dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 παω να ανοιξω σημερα τον desktop τις υπογραφις μου και εκανε ενα τσαφ και δεν ανοιγη παταω το κουμπι και ειναι νεκρο το led απο την μητρικη ειναι σβηστο τι φταει μητρικη ε;
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι σίγουρα για αρχή βγάλε το τροφοδοτικό σου από το κουτί και δοκίμασε να το ξεκινήσεις μόνο του .
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο .
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο . α ετσι το ξερω και εγω αντε να δουμε ευχαριστω χρησιμως ο πινακας και εγω ειχα παρει το παλιο μου τροφοδοτικο για τα το κανω ετιτραπεζιο παγγου και μετραγα με πολυμετρο τι ταση βγαζουν ενα - ενα ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ το εκανα και ανεψε ενα led πισω στο τροφοδοτικο το λεδ τις μητρικης ανεβει τελεικα λαθος μου +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ το ξανα δοκιμασα με αλλο μαυρο και ενα ενα τσαφ στην ενωσει και ανοιξαν οι ανεμηστηρες αρα το τροφοδοτικο ειναι comple ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ το ξανα εκανα και ανοιξε μια χαρα το τροφοδοτικο
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο . τι αλλο να κανω ;
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Βγάλε βαλε μνήμη ram ,gpu κάνε ενα clear smos και ξανά δοκίμασε
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Βγάλε βαλε μνήμη ram ,gpu κάνε ενα clear smos και ξανά δοκίμασε με την μπαταρια δεν ειναι ;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα δεν κανη παλι τι αλλο να κανω να πω πλαισιο ξερω οτι μητρικη ποσα θα μου παρη για εναν πληρη ελενχο ;
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν σου κάνει κανα μπιπ κτλ ε ; Για παίξε λίγο και με της μνήμες στα slot
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν σου κάνει κανα μπιπ κτλ ε ; Για παίξε λίγο και με της μνήμες στα slot ουτε κιχ
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μουλάρωσε..... Ώρα για τα σκληρά μετρά Το βγάζεις έξω απο το κουτί και το ακουμπάς πάνω σε κάτι ξύλινο μετά βάζεις μονό τα απαραίτητα cpu,ram,gpu (εάν δεν έχει η μητρική) ,mobo,psu κανείς πάλι ένα clear smos και ξανά δοκιμάζεις
dimitrisOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μουλάρωσε..... Ώρα για τα σκληρά μετρά Το βγάζεις έξω απο το κουτί και το ακουμπάς πάνω σε κάτι ξύλινο μετά βάζεις μονό τα απαραίτητα cpu,ram,gpu (εάν δεν έχει η μητρική) ,mobo,psu κανείς πάλι ένα clear smos και ξανά δοκιμάζεις ουφ θα το κανω και αυτο
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εαν δεν βγάλει κιχ μετά παίρνεις από κάποιον δανικό psu να δοκιμάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.