Προς το περιεχόμενο

δυνατό wifi acces point

mitsakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ! λοιπών θέλω να έχω wifi σήμα στο σπίτι των γωνιών μου περίπου 500+μ απτό σπίτι μου είναι σε άλλο τετράγωνο αλλά υπάρχει μεγάλη αλάνα σχολίου ανάμεσα

σκέφτομαι κάτι σε acces point αλλά θέλω οικονομικό μου μπήκε αυτό στο μάτι

αλλά απo ότι είδα έχει δύσκολο setup έχετε να προτείνεται κάτι ;

Δημοσ.

Αν τα 2 σπίτια έχουν απόσταση ενα τετράγωνο και φυσικά ενδιάμεσα υπάρχουν τοίχοι λίγο δύσκολο να πιάσεις σήμα.

Τώρα αν τοποθετήσεις ενα εξωτερικό access point ίσως να κάνεις δουλειά μέχρι ενος σημείο αλλα ειναι λίγο δύσκολο και πάλι.

Δημοσ.

αν δεν υπαρχει οπτικη επαφη το ξεχνας.δηλαδη εκει που θα μπει το access point Η τα access points θα πρεπει να υπαρχει οπτικη επαφη και προς τα 2 σημεια .εκει παιζεις με Panels η καλυτερα grid και οκ θα παιξει.και σε access point θα πηγαινα air live Που ειναι πιο δυνατα 300Mw αντι για 100 που ειναι τα tp link.καποιος εδωμεσα δεν θυμαμαι το Nick εκανε ενα τετοιο Link.300 metra οπτικη επαφη.grid κεραια σε μια wi fi καρτα της alfa που ειναι 500 mw αν και μπορουσε και με λιγοτερο και απο την αλλη ενα thomson αν θυμαμαι καλα με ομνι κεραια ουτε καν grid.αλλα αν υπαρχουν τοιχοι αναμεσα δεν προκεται να τους περασεις.και οπως βλεπω το σχεδιο χλωμο το κοβω για οπτικη επαφη εκτος αν το σχολειο ειναι χαμηλο και τα δικα σας σπιτια ψηλα και παιξεις απο ταρατσες.

Δημοσ.

το tp link από ότι είδα είναι 26dbm άρα 400 mw.

Τώρα εκει που έβαλα σχολειό είναι αυλή άρα είναι κενό το κτήριο είναι πιο μέσα από το σχέδιο.

θα χρειαστώ εξωτερική ?

Δημοσ.

tp link 400 mw??what the hell?Ποτε εβγαλαν?ναι τωρα που ειδα το μοντελο πραγματι ειναι High power

<20dBm (EIRP, For countries using CE Standards)

<27dBm (EIRP, For countries using FCC Standards

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ 27 dbm για αμερικη και 20 που ειναι 100 Mw για ελλαδα..το βασικο ειναι να εχεις οπτικη επαφη .εστω και ενας τοιχος να περναει θα εχεις θεμα.αν ηταν τζαμι οκ αλλα αμα ειναι τοιχος θα εχεις αρκετα προβληματακια οποτε εκει καλο ειναι να πας απο ταρατσα σε ταρατσα η σε μπαλκονι .και καλο θα ηταν κατευθυντικες κεραιες.

Δημοσ.

ok θα το ψάξω για καμιά κεραία αλλά μόνο στην ταράτσα μου δεν νομίζω να τους πίσω να

βάλω κεραία αλλά από την ταράτσα μου φαίνεται το σπίτι τους άρα ελπίζω να μην υπάρχει θέμα

Δημοσ.

ok θα το ψάξω για καμιά κεραία αλλά μόνο στην ταράτσα μου δεν νομίζω να τους πίσω να

βάλω κεραία αλλά από την ταράτσα μου φαίνεται το σπίτι τους άρα ελπίζω να μην υπάρχει θέμα

στην ταρατσα σου βαλε καμια grid 24 db και αν μπορεις βαλε και μια κεραια αν γινετε και στο μπαλκονι απο την αλλη αν οχι ταρατσα.αν δεν θελουν μεγαλη grid βαλε η μικροτερη η βαλε yagi που ειναι μικρο η εστω ενα panel αντιγια omni.

Δημοσ.

μια 24 db κεραία θα τα πάει καλά με 27 dbm ?

σκοτωνει κοσμο:P

δεν θα χρειαστει καν να παιξεις στα 27 dmb.αν υπαρχει οπτικη επαφη απο το ενα σημειο στο αλλο και υπαρχουν και κατευθυντικες ειτε grid ειτε Panel ειτε yagi και στα 20 dmb 100 mw θα παιξει .το παν ειναι η οπτικη επαφη.αμα υπαρχει τοιχος ουτε αυτο δεν θα σε σωσει.(24 db με 27 dmb)και επισης τα τοσα Mw ειναι λιγο παρανομα και συν οτι σκιζεις ολα τα αλλα wireless δικτυα η το Link καποιου αλλου.οποτε προσπαθουμε να παιξουμε οσο γινεται πιο χαμηλα και για αυτο θελουμε και οπτικη επαφη.φαντασου οτι η air live δινει και 2000 Mw ρουτερ που κανει Link στα 2 Km ποσο ελεγε με Omni κεραια ουτε καν κατευθυντικη.

Δημοσ.

πω καλή φάση το airlive tongue.gif

θα κοιτάξω να βρω σημείο οπτικής επαφής που νομίζω υπάρχει

και θα δω τι θα τσιμπήσω αργότερα biggrin.gif

Δημοσ.

λοιπών σήμερα μου ήρθε το tp-link και αύριο η κεραία

μόνο κάτι που με προβληματίζει αν το έχω στα 23 dbm θα έχω προβλήματα απο την ακτινοβολία ;

Δημοσ.

λοιπών σήμερα μου ήρθε το tp-link και αύριο η κεραία

μόνο κάτι που με προβληματίζει αν το έχω στα 23 dbm θα έχω προβλήματα απο την ακτινοβολία ;

το Link θα ειναι απεξω ετσι και αλλιως.β.λογικα θα ρυθμιζεται οποτε μην το βαλεις στο max αν παιζει με πολυ λιγοτερο.για να μην σκιζεις τα 2,4 ghz και τους αλλους

Δημοσ.

ναι έξω θα είναι γιατί υπάρχει οπτική επαφή

(μπαίνουν μερικές κεραίες τv μέσα ελπίζω να μην πειράζει ...)

ρυθμίζει σε 17-20-23-26

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...