tacuma Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν αγόρασα κάτι απο Γερμανό seller στο ebay, έχω κάνει παρα πολλές αγορές εδώ και 4 χρόνια. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Την Πέμπτη 15/09/2011 αγόρασα ένα αντικείμενο το οποίο το έστειλε με DHL Packet International. Μου έδωσε και tracking number. 1) Αυτό είναι το standart ή το express? 2) Κανονικά σε πόσο καιρό πρέπει να πάρω το αντικείμενο σε οποιαδήποτε περίπτωση? Στο track n trace της dhl τελευταία ενημέρωση ήταν στις 17/09/2011 και απο τότε έχει κολλήσει και δεν έχει προχωρήσει , δεν βλέπω ενημέρωση. επειδη 1η φορά αγόρασα κάτι τόσο ακριβό έχω ανησυχήσει. Τι μπορώ να κάνω απο εδώ? Δεν θυμάμαι να έχω δεί καμια dhl στην Θεσν/ικη για να ρωτούσα, νομίζω ο ΕΛΤΑ τα στέλνει τα δικά τους (ή μήπως κάνω λάθος?). Γενικά να ανησυχώ ή όχι? Μου φαίνετε πολύ περίεργο απο Ευρωπαική Ένωση να κανουν τοσο καιρό να ανανεώσουν την κατάσταση. Απο Αγγλία και να μην είναι express πάντα 2-3 μέρες κάνουν να έρθουν. 3) Αν υπάρχει πρόβλημα , πότε να αρχίσω να κινώ διαδικασίες για να μου κάνει refund κλπ? Ευχαριστώ
evkar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 η DHL είναι πλέον θυγατρική των γερμανικών ταχυδρομείων, και την χρησιμοποιούν όλοι οι γερμανοί. Η αποστολή σου είναι standart και πρέπει να δείχνει ότι το πακέτο σου έχει κολλήσει στο Μιλάνο της Ιταλίας (συνήθως από κει περνάνε όλα τα πακέτα για τον νότο). Θα υπολογίσεις χοντρικά δέκα μέρες για παράδοση . Πάρε ένα τηλ. τηνdhl ελλάδας και ρώτα τους , μήπως σου πούνε κάτι νεότερο.
g_alkis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς από τότε που η Deutsche Post αγόρασε την DHL, η περίπτωσή σου είναι κοινότυπη. Υπομονή.
tacuma Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το ήξερα δεν θα έπαιρνα, πάντως δεν δείχνει να έχει κολλήσει στο Μιλάνο ....αλλα στην Γερμανία! Συγκεκριμένα παραθέτω την τελευταία ενημέρωση. Date/time Sat, -> 17.09.11 City -> Feucht, DE Status -> The shipment is being transported to the destination country / The international shipment has been processed in the export parcel center Είναι στο 60% απο τις 17/09/2011. Για αυτό μου φαινόταν περίεργο. 4 μέρες κάθετε..?
lak10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια μου εστειλε το amazon.uk μια παραγγελεια με Deutche post DHL εμενα το δεμα θα ερθει με τα ΕΛΤΑ η θα μου το φερει η DHL?
jmallen3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια μου εστειλε το amazon.uk μια παραγγελεια με Deutche post DHL εμενα το δεμα θα ερθει με τα ΕΛΤΑ η θα μου το φερει η DHL? Ελτά
Anubis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερει καποιος τα τηλεφωνα της DHL να ρωτησω για ενα πακετο/δεμα που ηταν να μου ερθει?
greekparot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 210-9890000 www.dhl.gr Απο amazon.uk μου έστειλαν με dhl Γερμανίας κ´ μου το έφερε σπιτι η ΕΛΤΑ κουριερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.