jason_rethymno Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα εδω και κάμποσο καιρό έχω μάθει να κάνω άριστα format /back up/ πέρασμα drivers κτλ. Πως μπορώ να κάνω τη παραπάνω δουλειά σε σπίτια , 8 με 10 φορές το μήνα; Να βγάζω ένα χαρτζιλίκι δλδ, Σε επαρχιακή πόλη 35.000 κατοίκων(Πως θα γίνω γνωστός δλδ) Και πόσο να χρεώνω ;
nrkmaiden Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Υπολογισε οτι ενας τεχνικος για αυτα θα παρει 50 σιγουρα για το φορματ και κανα 30αρι για τα υπολοιπα... Εσυ θα πρεπει να εισαι αισθητα πιο κατω.... Μπορεις να γινεις γνωστος απο καποια αγγελια σ στασεις κολωνες τοιχους......... ΑΛΛΑ δε πιστευω οτι τοσο ευκολα θα βρεις τετοια δουλεια γτ τωρα ολοι εχουν καποιο φιλο γνωστο κτλ που μπορει να τα κανει αυτα.. edit:Σε επαρχιακη πολη που λες οτι μενεις πρεπει να απευθυνθείς κυριως σε ατομα με λιγες γνωσεις αρα θα πρεπει να ανεκτεις οτι και για καποιο απλο κολημα του υπολογιστη να πας να το δεις και οιτ πολλες φορες θα θεωρησαι υπευθυνος για το προβλημα(μ χει τυχει και για αυτο σταματησα τη ¨δουλεια¨ ).....
RottenLungs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 E τώρα πρέπει να είναι μεγάλης ηλικίας ή εντελώς άσχετος για να μην μπορεί ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του να κάνουν format. Άσε που και να μην μπορεί, νομίζω τα plaisio, ακόμα και μικρά service κτλ. πρέπει να το κάνουν με ελάχιστα €. Οτι θα βρείς κάποιον θα τον βρείς αλλα αν έρθουν 2 - 3 σε ένα χρόνο τι να το κάνεις. Υ.Γ. Εγω θα γούσταρα να κάνω μαθηματικά - Φυσική - σε άτομα πολυ μικρής ηλικίας (Δημοτικό) ή και Λύκειο. Γυμνασιόπαιδα δεν θα άντεχα με την καμία παναγία. Αλλα και πάλι δεν βρίσκεις, άσε που έρχεται μία η άλλη με τις βενζίνες γιατι άμα πέρνεις πολλά, θα πάρουν κανονικό καθηγητή και όχι φοιτητή. Οπότε Djλίκι θα κυνηγήσω φέτος, αν και εκεί πάλι δύσκολα.
xania4ever Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 To έκανα και εγώ πέρυσι με ένα φίλο κολλήσαμε αφίσες αθήνα σχεδόν παντού αλλα βγάλαμε ελάχιστα σε σχέση με αυτά που περιμέναμε.Αν θες πάντως να χεις πελατεία βάλε το format με εγκατάσταση driver 20-25 ευρώ και πολύ μην σου πω ότι είναι.Εξαρτάται βέβαια και πως βλέπεις τον άλλον αν δείς οτι τα χει βάλε λίγο παραπάνω αν δεις ότι δεν έχει μια πάρε λιγότερα(εγώ σε κανα δύο δεν πήρα και τίποτα).Τώρα πρέπει να έχεις βέβαια και άλλες γνώσεις μπορεί να υπάρχει κανα θέμα με hardware θα πρέπει να μπορείς να το λύσεις,να έχεις γνώσεις δικτύων κλπ...
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Σκεφτομουν και γω να κανω κατι τετοιο μιας και ξερω απο format/back up/εγκατασταση drivers συναρμολογηση PC και γενικα τα παντα εκτος απο δικτυα και προγραμματισμο αλλα δεν ξερω το πως.Πως θα γινω γνωστος δηλαδη μιας και δεν ειμαι σε καποια σχολη πληροφορικης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Γεμιστε τις στασεις λεωφορειων με χαρτακια με το τηλεφωνο σας και το τι κανετε. Και αν δεν κοβετε αποδειξεις και δεν εχετε ΑΦΜ/συσταση εταιρειας το νου σας. Για μενα αντι να χανετε ετσι το χρονο σας, καλυτερα ξεκινηστε με κανα vmware+win server 2003 και πειραματιστειτε. Δε θα σας αποφερει αμεσα οικονομικα ωφελη, αλλα τουλαχιστον αν ασχοληθειτε αρκετα θα αποκτησετε καποιες γνωσεις με πιθανο μελλοντικο αντικρυσμα, καθως τα format/backup/drivers ειναι mainstream γνωσεις για πολυ κοσμο πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.