chrisv. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με έναν(και τελευταίο) εξωτερικό σκληρό της μάρκας W.D,αποφάσισα να μην ξαναπάρω W.D, αφού όλοι οι Seagate που έχω έχουν βγει πολύ καλοί!όταν τον πήγα στο πλαίσιο μπααας και δεχτούν οτι έπαιξε πρόβλημα του σκληρού και χάλασε, μου πρότεινε ο υπύθυνος του service τους W.D.Ίσως βέβαια και αν το είπε για να με καθυσηχάσει και αυτόματα να ρίξει το λάθος σε μένα.Εσείς τι προτιμάτε?
loco Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Και οι 2 αυτές μάρκες θεωρούνται οι κυρίαρχοι στους σκληρούς δίσκους. Λογικό κάποια στιγμή να εμφανιστούν κομμάτια τα οποία να έχουν προβλήματα. Εγώ θα έπαιρνα οποιαδήποτε μάρκα από τις 2.
RipperRoo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εχει τυχει να παρω και απο τις δυο. ευχαριστημενος και απο τις δυο ειδικα απο seagate εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο εδω και 3,5-4 χρονια περιπου και κανενα προβλημα!
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν είναι μέσα στην εγγύηση ειναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν καινούριο. Μια χαρά είναι και οι δυο εταίρες μονο Seagate εχει πάρει κακό όνομα με τους 7200.11.
filip123go Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ έχω γύρω στα 4 χρόνια και seagete και wd και δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα...!
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με έναν(και τελευταίο) εξωτερικό σκληρό της μάρκας W.D,αποφάσισα να μην ξαναπάρω W.D, αφού όλοι οι Seagate που έχω έχουν βγει πολύ καλοί!όταν τον πήγα στο πλαίσιο μπααας και δεχτούν οτι έπαιξε πρόβλημα του σκληρού και χάλασε, μου πρότεινε ο υπύθυνος του service τους W.D.Ίσως βέβαια και αν το είπε για να με καθυσηχάσει και αυτόματα να ρίξει το λάθος σε μένα.Εσείς τι προτιμάτε? Πρώτον λόγου της φύσης των πραγμάτων δεν μπορείς να κρίνεις έναν σκληρό όταν των βάζεις εξωτερικό,παίζουν τόσα πολλά επιβαρυντικά στα οποία δεν φταίει ο δίσκος,που θα ήταν παράλογο. Τι εννοείς «μπααας και δεχτούν οτι έπαιξε πρόβλημα του σκληρού»,τι συνέβη τελικά;
chrisv. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτον λόγου της φύσης των πραγμάτων δεν μπορείς να κρίνεις έναν σκληρό όταν των βάζεις εξωτερικό,παίζουν τόσα πολλά επιβαρυντικά στα οποία δεν φταίει ο δίσκος,που θα ήταν παράλογο. Τι εννοείς «μπααας και δεχτούν οτι έπαιξε πρόβλημα του σκληρού»,τι συνέβη τελικά; Είχα ξαναποστάρει αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα μου!Εν συντομία λοιπόν,είχα πάρει έναν εξωτερικό της W.D 1ΤΒ,και μιας και τον χρειαζόμουνα μια στο τόσο,τον είχα βγάλει απο το ρεύμα και τν είχα τοποθετήσει ξανα στο κουτί του!Με σύνολο 4 ωρών (το πολύ) λειτουργίας,όταν τον έβαλά την τελευταία φορά μου ζήτησε διαμόρφωση!Εννοοείται οτι δεν την έκανα διότι είχα σημαντικά πράγματα μέσα και αμέσως πήρα το πλαίσιο!Στο πρώτο τηλφώνημα μου είπαν οτι γίνεται άμεση αντικατάσταση,αλλά μου έδωσε την συμβουλή,αφού του κουτί ήταν κουμπρωτό και χωρίς βίδες να τον ανοίξω προσεκτικά και να τον φυσήξω προσεκτικά και να τσεκάρω οτι κάνει σωστή επαφή το καλώδιο!και σαν χαζός φυσικά το έκανα.Και στο δεύτερο (που έγινε στισ 8:45το βράδυ) μου επιβεβαιωσε ο υπάλληλος οτι το πλαίσιο θα αναλάβει την ανάκτηση!!!!!!!!(Πράγμα το οποίο ΕΝΝΟΟΕΊΤΑΙ δεν πίστεψα με τίπτοα και μάλλον ήθελε να σχολάσει στην ώρα του και τ πέταξε μήπως και ξεμπεδέψει).Τελικά με ειδοποίησαν οτι πρέπει να τον παραλάβω αφού είναι εκτός εγγύησης διο΄τι λέει ανοιχτηκε...Ο καθής τα συμπεράσματα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.