Προς το περιεχόμενο

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ όλες οι τηλεοράσεις χωρίς ΦΠΑ

s-tasos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

18% εκπτωση δηλαδη. Σιγα την προσφορα!!!!!

Εφοσον δεν μας εδωσε τις 40αρες σονυ με 50 ευρω δεν ξαναπαταμε σ αυτον. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

18% εκπτωση δηλαδη. Σιγα την προσφορα!!!!!

Εφοσον δεν μας εδωσε τις 40αρες σονυ με 50 ευρω δεν ξαναπαταμε σ αυτον. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+1 γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν καταλαβαίνει από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Αν και 18% το ΦΠΑ ήταν από τον καιρό του Κωστάκη.

Δημοσ.

Προσεξε την κομπινα γιατι την εχω συναντησει πολλες φορες.

Δεν κανη 23% εκπτωση στην αναγραφομενη τιμη απλα την αποφορολογει!

Πχ στα 400 ευρω η αξια ειναι 325,20 συν 23% ισον 400 περιπου.

Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη ο φπα ειναι 23% σου λενε 4χ23=92 τα αφαιρουμε απο τα 400 και μενουν 308! Μεγα λαθος που το κανουν ολοι.

Δεν ειναι 308 αλλα 325 η αποφορολογημενη τιμη.

Ουσιαστικα ειναι εκπτωση 18,70 στο 100αρικο.

Κοντολογις τριχες κατσαρες.

+1 γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν καταλαβαίνει από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Αν και 18% το ΦΠΑ ήταν από τον καιρό του Κωστάκη.

Βιαστηκες και ελπιζω να το καταλαβες. Το 18% αλλωστε ηταν απ τον καιρο του Τσοβολα και το πουλεν του Κωστακη δηλ ο αλογοθκουφηθ τοκανε 19%.

Μετα ηρθαν οι μελισσες..... :mrgreen:

Δημοσ.

Nαι αλλα μονο ο κοτσοβολος και ελεκτροουορλντ την εχουν σε αποθεμα. Οι αλλοι "τρια πουλακια καθονταν".

Εκτος αυτου ειναι οι μονοι που κανουν 12 ατοκες και δωρεαν μεταφορα.

Οποτε? :whistle:

Δημοσ.

Nαι αλλα μονο ο κοτσοβολος και ελεκτροουορλντ την εχουν σε αποθεμα. Οι αλλοι "τρια πουλακια καθονταν".

Εκτος αυτου ειναι οι μονοι που κανουν 12 ατοκες και δωρεαν μεταφορα.

Οποτε? :whistle:

Έτσι ακριβώς. Ο Κώτσος γενικά, έχει τιμές από άλλο πλανήτη, αλλά στις προσφορές, κάνει καλές τιμές.

Δημοσ.

Προσεξε την κομπινα γιατι την εχω συναντησει πολλες φορες.

Δεν κανη 23% εκπτωση στην αναγραφομενη τιμη απλα την αποφορολογει!

Πχ στα 400 ευρω η αξια ειναι 325,20 συν 23% ισον 400 περιπου.

Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη ο φπα ειναι 23% σου λενε 4χ23=92 τα αφαιρουμε απο τα 400 και μενουν 308! Μεγα λαθος που το κανουν ολοι.

Δεν ειναι 308 αλλα 325 η αποφορολογημενη τιμη.

Ουσιαστικα ειναι εκπτωση 18,70 στο 100αρικο.

Κοντολογις τριχες κατσαρες.

Βιαστηκες και ελπιζω να το καταλαβες. Το 18% αλλωστε ηταν απ τον καιρο του Τσοβολα και το πουλεν του Κωστακη δηλ ο αλογοθκουφηθ τοκανε 19%.

Μετα ηρθαν οι μελισσες..... :mrgreen:

δεν ειναι κομπινα,αν ο αλλος ειναι κουλαδι και δε ξερει πως να κανει μια πραξη δε φταιει ο κωτσοβολος

αν θες να βγαλεις το φπα απο ενα προιον κανεις απλα το ποσο δια 1,23

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Ο Κώτσος γενικά, έχει τιμές από άλλο πλανήτη, αλλά στις προσφορές, κάνει καλές τιμές.

Όχι απλά καλές.... Πάαααρα πολύ καλές τιμές.

Προχτές είχε στο site την LG 42LW4500 Τιμή internet: 568,00 €

Αν και έψαχνα τηλεόραση για μια φίλη μου εκείνη την ώρα, εννοείται ότι την παρήγγειλα για μένα.

Τιμές Skroutz

Περιμένω παραλαβή αύριο.

Δημοσ.

δεν ειναι κομπινα,αν ο αλλος ειναι κουλαδι και δε ξερει πως να κανει μια πραξη δε φταιει ο κωτσοβολος

αν θες να βγαλεις το φπα απο ενα προιον κανεις απλα το ποσο δια 1,23

ΈΙΝΑΙ κομπίνα γιατί δεν μπορείς να διαφημίζεις ότι πουλάς ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ενώ κάτι τέτοιο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ(Εκτός από ορισμένες περιπτώσεις σε τιμολογια....).

Με αυτήν την λογική πάω και εγώ αγοράζω κάτι και όταν δω στην απόδειξη ότι έχει και 23% ΦΠΑ ζητάω να μου το αφαιρέσουν αφού πουλάνε ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ από ότι λένε. Καρακομπίνα του κερατά είναι. Και δεν έχουν όλοι τις γνώσεις ούτε την εξυπνάδα να κάνουν αποφορολόγηση για να βρούνε την αξία της έκπτωσης.

Δημοσ.

Όχι απλά καλές.... Πάαααρα πολύ καλές τιμές.

Προχτές είχε στο site την LG 42LW4500 Τιμή internet: 568,00 €

Αν και έψαχνα τηλεόραση για μια φίλη μου εκείνη την ώρα, εννοείται ότι την παρήγγειλα για μένα.

Τιμές Skroutz

Περιμένω παραλαβή αύριο.

Την αγόρασες προχθές 568€ και σήμερα που υποτίθεται ότι έχει κάνει και αποφορολόγηση την έχει 730€? Ή κάποιος λάθος κάνεις ή ο κωτσόβολος μας δουλεύει...

Δημοσ.

Πρέπει να απαγορέψουν να διαφημίζεται οτιδήποτε με τη φράση «χωρίς ΦΠΑ».

Είναι ξεκάθαρα παραπλανητική διαφήμιση.

Απορώ πια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...