Marria Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γυναικες...μεσα στην πονηρια....εγω τα ματια κοιτουσα.... Ανδρες.. και εκει που ειπα , ματια εχει
nikosgia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ανδρες.. και εκει που ειπα , ματια εχει Δεν.... το προσεξα... αλλα εχω αγνες προθεσεις.....
demessakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα πλεον ειμαι στη vodafone, oi 2 ωρες ομιλιας που εχει στα αλλα δικτυα μου φτανουν. Πριν μήνες, με είχαν καλέσει από vodafone, για να μου κάνουν μια αντιπρόταση, μπας και με πείσουν να αλλάξω. Μόλις είπα στον τύπο, πως στην cosmote, έχω 2 ώρες δωρεάν προς όλα τα δίκτυα, μου φάνηκε κάπως διστακτικός, σαν να του φάνηκε δελεαστικότερο το πακέτο που του ανέφερα, από αυτό, που θα μου παρουσίαζε . Πάντως αυτή την στιγμή η κοσμοκάρτα, έχει με 10ε 1 ώρα δωρεάν προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα (πριν λίγο καιρό* ήταν 2 ώρες ), και με 20ε κάρτα, έχει 2,5 ώρες προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα (πριν λίγο καιρό*, ήταν 2 ώρες) και επιπλέον έχεις χρέωση συμβολαίου (εφόσον τελειώσουν τα δωρεάν λεπτά). Αν άλλαζα... δεν θα άλλαζα . Με 20ε, βγάζω άνετα τον μήνα (ας είναι καλά το skype).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.