Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά Front Panel στα ψηλά

gatsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έχω μεταφέρει το Front Panel (Front Audio & 2 USB) σε μια θέση ψηλά στον Η/Υ μου από χαμηλά που ήταν και δεν βόλευε.

Θέλω να φτιάξω νέα μεγαλύτερα καλώδια, δεν θέλω να χαλάσω τα παλιά, για τα USB & Audio (το Audio οριακά φτάνει, τα USB καθόλου) για την σύνδεση τους με την motherboard και έχω κάποιες ερωτήσεις.

1. Που μπορώ να βρω τα πλαστικά για σύνδεση/κούμπωμα σε motherboard & Front Panel και πως θα τα ζητήσω;

2. Που μπορώ να βρω τα σιδεράκια (μέσα στα πλαστικά που αναφέρω στο 1) για σύνδεση/κούμπωμα των καλωδίων και πως θα τα ζητήσω; Χρειάζεται κάποιο ιδικό εργαλείο για το “κούμπωμα” ή μια πένσα είναι αρκετή;

3. Τα 2 καλώδια (USB & Audio) θα πρέπει να είναι κάποιου ειδικού τύπου; Έχουν κάποιο κωδικό για να τα βρω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

απο οτι ειπες μονο το καλωδιο usb & audio καταλαβα οτι θελεις καλο θα ηταν να παρεις ετοιμα και μην τα φτειαξης μονο σου για να μην εχεις απολιες ηχου και στο usb δεν βρεισκης ευκολα φυς τωρα για τον ηχο θα πρεις θελω ενα καλωδιο ηχου ετοιμο πουχου 3μετρα και ενα ειναι απο αρσενικο σε θυλικο (αν καταλαβα καλα οτι θελεις να κανεις προεκταση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...