sougiasdj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα απλό θεματάκι. Κατάστημα Στο μοναστηράκι Ημ/νία : 21.09.11 WiFi: User:plaka Pass:@starbucks! WC : 3625
Mika Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλα τα λεει ρε απ οτι καταλαβα θελει να μαζεψουμε εδω στοιχεια απο τις αποδειξεις των σταρμπακς που εχουν τους κωδικους wi-fi και τουαλετων (!) για να μπορουμε να σερφαρουμε και να κατουραμε χωρις να αγορασουμε φρεντοτσινο των 8 ευρω
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εχει κωδικο για να μπεις στη τουαλετα?
Jason13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παω να χεσω στο Μοναστηρακι (αλλη αξια το σκατο εκει και αλλη στην πολυκατοικια)...
kebinB Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εχει κωδικο για να μπεις στη τουαλετα? δεν ειναι τα μόνα ;ρ και μερικά mac εχουν απόσο θυμαμαι
xri_ni Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Περιστερι Username:bournazi Password:@starbucks! (δεν ειμαι σιγουρη για το "παπακι",μπορει και να μην ειναι) Aυτο με την τουαλετα δε το εχω συναντησει....δεν εχω παει ομως και ποτε.Ειχα παθει σοκ στα Μακ Ντοναλντς στο Συνταγμα που ηθελα να παω τουαλετα και επρεπε να πατησω τον κωδικο της αποδειξης...ΕΛΕΟΣ!Ενταξει απο τη αλλη βεβαια ειναι κεντρικο σημειο και παει ο καθενας για κατουρημα και βρωμιζουν!
sougiasdj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστά καταλάβατε το σκοπό του τόπικ. @xri_ni συμφωνώ όμως όλοι έχει τύχει να χρειαστούμε ενα Wc στην ανάγκη μάς και μιάς και δεν υπάρχει δημόσιο....
status Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα απλό θεματάκι. Κατάστημα Στο μοναστηράκι Ημ/νία : 21.09.11 WiFi: User:plaka Pass:@starbucks! WC : 3625 Απολυθήκαμε, απολυθήκαμε; :Ρ
sougiasdj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Απολυθήκαμε, απολυθήκαμε; :Ρ Τόση χαρά με την απόλυση κάποιου;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Περιστερι Password:@starbucks! μοναστηράκι Pass:@starbucks! Χμμμ.. νομιζω πως ειμαι κοντα στο να βρω το password καθε περιοχης.
status Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τόση χαρά με την απόλυση κάποιου; Όχι ρε, επειδή και καλά σαν "εκδίκηση" όταν απολύεται κάποιος βγάζει τέτοιες πληροφορίες στη φόρα. ;ρ
sougiasdj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρε, επειδή και καλά σαν "εκδίκηση" όταν απολύεται κάποιος βγάζει τέτοιες πληροφορίες στη φόρα. ;ρ Απλά αυτο μπορει να συνεισφέρει λίγο στο να κάνει την ζωή κάποιου που δεν εχει την οικονομική άνεση να χαρεί με σύνεση κάποια αγαθά.
xri_ni Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρε, επειδή και καλά σαν "εκδίκηση" όταν απολύεται κάποιος βγάζει τέτοιες πληροφορίες στη φόρα. ;ρ Σιγα βρε τα απορρητα αρχεια του κρατους! Οι κωδικοι και τα usernames δεν αλλαζουν μια φορα να πας θα τον ξερεις για καποια επομενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα