Προς το περιεχόμενο

nVidia G210 εντελώς μούφα...?Την πατησα!

ExTaCy1337

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ ειναι και αυτο μια λυση απλα δεν μπορεις να ξερεις αν λειτουργει οταν την παρεις, θα βγω να κανω την ανταλαγγη θα παω σπιτι και θα ειναι καμμενη, τι γινεται μετα? :P

Το community είναι κάτι πολύ ισχυρό. Και ειδικά εδώ στο Insomnia νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή παρέα. Άμα δεις κάτω από τις αγγελίες, όταν κλείσει μία, μπαίνουν σχόλια από τους αγοραστές/πωλητές. Αν βρεις έστω και ένα αρνητικό σαν αυτό που περιγράφεις, τότε τα ξαναλέμε. Εξάλλου, στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχει και επίδειξη καλής λειτουργίας πριν πάρεις κάτι.

Δημοσ.

Το community είναι κάτι πολύ ισχυρό. Και ειδικά εδώ στο Insomnia νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή παρέα. Άμα δεις κάτω από τις αγγελίες, όταν κλείσει μία, μπαίνουν σχόλια από τους αγοραστές/πωλητές. Αν βρεις έστω και ένα αρνητικό σαν αυτό που περιγράφεις, τότε τα ξαναλέμε. Εξάλλου, στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχει και επίδειξη καλής λειτουργίας πριν πάρεις κάτι.

Α εχει και το insomnia αγγελιες?

δεν το ειχα τσεκαρει, εγω γενικα μιλουσαα... μπορει να δουλευει π.χ. η καρτα αλλα να εχει καποιο μικροπροβλημα που μπορει να εμφανιστει μετα... μπορει να τρεχε για καμια βδομαδα σε μεγαλες θερμοκρασιες και να δουλευει μια χαρα αλλα να μην εχει ζωη πανω απο 1 μηνα :P

Δημοσ.

φιλε μου οποσ ειπαν και τα πεδια τζαπα μπερδεφτικεσ στο πλασιο , καρτεσ μπορνσεσ να βρισ και εδο στεισ ανγελιεσ καλιτερα και φτινα

αλα νομισο ποσ μπορισ να το επιστρεψισ για λογο οτει δεν σου πεσι με το σιστιμα σου και να το αλαξισ με κατει πιο δινατο σιν κατι θα βαλισ παραπανο λεφτα

Δημοσ.

φιλε μου οποσ ειπαν και τα πεδια τζαπα μπερδεφτικεσ στο πλασιο , καρτεσ μπορνσεσ να βρισ και εδο στεισ ανγελιεσ καλιτερα και φτινα

αλα νομισο ποσ μπορισ να το επιστρεψισ για λογο οτει δεν σου πεσι με το σιστιμα σου και να το αλαξισ με κατει πιο δινατο σιν κατι θα βαλισ παραπανο λεφτα

Μας εβγαλες τα ματια φιλαρακι!! Η γλώσσα μας ξέρεις έχει και το τελικο σιγμα ςςςς, καθώς επισης και μπολικα ι οπως τα η,υ,ει χρησιμοποιησε τα σωστά λοιπον!! Και όχι ότι είσαι συνηθισμένος στα greeklish δεν αποτελει δικαιολογία!!

Δημοσ.

Μας εβγαλες τα ματια φιλαρακι!! Η γλώσσα μας ξέρεις έχει και το τελικο σιγμα ςςςς, καθώς επισης και μπολικα ι οπως τα η,υ,ει χρησιμοποιησε τα σωστά λοιπον!! Και όχι ότι είσαι συνηθισμένος στα greeklish δεν αποτελει δικαιολογία!!

Σσσσσ!

Καταφερα και εκανα ref ενα νεο μέλος , αφου εχει 1 post και εκανε λογαριασμο για να γραψει σε αυτο το topic.

Σε παρακαλω σεβασου τον!

Χαχαχαχαχαχαχα ελεος, οντως τα ματια μου... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...