oddin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση καινούργιας τηλεόρασης για το Σαλονί. Εχω βρει 3 μοντέλα και θέλω την γνώμη σας για το αν αξίζει να διαθέσω λίγο περισσότερα χρήματα για να πάω στo ακριβότερο μοντέλο, ή να επιλέξω σαν πιο value for money το φτηνότερο μοντέλο. Οι επιλογές είναι : LG 50PT353 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10099415 LG 50PV350 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10100183 LG 50PW450 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098485 Eυχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο
antnatal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 από αυτές τις 3 η 2η έχει ανάλυση 1920 x 1080 οι άλλες 1024 x 768, οπότε για μένα πας στη 2η, (χωρίς να κοιτάξω άλλα χαρακτηριστικά, αυτό αρκεί) η 3η είνια πιο ακριβή γιατί και καλά είναι και 3d, αλλά μετά θες γυαλιά κτλ κτλ. (αλλά 3d χωρίς υψηλή ανάλυση είναι σαν να έχεις λάστιχα 1000 ευρώ σε φιατάκι) αν θες παραπάνω λεφτά πας στην panasonic 50u30 περίπου στα 780 €.
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 50PV350 αυτην εχω αυτην εμπιστευομαι για τι ειδους χρηση την θες?
oddin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κύρια χρήση της τηλεόρασης θα είναι TV και καμια ταινιουλά,σπανιότατα να συνδεθει καμια παιχνιδομηχανή..
oddin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ταινια απο που? Απο wdtv live Αυτη δεν σου κανει? Aνεβαίνουμε λίιιγο στα χρήματα,αξίζει την χρηματική διαφορά?
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Απο wdtv live Aνεβαίνουμε λίιιγο στα χρήματα,αξίζει την χρηματική διαφορά? Χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη.Έχω την 42u10 εδώ και 1.5 χρόνο και είναι απίστευτη στα πάντα(ps3,ταινίες απο wd live,τηλεόραση).Η u30 είναι 2 χρόνια πιο καινούργιο μοντέλο και την έχω δει στα public στο kosmos και ήταν καλύτερη απο όλες τις ψευτοled,lcd που υπήρχαν εκει.Μέχρι τα 900(έχει πολύ λιγότερο) είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στις 50"...
disqualified Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη.Έχω την 42u10 εδώ και 1.5 χρόνο και είναι απίστευτη στα πάντα(ps3,ταινίες απο wd live,τηλεόραση).Η u30 είναι 2 χρόνια πιο καινούργιο μοντέλο και την έχω δει στα public στο kosmos και ήταν καλύτερη απο όλες τις ψευτοled,lcd που υπήρχαν εκει.Μέχρι τα 900(έχει πολύ λιγότερο) είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στις 50"... καλη για τα λεφτα της αλλα οχι τοσο καλη. Σε τιτλους τελους που την εχω παρατηρησει μπορεις να δεις αρκετο flickering. Τουλαχιστον ετσι φαινεται σε μενα. Για τα χρηματα της τιμια ομως. Αν ηταν τοσο καλη δε θα υπηρχε λογος για τη G10 G20 G30.
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 καλη για τα λεφτα της αλλα οχι τοσο καλη. Σε τιτλους τελους που την εχω παρατηρησει μπορεις να δεις αρκετο flickering. Τουλαχιστον ετσι φαινεται σε μενα. Για τα χρηματα της τιμια ομως. Αν ηταν τοσο καλη δε θα υπηρχε λογος για τη G10 G20 G30. Βεβαίως για αυτό είπα είναι the best μέχρι τα 900.Η g30,s30,vt30 ξεφεύγουν πολύ σε χρήματα.Μπορεί να έχει ελάχιστο flickering αλλά δεν το παρατηρείς εύκολα.Και σε hd περιεχόμενο είναι πάρα πολύ καλή.Και απο led,lcd που έχουν πολύ περισσότερα χρήματα τις βάζει κάτω για πλάκα στην εικόνα.
disqualified Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Βεβαίως για αυτό είπα είναι the best μέχρι τα 900.Η g30,s30,vt30 ξεφεύγουν πολύ σε χρήματα.Μπορεί να έχει ελάχιστο flickering αλλά δεν το παρατηρείς εύκολα.Και σε hd περιεχόμενο είναι πάρα πολύ καλή.Και απο led,lcd που έχουν πολύ περισσότερα χρήματα τις βάζει κάτω για πλάκα στην εικόνα. δεν ξερω τι γινεται οταν ειναι μονη της στο σαλονι αλλα διπλα σε τηλεορασεις 100Ηz φαινεται ευκολα. Και οσο πιο πολλες ιντσες τοσο πιο εντονο. Τελευταια παρατηρησα οτι και τα χρωματα της ηταν αρκετα ξεπλυμενα και οχι καλο μαυρο. Αλλα αυτα παντα σε συγκριση διπλα διπλα. Σε σαλονι οι συνθηκες ειναι εντελως διαφορετικες και ισως ετσι να ειναι και αρκετα πιο ξεκουραστη. Νομιζω οι LED φωτισμου για παραδειγμα εχουν πιο eye-candy εικονα αλλα πολυ κουραστικες. Παντως για ταινιες καλυτερα να εχεις πολλες ιντσες παρα τα υπολοιπα. Ολα αυτα ειναι προσωπικα συμπερασματα που μπορει να ειναι και λανθασμενες εντυπωσεις
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξερω τι γινεται οταν ειναι μονη της στο σαλονι αλλα διπλα σε τηλεορασεις 100Ηz φαινεται ευκολα. Και οσο πιο πολλες ιντσες τοσο πιο εντονο. Τελευταια παρατηρησα οτι και τα χρωματα της ηταν αρκετα ξεπλυμενα και οχι καλο μαυρο. Αλλα αυτα παντα σε συγκριση διπλα διπλα. Σε σαλονι οι συνθηκες ειναι εντελως διαφορετικες και ισως ετσι να ειναι και αρκετα πιο ξεκουραστη. Νομιζω οι LED φωτισμου για παραδειγμα εχουν πιο eye-candy εικονα αλλα πολυ κουραστικες. Παντως για ταινιες καλυτερα να εχεις πολλες ιντσες παρα τα υπολοιπα. Ολα αυτα ειναι προσωπικα συμπερασματα που μπορει να ειναι και λανθασμενες εντυπωσεις Στα καταστήματα επειδή υπάρχουν πάρα πολλά φώτα οι plasma όντως φαίνονται ξεπλημένες στα χρώματα.Σε σαλόνι την u10 που έχω έχει απίστευτη εικόνα πάντως και δεν θα την άλλαζα με καμια ψευτοled.Στο public στο κοσμος τις tvs τις έχουν σε χώρο χωρίς πολλά φώτα και υπερέχουν οι plasma.Σε άλλα καταστήματα που έχουν του κόσμου τα φώτα εκεί όντως οι led φαίνονται απίστευτες.Αλλά ποιος βλέπει τηλεόραση με τόσα φώτα?Οι περισσότεροι τα κλείνουν και τελείως πιστεύω γιατί είναι πιο ξεκούραστα. Οι ιντσες παίζουν τεράστιο ρόλο.Εγώ την 42άρα την έχω στα 2.5 μέτρα και θέλω μεγαλύτερη.Όταν παίζω ps3 κάθομαι στο 1.2 μέτρα και την ευχαριστιέμαι πλήρως.Στις ταινίες θέλεις να αράξεις όμως οπότε πάει στα 2.5...
moldovan20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ και θα λυθούν όλες οι απορίες σου .
AzaZyL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ο κοτσοβολος φίλε έδινε την s30 500 ευρώ με bluray δώρο.. EDIT λαθός ήταν η 42αρα αυτή.. (πάω για ύπνο..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.