ninos30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι οκ ειναι και αυτο μια λυση απλα δεν μπορεις να ξερεις αν λειτουργει οταν την παρεις, θα βγω να κανω την ανταλαγγη θα παω σπιτι και θα ειναι καμμενη, τι γινεται μετα? Το community είναι κάτι πολύ ισχυρό. Και ειδικά εδώ στο Insomnia νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή παρέα. Άμα δεις κάτω από τις αγγελίες, όταν κλείσει μία, μπαίνουν σχόλια από τους αγοραστές/πωλητές. Αν βρεις έστω και ένα αρνητικό σαν αυτό που περιγράφεις, τότε τα ξαναλέμε. Εξάλλου, στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχει και επίδειξη καλής λειτουργίας πριν πάρεις κάτι.
ExTaCy1337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το community είναι κάτι πολύ ισχυρό. Και ειδικά εδώ στο Insomnia νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή παρέα. Άμα δεις κάτω από τις αγγελίες, όταν κλείσει μία, μπαίνουν σχόλια από τους αγοραστές/πωλητές. Αν βρεις έστω και ένα αρνητικό σαν αυτό που περιγράφεις, τότε τα ξαναλέμε. Εξάλλου, στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχει και επίδειξη καλής λειτουργίας πριν πάρεις κάτι. Α εχει και το insomnia αγγελιες? δεν το ειχα τσεκαρει, εγω γενικα μιλουσαα... μπορει να δουλευει π.χ. η καρτα αλλα να εχει καποιο μικροπροβλημα που μπορει να εμφανιστει μετα... μπορει να τρεχε για καμια βδομαδα σε μεγαλες θερμοκρασιες και να δουλευει μια χαρα αλλα να μην εχει ζωη πανω απο 1 μηνα
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 παντως να ξερεις οτι η 8400 ειναι σιγουρα χειροτερη.
nikos1982 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εγω αγορασα την 6450 512ΜΒ και το LOL με ολα full εκτος τα shadow δεν έπεφτε κατω απο 30 frames.στο πολυ ζόρι να φτάσει 25
ektoras2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 φιλε μου οποσ ειπαν και τα πεδια τζαπα μπερδεφτικεσ στο πλασιο , καρτεσ μπορνσεσ να βρισ και εδο στεισ ανγελιεσ καλιτερα και φτινα αλα νομισο ποσ μπορισ να το επιστρεψισ για λογο οτει δεν σου πεσι με το σιστιμα σου και να το αλαξισ με κατει πιο δινατο σιν κατι θα βαλισ παραπανο λεφτα
stm00192 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 φιλε μου οποσ ειπαν και τα πεδια τζαπα μπερδεφτικεσ στο πλασιο , καρτεσ μπορνσεσ να βρισ και εδο στεισ ανγελιεσ καλιτερα και φτινα αλα νομισο ποσ μπορισ να το επιστρεψισ για λογο οτει δεν σου πεσι με το σιστιμα σου και να το αλαξισ με κατει πιο δινατο σιν κατι θα βαλισ παραπανο λεφτα Μας εβγαλες τα ματια φιλαρακι!! Η γλώσσα μας ξέρεις έχει και το τελικο σιγμα ςςςς, καθώς επισης και μπολικα ι οπως τα η,υ,ει χρησιμοποιησε τα σωστά λοιπον!! Και όχι ότι είσαι συνηθισμένος στα greeklish δεν αποτελει δικαιολογία!!
ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μας εβγαλες τα ματια φιλαρακι!! Η γλώσσα μας ξέρεις έχει και το τελικο σιγμα ςςςς, καθώς επισης και μπολικα ι οπως τα η,υ,ει χρησιμοποιησε τα σωστά λοιπον!! Και όχι ότι είσαι συνηθισμένος στα greeklish δεν αποτελει δικαιολογία!! Σσσσσ! Καταφερα και εκανα ref ενα νεο μέλος , αφου εχει 1 post και εκανε λογαριασμο για να γραψει σε αυτο το topic. Σε παρακαλω σεβασου τον! Χαχαχαχαχαχαχα ελεος, οντως τα ματια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.