Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο σε laptop.

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον αυτο θα με τρελανει!!! Εβαλα το cd του dban,αλλα ξεχασα μες την κουραση μου να αλλαξω το boot device priority.

ΚΑΙ...

ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

ελεος :-(

Δημοσ.

κανε και εναν ελεγχο τα cd/dvd πυ βαζεις αν ειναι οκ.ισως να εγινε καψιμο σε μεγαλη ταχυτητα και ετσι να εχεις προβληματα στην αναγνωση/εγκατασταση των λειτουργικων.

edit: ελπιζω ολα τα προαναφερθεντα να τα εχεις κανει (αυτα που σου ειπαν τα παιδια εδω),το dban ειναι η τελευταια λυση παντα σε σχεση με προβληματα του σκληρου δισκου.σε διαφορετικες περιπτωσεις αναλογως το προβλημα σε βοηθαμε

Δημοσ.

Παιδια ολα οκ,εκανα κανονικα format και εβαλα w7 x86. Ειδε τον δισκο κανονικα.(μην με ρωτατε,ιδεα δεν εχω πως εγινε,με λυπηθηκε φαινεται :) ). Τωρα θα κανω και ενα image με το Acronis και τελος. Δεν εχω δοκιμασει τα f κουμπια,δεν ξερω αν θα λειτουργουν. Απο την διαχειρηση συσκευων εχει 2 συσκευες με θαυμαστικο,αλλα το laptop δουλευει μια χαρα. Αν δοκιμασω να βαλω το dvd των vista στο drive και να βαλω να ψαξει εκει για drivers,ισως να βρω κι αυτους που λειπουν (?).

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ :-D !!!

Δημοσ.

Παρε ενα image και μην το πεις ουτε του παππα που ξεμπερδεψες τοσο γρηγορα με το τουρκολαπτοπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...