Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2681164002-exclusiva-primer-cartel-rec-3-genesis.jpg

REC Genesis: Likely Direct to DVD in 2011 -- The talented Spanish filmmakers are back with another new REC film. The action in [REC]3 Genesis encompasses the events of the first two films, and after the sense of claustrophobia previously experienced, the action now takes place miles away from the original location and partly in broad daylight, giving the film an entirely fresh, yet disturbing new reality. The infection has left the building. In a clever twist that draws together the plots of the first two movies, this third part of the saga also works as a decoder to uncover information hidden in the first two films and leaves the door open for the final instalment, the future [REC]4 Apocalypse

http://www.horror-movies.ca

http://www.youtube.com/watch?v=aw0776PN8qI

Ελατε να πορρωθουμεmy_bloody_smiley_ball_by_dinusham-d3c512c.jpg

ΥΓ. Γιατι likely straight to dvd με τετοια επιτυχια;

Δημοσ.

ΥΓ. Γιατι likely straight to dvd με τετοια επιτυχια;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν της άποψης, πως οι ταινίες τρόμου, δεν είναι για σινεμά. Αλλά να τις δεις μόνος σου, για να τις απολαύσεις στο έπακρον.

Από την άλλη βέβαια, ίσως να προσδώσουν ένα επιπλέον κίνητρο, να θεωρηθούν καλτ σε λίγα χρόνια, μιας και αρκετές καλτ ταινίες του παρελθόντος, έβγαιναν κατευθείαν σε vhs :) .

Δημοσ.

Bγάλανε και 3???Νομίζω οτι ήδη το 2 είχε χαλάσει λίγο.Τουλάχιστονδ εν ήταν σαν το 1...Πάντως ναι,στο σινεμά δεν πολυλέει... ^_^

Δημοσ.

Το 1 κ το 2 ειναι φοβερες ταινιες,με τρομερη ενταση κ ρυθμο,πραγμα σπανιο για ταινιες τρομου.

Το 3 υποψιαζομαι οτι θα ειναι ψιλομουφα,αν θυμαστε στο 2 το κακο ελευθερωθηκε κ βγηκε απο τη καραντινα.

Τωρα τι; Θα δειξει κ τον εξω κοσμο; Σαν ταινια με ζομπι θα ειναι.

ΥΓ.που ησουν ρε marantonis εξαφανισμενος;

Δημοσ.

Το 1 κ το 2 ειναι φοβερες ταινιες,με τρομερη ενταση κ ρυθμο,πραγμα σπανιο για ταινιες τρομου.

Το 3 υποψιαζομαι οτι θα ειναι ψιλομουφα,αν θυμαστε στο 2 το κακο ελευθερωθηκε κ βγηκε απο τη καραντινα.

Τωρα τι; Θα δειξει κ τον εξω κοσμο; Σαν ταινια με ζομπι θα ειναι.

ΥΓ.που ησουν ρε marantonis εξαφανισμενος;

Δε διαβασες την περιγραφη. Το τριτο θα ειναι prequel, γι' αυτο λεγεται γενεσις, θα δειξει πως γεννηθηκε το κακο. Το 4ο και τελευταιο μερος θα ναι αυτο που λες. Γιατι να ναι ομως μουφα.. Θα εξαπλωθει και θα γινει αποκαλυψη, της πορνης δηλαδη.

Δημοσ.

Προσωπικά όταν μπλέξανε θρησκεία με ζόμπι κάτι πέθανε μέσα μου.

Η ιδέα της θρησκευτικής αποκάλυψης ψιλοτρώγεται, αλλά δε ταίριαξε καθόλου σε κλειστοφοβικό ζόμπι θρίλερ/χόρορ.

Δημοσ.

Περισσότερο έχει σχέση με θρησκεία, παρά με ζόμπι. Στο πρώτο, εξηγεί αρκετά πάνω σε αυτό.

Ας βάλω κι εδώ το τελευταίο teaser trailer:

Δεν ξέρω αν θα είναι στα επίπεδα του άριστου πρώτου μέρους, ή στου πολύ ικανοποιητικού δεύτερου, αλλά μου βγάζει και αυτό μια ανατριχίλα, που μου έχει λείψει :devil: .

ΥΓ. Εκεί στο Αμέρικα, θα κάνουν κανά σοβαρό horror; Ή απλά έχουν μπει σε κατάσταση hibernate, μέχρι να πάρουν ιδέες από Ευρωπαίους (κυρίως Ισπανούς, Γάλλους) και Ασιάτες (σχεδόν όλοι από ανατολική Ασία); Η συντριπτική πλειοψηφία των horror εξ Αμερικής, μου δίνουν την εντύπωση πτυχιακών εργασιών :mad: . Με συγχωρείτε για το offtopic.

Δημοσ.

Τα τρεϊλερ προσωπικα με ξενερωσαν. Σαν να Αμερικανοποιηθηκε λιγο και αυτο δεν ειναι καλο... :-(

Πού την ειδες την Αμερικανοποιηση; επειδη ειχαν το γαμο; σιγα. Εγω δεν προσεξα κατι τετοιο.

Το δευτερο teaser ειναι πολλα υποσχομενο.

ΥΓ. Ειναι αληθεια αυτα που λετε για τους Αμερικανους και τα horrors, υπαρχει, ομως, πτωση στο ειδος γενικα. Ποια ηταν η τελευταια φορα που ειδατε ενα πολυ καλο Ιαπωνικο ή Κορεατικο horror; ή Γαλλικο;

Νομιζω οτι θα βρουμε μονο απο 2008 και πισω. Μακαρι να κανω λαθος.

Δημοσ.

πτου ειχα ακουσει παλιοτερα για το rec αλλα δεν ειχα δώσει σημασία , ειδα το 1 και το 2 σημερα και είναι καλούτσικα , σίγουρα θα δω και το 3

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψιλομουφα ειχα γραψει πριν κατι μηνες κ δυστυχως δικαιωθηκα.

Δεν μπορει καν να συγκριθει με τα προηγουμενα [Rec],τα οποια οπως ειχα γραψει πιο πισω ειχαν τρομερο ρυθμο κ ατμοσφαιρα τρομου.

Ενα ανοητο love story, αναμεσα σε πανηλιθια ζομπι,που το μονο που σου προκαλουν ειναι γελιο κ οχι τρομο.

Το σεναριο πραγματικα...απεριγραπτο.

Στα προηγουμενα [rec] το σεναριο κ η σκηνοθεσια ηταν των Jaume Balagueró κ Paco Plaza.Ο πρωτος δεν ειναι στο 3.Εμεινε μονο ο φιλος μας ο Paco Plaza,κ ιδου το αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...