Προς το περιεχόμενο

ρυθμιστής θερμοκρασίας μπαταρίας μπάνιου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ εκνευριστικό είναι το να κάνεις μπάνιο με ζεστό και ξαφνικά (επειδή κάποιος άλλος στο σπίτι άνοιξε τη βρύση) να παθαίνεις καρδιακή προσβολή απο το παγωμένο νερό. Έχω δεί κάποιες μπαταρίες που έχουν τα ρυθμιστικά αυτά πάνω τους.

1. Δεν έχω εμπειρία όμως κατά πόσο αυτά δουλεύουν αποτελεσματικά ξέρει κανείς που να τα έχει δουλέψει;

2. Εάν θέλω να βάλω ένα τετοιο σύστημα στο σπίτι σημαίνει πως πρέπει να πετάξω τη παλιά μπαταρία κ να τοποθετήσω τη καινούργια! ή μπορώ να βάλω κάποιον αντάπτορα στην παλιά που να μου ρυθμίζει το νερό;

Δημοσ.

Πολύ εκνευριστικό είναι το να κάνεις μπάνιο με ζεστό και ξαφνικά (επειδή κάποιος άλλος στο σπίτι άνοιξε τη βρύση) να παθαίνεις καρδιακή προσβολή απο το παγωμένο νερό. Έχω δεί κάποιες μπαταρίες που έχουν τα ρυθμιστικά αυτά πάνω τους.

Aδερφε το χειροτερο ειναι να καψεις τον φισφιρικο σου!

Δυστυχως η μονη λυση ειναι να αρχισεις τα καντηλια φωναζοντας "κανω μπανιο" . Η να εχεις ξεχωριστη γραμμη ξερωγω μονο για το μπανιο.

Δημοσ.

Ο φισφιρίκος θα έχει καεί όχι μέχρι να πω κάνω μπάνιο αλλά ούτε κίμινο δεν θα προλάβω να πώ, όσο για την ξεχωριστή γραμμή δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσω τέτοια μερεμέτια σε ολοκαίνουργιο σπίτι, κάποια άλλη λύση πιό αναίμακτη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...