Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα κινητής τηλεφωνίας συμφέρει;;;;

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω να φαλιριζουν οι εταιριες κινητης...ολο ακουω οτι ολοι σταματανε τις συνδεσεις και καταληγουν στα καρτοκινητα.Γι'αυτο φοβαμαι μηπως κοψουν αυτα τα πακετα και μας αναγκασουν να κανουμε συνδεση...:fear:

msn+fb chat αρκει για το πολυ μπλα μπλα.εχουν ηδη χασει τρελλα εσοδα απο τα Sms ηλικιων εως 25

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παδιά να ρωτήσω κάτι. Εγω θέλω να διακόψω την σύνδεση αλλα το μηνιάτικο αυτό θα το πληρώσω, οπότε πότε να πάω; Φοβάμαι οτι άμα πάω και τους πώ οτι θέλω να κόψω την σύνδεση, αυτοί θα μου την κόωουν αύριο αλλα εγω τον μήνα θα τον πληρώσω κανονικά. Επ0ίσης φοβάμαι οτι άμα πάω στις 12 που τελειώνει ο μήνα μου θα μου πούνε οτι θέλει μέρες αυτή η διαδικασία και θα μου χρεώσουν και τον επόμενο. Τι λέτε να κάνω;;;;

Δημοσ.

Ειχαν τυχει περιπτωσεις που ειχα εξαντλησει τα λεπτα πριν το μηνα...τα μηνυματα με τιποτα γιατι πλεον ψιλοβαριεμαι να γραφω.

Εγω βαριεμαι να μιλω και με τις ωρες στο κινητο, το εκανα στο καλοκαιρι και πιαστηκε το χερι μου ολη την ωρα να κρατω το κινητο :P

Δημοσ.

Καλα εγω δεν παιρνω και πολλα τηλεφωνα, αλλα 1200 λεπτα? και 1200 μηνυματα? και ειναι μονο για ενα μηνα ολα αυτα !

125 λεπτά ομιλία ή 300 μηνύματα στα 27€ όμως δεν είναι κοροϊδία;;;;;;;;

1200 λεπτά ΚΑΙ 1200 μηνύματα με 7 €... Αυτά είναι!!!

Δημοσ.

Εγω βαριεμαι να μιλω και με τις ωρες στο κινητο, το εκανα στο καλοκαιρι και πιαστηκε το χερι μου ολη την ωρα να κρατω το κινητο :P

hands free & bluetooth :-D

Mη καψουμε και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που μας εχουν μεινει.

Ρε παδιά να ρωτήσω κάτι. Εγω θέλω να διακόψω την σύνδεση αλλα το μηνιάτικο αυτό θα το πληρώσω, οπότε πότε να πάω; Φοβάμαι οτι άμα πάω και τους πώ οτι θέλω να κόψω την σύνδεση, αυτοί θα μου την κόωουν αύριο αλλα εγω τον μήνα θα τον πληρώσω κανονικά. Επ0ίσης φοβάμαι οτι άμα πάω στις 12 που τελειώνει ο μήνα μου θα μου πούνε οτι θέλει μέρες αυτή η διαδικασία και θα μου χρεώσουν και τον επόμενο. Τι λέτε να κάνω;;;;

Πες τους οτι θες να διακοψεις και να δεις προσφορες που θα σου κανουν....κυνηγανε τους πελατες με το τουφεκι!:-D

Δημοσ.

Επίσης τα προγράμματα δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ γιατι οι μεγάλοι δεν πρόκειται να βάλουν κάρτα και επίσης όπως είπε και κάποιος ποιο πάνω, όταν μιλάς πολύ και με πολλούς (για δουλειά κτλ) η κάρτα δεν σε συμφέρει.

Δημοσ.

125 λεπτά ομιλία ή 300 μηνύματα στα 27€ όμως δεν είναι κοροϊδία;;;;;;;;

1200 λεπτά ΚΑΙ 1200 μηνύματα με 7 €... Αυτά είναι!!!

Eγω ειμαι στο χαμηλο παγιο, στα 15 ευρω, μια χαρα ειναι για μενα που δεν ειμαι και heavy user :P

hands free & bluetooth :-D

Mη καψουμε και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που μας εχουν μεινει.

Αμα ηξερα και που ειναι , στον χαμο που επικρατει στο δωματιο μου, καλα θα ηταν :rolleyes:

Δημοσ.

Ευτυχώς έχω handsfree... Αλλα μάλλον πρέπει να πάρω ένα bluetooth. Δεν με βολεύουν καθόλου τα καλώδια όταν τα έχω όλα μέσα στην τσέπη (κάνω μία ώρα να βγάλω το κινητό, μία ώρα να ξεμπλέξω το καλώδιο, φυσικά κλείνει ο άλλος και μετά άλλη μία ωρα να το τυλίξω και να το χωρέσω στην τσέπη.... πώωωωωωω κουράστηκαι και που το είπα)

Edit:

Δεν είχα σκεφτεί να την βγάλω την σύνδεση. Αλλα τόσο καιρό βλέπω τους άλλους να την βγάζουν στην τσάμπα και να μιλάνε πιο πολυ απο εμένα και λέω, μ@λάκας είμαι??? (1 λεπτό πριν φτιάξω το topic έκανα αυτήν την φιλοσοφική ερω΄τηση στον εαυτό μου)

Δημοσ.

Τι λέτε να κάνω;;;;

Όταν σου φέρουν αυτην

b_1226_1.jpg

να σου εξηγήσει γιατί είναι λάθος που φεύγεις απο το συμβόλαιο, ότι και να σου έχουμε πει θα κάνει στην άκρη να χωρέσουν τα βυζιά της. Οπότε...

Δημοσ.

Όταν σου φέρουν αυτην

b_1226_1.jpg

να σου εξηγήσει γιατί είναι λάθος που φεύγεις απο το συμβόλαιο, ότι και να σου έχουμε πει θα κάνει στην άκρη να χωρέσουν τα βυζιά της. Οπότε...

Με αυτην το χω ανετα και για δευτερο συμβολαιο.... :wacko:

Δημοσ.

Όταν σου φέρουν αυτην

b_1226_1.jpg

Εεεεεε εντάξη μωρέ και η vodafon καλή είναι. Πάω να δώ τι συμβόλαιο να βάλω...

Δημοσ.

ε αμα υπαρχουν ...επιχειρηματα :wub: δεν μπορουμε να τα αγνοησουμε .....

Και τι επιχειρηματα ... μεγεθους Coup D :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...