Προς το περιεχόμενο

Περισσότερες απο δύο εξόδους σε κάρτα Γραφικών????

chrisv.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες!!!Λοιπόν,επειδή ασχολούμαι με την σύθνθεση χρειάζομαι δύο οθόνες monitor!Έτσι λοιπόν πριν 3 μέρες αγόρασα μια κάρτα γραφικών που είχε μια VGA έξοδο για οθόνη και μία DVI.Πήρα και απαραίτητο μετατροπέα απο DVi->VGA και όλα μια χαρά!Βέβαια να προσθέσω οτι δεν αφαίρεσα την παλία μου κάρτα!Και επίσης δεν χρειάστηκε να την απενεργοποιήσω απο το BIOS,και τώρα περισσεύει μια έξοδος VGA απο την παλιά κάρτα!Σε αυτήν γνωρίζει κάποιος,αν μπορώ να συνδέσω μια τρίτη οθόνη?ευχαριστώ :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

δεν ποια κάρτα έχεις τώρα μέσα την καινούργια σου ;

Aν εννοείς στον υπολογιστή(στο κουτί δηλαδή,έχω και τις δύο).

Δημοσ.

α η παλια σου καρτα ποσες θυρες εχει ;

δοκιμασε να βαλεις μια οθονη στην νεα καρτα και μια στν παλια καρτα αν παιζουν μια χαρα και οι δυο μαζι ;

Δημοσ.

H παλιά μου έχει μια έξοδο!Για αυτό αγόρασα και την καινούργια!Και εγώ έτσι πιστεύω οτι ίσως και να παίξει η τρίτη,απλά είπα να ρωτήσω πρώτα!Και μήπως ξέρεις αν υπάρχει προέκταση καλωδίου οθόνης?Παραπάνω δηλαδή απο 1 μέτρο...

Δημοσ.

Δεν μπορούν να παίξουν και οι δύο κάρτες γραφικών που έχεις παράλληλα. Οπότε η απάντηση στο ερώτημά σου είναι όχι, δεν μπορείς να συνδέσεις τρίτη οθόνη.

Δημοσ.

Δεν μπορούν να παίξουν και οι δύο κάρτες γραφικών που έχεις παράλληλα. Οπότε η απάντηση στο ερώτημά σου είναι όχι, δεν μπορείς να συνδέσεις τρίτη οθόνη.

μην το λες αυτο, αφου δεν ξερουμε τπτ για το συστημα του!

ρε συνονοματε (chris), πες μας ποιες καρτες εχεις τουλαχιστον!! θες να μαντεψουμε? τι εχεις? 2 ΑΤΙ? 2 Nvidia? 1+1?

υπαρχει δυνατοτητα να εχεις 3 οθονες, αλλα πες μας τα στοιχεια σου πρωτα!

Δημοσ.

Κρίμα...Τσάμπα χάρηκα!Έλεγα να συνδέσω και την HD τηλεόραση μου.. :rolleyes: :rolleyes: Οπότε να αναφέρω οτι τόσες φορές που μπαίνω σε studio ηχογράφησης και βλέπω 3 οθόνες παράλληλα.Τι συμβαίνει εκεί?Υπάρχει κάρτα που να βγάζει 3 οθονες? :-(

Υ.Γ:Στην αρχή βάση λογικής σκέφτηκα αυτό ακριβώς που μου απάντησες,οτι δηλαδή θα πάιζει μία απο τις δυο,αλλά δεν μου ζητήθηκε να απενοργοποιήσω π.χ την παλιά.

Δημοσ.

H παλιά μου έχει μια έξοδο!Για αυτό αγόρασα και την καινούργια!Και εγώ έτσι πιστεύω οτι ίσως και να παίξει η τρίτη,απλά είπα να ρωτήσω πρώτα!Και μήπως ξέρεις αν υπάρχει προέκταση καλωδίου οθόνης?Παραπάνω δηλαδή απο 1 μέτρο...

ναι υπαρχει 1.5 και μεγαλυτερο για την φυς dvi or vga ;

Δημοσ.

μην το λες αυτο, αφου δεν ξερουμε τπτ για το συστημα του!

ρε συνονοματε (chris), πες μας ποιες καρτες εχεις τουλαχιστον!! θες να μαντεψουμε? τι εχεις? 2 ΑΤΙ? 2 Nvidia? 1+1?

υπαρχει δυνατοτητα να εχεις 3 οθονες, αλλα πες μας τα στοιχεια σου πρωτα!

Ναι έχεις δίκιο!Δεν ανέφερα κάτι,αλλά έχω άλλωθι!H κάρτα που ήταν ήδη μέσα όσο και αν έφαγα τον κόσμο δεν μπόρεσα να βρω πουθενά ποιά είναι..Πραγματικά και η ίδια επάνω έγραφε μονο PCI και δίπλα έναν serial number(τον αγόρασα τον υπολογιστή πριν 3μιση περίπου χρόνια και ήταν έτοιμος).όσο για την καινουύργια είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5570-SVGA-PCI-Express-1GB-DDR3-HDMI-11167-00-20R.htm .Πήρα αυτή την οικονομική γιατί δεν θέλω να παίζω παιχνίδι κλπ.Μόνο τις δύο οθόνες!

@dimitriosOS θα προτιμούσα VGA

Δημοσ.

Κρίμα...Τσάμπα χάρηκα!Έλεγα να συνδέσω και την HD τηλεόραση μου.. :rolleyes: :rolleyes: Οπότε να αναφέρω οτι τόσες φορές που μπαίνω σε studio ηχογράφησης και βλέπω 3 οθόνες παράλληλα.Τι συμβαίνει εκεί?Υπάρχει κάρτα που να βγάζει 3 οθονες? :-(

Υ.Γ:Στην αρχή βάση λογικής σκέφτηκα αυτό ακριβώς που μου απάντησες,οτι δηλαδή θα πάιζει μία απο τις δυο,αλλά δεν μου ζητήθηκε να απενοργοποιήσω π.χ την παλιά.

Yπαρχουν και καρτες που εχουν εξοδους για 6 οθονες ;)

πχ Αsus 6950 DirectCU

asus_hd6950_dc2_005.jpg

Δημοσ.

@cabdik Το προσπάθησα μόλις τώρα (δεν ήξερα το πρόγραμμα-καιευχαριστώ που το ανέφερες)και μου βγάζει τα χαρακτηρηστικά της καινούργιας κάρτας!

@pabou 13 ήξερα οτι υπάρχει κάτι ανάλογο των 6-76 εξόδων :P :P αλλά έτυχε και έκανα τησ δουλειά μου με 50 ευρώ και περρίσεψε μια έξοδος!Για αυτό ρώτησα απλά αν υπάρχει περίπτωση να παίξει και η τελευταία μου έξοδος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...