Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα τα λεει ρε :mrgreen: απ οτι καταλαβα θελει να μαζεψουμε εδω στοιχεια απο τις αποδειξεις των σταρμπακς που εχουν τους κωδικους wi-fi και τουαλετων (!) για να μπορουμε να σερφαρουμε και να κατουραμε χωρις να αγορασουμε φρεντοτσινο των 8 ευρω

Δημοσ.

Περιστερι

Username:bournazi

Password:@starbucks! (δεν ειμαι σιγουρη για το "παπακι",μπορει και να μην ειναι)

Aυτο με την τουαλετα δε το εχω συναντησει....δεν εχω παει ομως και ποτε.Ειχα παθει σοκ στα Μακ Ντοναλντς στο Συνταγμα που ηθελα να παω τουαλετα και επρεπε να πατησω τον κωδικο της αποδειξης...ΕΛΕΟΣ!Ενταξει απο τη αλλη βεβαια ειναι κεντρικο σημειο και παει ο καθενας για κατουρημα και βρωμιζουν!

Δημοσ.

Σωστά καταλάβατε το σκοπό του τόπικ.

@xri_ni συμφωνώ όμως όλοι έχει τύχει να χρειαστούμε ενα Wc στην ανάγκη μάς και μιάς και δεν υπάρχει δημόσιο....:P

Δημοσ.

Ενα απλό θεματάκι.

Κατάστημα Στο μοναστηράκι

Ημ/νία : 21.09.11

WiFi: User:plaka

Pass:@starbucks!

WC : 3625

Απολυθήκαμε, απολυθήκαμε; :Ρ

Δημοσ.

Τόση χαρά με την απόλυση κάποιου; :o

Όχι ρε, επειδή και καλά σαν "εκδίκηση" όταν απολύεται κάποιος βγάζει τέτοιες πληροφορίες στη φόρα. ;ρ

Δημοσ.

Όχι ρε, επειδή και καλά σαν "εκδίκηση" όταν απολύεται κάποιος βγάζει τέτοιες πληροφορίες στη φόρα. ;ρ

Απλά αυτο μπορει να συνεισφέρει λίγο στο να κάνει την ζωή κάποιου που δεν εχει την οικονομική άνεση να χαρεί με σύνεση κάποια αγαθά.

Δημοσ.

Σιγα βρε τα απορρητα αρχεια του κρατους!:P

Οι κωδικοι και τα usernames δεν αλλαζουν μια φορα να πας θα τον ξερεις για καποια επομενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...