Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο σε laptop.

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρα μιλας τωρα?Κανω τοσο κακο στην κοινωνια?Απολυεται κοσμος για χαρη μου και δεν εχει ψωμι να φαει επειδη απανταω σε threads του insomnia.gr?

Bad Gi0!Bad,bad,bad!

..φανταζομαι οτι ο Hal που ανοιξε το insomnia θα πρεπει να παει για εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες,σωστα?

Απτην αλλη σ ευχαριστω για το εμμεσο κοπλιμεντο, απ οτι φαινεται ειμαι αρκετα ικανος ωστε να βοηθαω τοσο πολυ κοσμο που τα καταστηματα και οι "τεχνικοι" βαρανε μυγες για χαρη μου.

Τωρα που το σκεφτομαι ομως, οι "τεχνικοι" στην Ελλαδα ειναι σιγουρα λιγοτεροι απο αυτους που συναντανε προβληματα στους υπολογιστες τους. Οποτε εαν το σκεφτεις λογικα, βοηθαω τους περισσοτερους να κανουν οικονομια και να ξοδευουν τα ωραια τους λεφτακια για να αγορασουν ψωμι.

Ναι!Τελικα βοηθαω την ελληνικη οικονομια και τα νοικοκυρια να ανταπεξελθουν στην τροικα!Θα κοιμηθω ησυχος το βραδυ.

End of offtopic και ζητω προκαταβολικα συγνωμη απο τον topic starter και τους συμμετεχοντες του thread.

[offtopic]Συγγνωμη φιλε pc_expert ποσο πιο λιανα να το πω?

>[b]Εαν ξερεις 1, 2, 1000 πραγματα παραπανω,αν θελεις με βοηθας,αν δεν θελεις πας παρακατω και αγνοεις το παρον τοπικ.απλο[/b] .

. Δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να πανε σε τεχνικο,γι αυτο υπαρχει το internet και τα fora,πενια τεχνας κατεργαζεται. Δεν χρειαζεται να γραφεις στο συγκεκριμενο τοπικ αν δεν θελεις. Βοηθεια ζητησα,δεν εκανα εγκλημα ;) .

Καταλαβαινω και τη δικη σου την πλευρα, σκεψου και την δικια μου και τοσων αλλων που ζητουν βοηθεια στο net. B)

no offense.

[/offtopic]

στα του θεματος τωρα, θα ψαξω στα συνοδευτικα cd/dvd μηπως βρω τιποτε,αλλιως θα της το παω οπως ειναι (αν εβρισκα ισως και κανενα φθηνο ide σκληρο?). Γιατι εχω φαει το net και δεν εχω βρει τιποτε :unsure:

Σας ευχαριστω ολους για την αμεριστη συμπαρασταση/συμμετοχη/χασιμοχρονουνασχολειστε σας :) ,αν βρω ακρη θα ποσταρω αποτελεσματα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H δική σου προσφορά και όλων όσων απαντούν σε βλάβες υπολογιστών μέσα στα thread αφαιρούν τις θέσεις εργασίας των τεχνικών από τα καταστήματα και τις εταιρίες .

Άν εσένα δεν σε νοιάζει που απολύεται ο κόσμος και χάνει το ψωμί του εμένα με ενδιαφέρει τα μάλα.

Αν είχε λεφτά ο κόσμος πιστεύεις οτι θα καθόταν μόνος του με τις ώρες να προσπαθεί να το φτιάξει? Δε θα προτιμούσε να το δώσει κάπου και να πάει μετά από λίγο να το πάρει έτοιμο?

Όταν βλέπεις ποστ του στυλ 300 ευρώ max για desktop και αν του δείξεις κάτι με 305 σου λέει οτι δε μπορεί γιατί δε βγαίνει οικονομικά νομίζεις οτι θα πάει να σκάσει πχ 50 ευρώ για φορμάτ και δε ξέρω γω τι άλλο θα του πει ο κάθε πανεπιστήμονας-τεχνικός?

Να υποθέσω οτι εσύ όταν έχεις πονοκέφαλο τρέχεις με τη μια στο γιατρό να σε εξετάσει για να μην χάσει ο γιατρός το ψωμί του έτσι?

Σε λίγο θα μας πεις ότι φταίνε τα διάφορα forum για την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Δημοσ.

[offtopic]Συγγνωμη φιλε pc_expert ποσο πιο λιανα να το πω?

>[b]Εαν ξερεις 1, 2, 1000 πραγματα παραπανω,αν θελεις με βοηθας,αν δεν θελεις πας παρακατω και αγνοεις το παρον τοπικ.απλο[/b] .

. Δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να πανε σε τεχνικο,γι αυτο υπαρχει το internet και τα fora,πενια τεχνας κατεργαζεται. Δεν χρειαζεται να γραφεις στο συγκεκριμενο τοπικ αν δεν θελεις. Βοηθεια ζητησα,δεν εκανα εγκλημα ;) .

Καταλαβαινω και τη δικη σου την πλευρα, σκεψου και την δικια μου και τοσων αλλων που ζητουν βοηθεια στο net. B)

no offense.

[/offtopic]

στα του θεματος τωρα, θα ψαξω στα συνοδευτικα cd/dvd μηπως βρω τιποτε,αλλιως θα της το παω οπως ειναι (αν εβρισκα ισως και κανενα φθηνο ide σκληρο?). Γιατι εχω φαει το net και δεν εχω βρει τιποτε :unsure:

Σας ευχαριστω ολους για την αμεριστη συμπαρασταση/συμμετοχη/χασιμοχρονουνασχολειστε σας :) ,αν βρω ακρη θα ποσταρω αποτελεσματα.

ΝΤΟΙΝΚ!!!!! Κατι δεν μου πηγαινε καλα στην συζητηση απ την αρχη.

1.Ειχε ιντε και τουβαλες σατα η το αναποδο?

2.Εαν εχεις τα συνοδευτικα σιντι γιατι δεν τα βαζεις να τελειωνης?

τα ρεκαβερυ σιντι εχουν οδηγο σατα και δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

οχι,δεν τον αλλαξα τον δισκο,αυτον ειχε εργοστασιακα. Και το recovery που βαζω δεν βρισκει drive.Πως δουλευε πριν, και τι εγινε,Θεος κι η ψυχη του...Γι αυτο στην αρχη νομισα οτι ειχε χτυπησει ο σκληρος,που να παει το μυαλο μου...

Δημοσ.

Όταν βλέπεις ποστ του στυλ 300 ευρώ max για desktop και αν του δείξεις κάτι με 305 σου λέει οτι δε μπορεί γιατί δε βγαίνει οικονομικά

Aπο την μια,απο την αλλη ομως κυκλοφορει ενας τρελος καταναλωτισμος του στυλ,τελειωσαν οι μπαταριες του ups,προτεινετε ενα καινουργιο ups.

Ενα forum δεν λυνει προβληματα ή σπανιως λυνει μικροπροβληματα,το forum δεν ειναι helpdesk για να λυσει το προβλημα του καθενος.Ιδεες ''ακουγονται'' προτασεις ,εμπειριες και βγαινει ενα συμπερασμα.(και αλλες φορες ακουγονται και πολλες μαλακιες)

Τεχνικος δεν γινεται καποιος διαβαζοντας ενα forum,ουτε γινεται αυτοματως βαζοντας μια μνημη στο pc του ξαδερφου του,το κακο ομως ειναι οτι επηρεαζεται πολυ κοσμος και βαζει χερι μη ξεροντας με αποτελεσμα ''το καθαρισα και δεν δουλευει''.

Pc expert,στο ξαναειπα και σε αλλο post,πιστεψε στις γνωσεις σου,ασε την δουλεια σου να ρολαρει ,και αν εισαι επαγγελματιας ,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα καταληξει σε σενα το μηχανημα ειτε απο τα χερια επιτηδειου και ασχετου τεχνικου ειτε απο τον μαστροχαλαστη ιδιοκτητη.

Sorry για το offtopic.

Οntopic

Το μηχανημα ειναι Τουρκικο και συγκαταλεγεται στα χρεπια,μην παιδευεσαι αλλο.

Δημοσ.

Ενα forum δεν λυνει προβληματα ή σπανιως λυνει μικροπροβληματα,το forum δεν ειναι helpdesk για να λυσει το προβλημα του καθενος.

Αντιθέτως μπορώ να σου παραθέσω πολλές περιπτώσεις που έχουν λυθεί σοβαρά προβλήματα μέσω forum. Στο forum όντως υπάρχουν άτομα εντελώς άσχετα αλλά και άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ καλύτερα από ένα άτομο στο helpdesk που απλά διαβάζει ένα script.

Δημοσ.

Παιδια,το πιο κουλο της ημερας!! Εβαλα το recovery των Vista, και οταν αρχισε να γυριζει το dvd εκλεισα το laptop. Μολις το ανοιξα μου εδινε την επιλογη να μπω σε ασφαλη λειτουργια.Παταω μπας και...και μπηκε!! Ειδε κανονικα τον δισκο(ιδεα δεν εχω πως εγινε). Υπαρχει κατι που μπορω να κανω τωρα? Εβαλα το speccy για να δω ποια motherboard εχει,αλλα μου εμφανιζει μονο πληροφοριες για optical drive & audio. Σε ολα τα αλλα λεει cannot initialise SPC dll .Πως να προχωρησω? Να παω για system restore?

Δημοσ.

Βαλε το cpuid

τιποτε,βγαζει μονο θερμοκρασια hdd .Δοκιμασα και τα : everest,sandra lite,cpu-z και ολα βγαζουν (διαφορετικο) σφαλμα.

Επισης πηγα να κανω system restore και πηρα αυτο το μηνυμα :

>παρουσιαστηκε μη αναμενομενο σφαλμα: μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με το συστημα δε λειτουργει (0x8007001F) η 
επαναφορα συστηματος θα κλεισει

edit: για το μυνημα λαθους στην επαναφορα συστηματος βρηκα το OTM (fix system recovery with OTM) αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το κανω. Καμμια αλλη προταση?πχ καποιο repair καπως αλλιως?

Δημοσ.

δεν κανεις ενα φορματ με το dban!

απ οτι ειδα κανει wipe οτι υπαρχει στο σκληρο. Αφου το κανω,μετα βαζω το recovery των vista και προχωραω κανονικα η υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Δημοσ.

τα svista δεν θα σου ελεγα να τα βαλεις,προχωρησε με το dban και μετα αν μπορεις κανε εγκατασταση των w7.

edit: οσο αφορα την επαναφορα δεν θα σου το συνιστουσα μεσω του part που εχει το συστημα στο σκληρο.προχωρησε σε μια διαμορφωση με το dban στη γρηγορη 3 περασματα,μετα δοκιμασε.οσο αφορα το update της mb ειμαι λιγο επιφυλακτικος.κανε αυτο και αν δεν ...βλεπουμε

ξανα edit η διαδικασια μπορει να παρει πολλες ωρες

Δημοσ.

τα svista δεν θα σου ελεγα να τα βαλεις,προχωρησε με το dban και μετα αν μπορεις κανε εγκατασταση των w7.

αυτο θα ηταν τελειο,ελα μου ομως που στον ftp της altec εχουν μονο vista drivers! (τους οποιους τους βρηκα μετα κοπων και βασανων,καθως η altec εχει εγκαταλειψει τα pc/laptops και φτιαχνει πλεον μονο software) Για support ουτε λογος,καθως και η Τουρκικη (!) εταιρια που στην ουσια εχει κατασκευασει το χρεπ...το laptop επισης εχει παψει να ασχολειται με αυτον τον τομεα :rolleyes: ...Εκτος κι αν δοκιμασω να βαλω 7 μηπως και βρουν τα 7 drivers αυτοματα,καθοτι προκειται για μοντελο του 2007 ΑΝ θυμαμαι καλα :-( .

edit: απ ολα αυτα τα καλουδια που εχει εδω : dban download

ποιο/α κατεβαζω?

Δημοσ.

αυτο θα ηταν τελειο,ελα μου ομως που στον ftp της altec εχουν μονο vista drivers! (τους οποιους τους βρηκα μετα κοπων και βασανων,καθως η altec εχει εγκαταλειψει τα pc/laptops και φτιαχνει πλεον μονο software) Για support ουτε λογος,καθως και η Τουρκικη (!) εταιρια που στην ουσια εχει κατασκευασει το χρεπ...το laptop επισης εχει παψει να ασχολειται με αυτον τον τομεα :rolleyes: ...Εκτος κι αν δοκιμασω να βαλω 7 μηπως και βρουν τα 7 drivers αυτοματα,καθοτι προκειται για μοντελο του 2007 ΑΝ θυμαμαι καλα :-( .

οι drivers των vista ειναι συμβατοι με των 7.

http://sourceforge.net/projects/dban/files/dban/dban-2.2.6/dban-2.2.6_i586.iso/download

το κανεις σε cd και οτι χρειαστεις πες μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...