Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 starbucks τα λενε τα μαγαζια γαμω την τρεντογραφη
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 starbucks τα λενε τα μαγαζια γαμω την τρεντογραφη Και πιο 15χρονοτρεντοsmsaddict: *$$ Το ειχα δει καποτε, μου πηρε κανα 5 λεπτο να το καταλαβω αλλα μετα πεθανα στα γελια. Βtw στα περισσοτερα mcdonalds και everest εχουν κωδικο για χεσιμο. Για *$$ δεν το ηξερα γιατι δεν συνηθιζω να πλερωνω 4734,12 euros για εναν καφε. Οσοι απο εσας εχετε την τυχη(?) να ειστε συνδρομητες της Forthnet, στα starbucks και mcdonalds που εχω δοκιμασει, εχετε δωρεαν wifi βαζοντας το user και pass που εχετε και σπιτι. Βασικα δειτε εδω ολα τα hotspots
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 [...] Οσοι απο εσας εχετε την τυχη(?) να ειστε συνδρομητες της Forthnet, στα starbucks και mcdonalds που εχω δοκιμασει, εχετε δωρεαν wifi βαζοντας το user και pass που εχετε και σπιτι. Βασικα δειτε εδω ολα τα hotspots Κι όσοι έχετε credits στον λογαριασμό σας στο Skype, μπορείτε να μπαίνετε σε Forthnet wifi spots μέσω της εφαρμογής Skype WiFi για iOS ή του Skype στο laptop σας. Αλλά αυτά είναι άσχετα με το αρχικό θέμα μας.
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Φρεσκοι σημερινοι! Καμαρα θεσ/νικης WC 1520 kamarathe @starbucks
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πλάκα κάνετε που έχουν κωδικό WC. Έχω μπει μια φορά στα starbucks από σπόντα.
Sellers Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εδω στην Θεσσαλονίκη πάντως χέζουμε άφοβα όπου βρούμε. Χωρίς να σπάμε κωδικούς.
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πλάκα κάνετε που έχουν κωδικό WC. Έχω μπει μια φορά στα starbucks από σπόντα. Οντως αστειο ειναι.Τωρα τελευταια τους βαλανε.. Εδω στην Θεσσαλονίκη πάντως χέζουμε άφοβα όπου βρούμε. Χωρίς να σπάμε κωδικούς. Οι ταξιτζιδες κυριως παντου χεζουν!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οντως αστειο ειναι.Τωρα τελευταια τους βαλανε.. Οι ταξιτζιδες κυριως παντου χεζουν! Racist joke muted.
Adon1s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οντως αστειο ειναι.Τωρα τελευταια τους βαλανε.. Οι ταξιτζιδες κυριως παντου χεζουν! εκεί μπροστά στο Ιπποκράτειο επι Κων/πόλεως , υπάρχει ενα στρογγυλο πράμα με γρασιδι και εναν θάμνο στην μέση . Εκει έχουν εγκατασταθεί στιγγάνοι . Φαντάσου παρέα με ποιούς και που χέζουν .
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Εδω στην Θεσσαλονίκη πάντως χέζουμε άφοβα όπου βρούμε. Χωρίς να σπάμε κωδικούς. Και απο μικρους μας λεγαν οτι τα αδεσποτα την καναν την δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα