Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα κινητής τηλεφωνίας συμφέρει;;;;

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω σύνδεση με την vodafon και δυστυχώς θα ξαναγυρίσω στα σχολικά μου χρόνια που έβαζα κάρτες.

Το θέμα είναι, ποιάααα κάρτα;;;; Θέλω να μου πείτε την εμπειρία σας απο την εταιρία στη οποία βρίσκεστε και επίσης αν θα αλλάζατε σήμερα, σε ποιά θα πηγαίνατε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κλασσικο what's up....εγω,οι γονεις,τα αδερφια,οι φιλοι...Οσοι ξερω!^_^

Ελπιζω να μη κοψουν τα πακετα οπως ακουγεται οτι θα κανουν ολες οι εταιριες.

Δημοσ.

Βλέπω την what's up να λέει τα εξείς:

WHAT'S UP

• CALL THEM ALL 600 τώρα μόνο με 5€, μιλάς με όλο τον κόσμο του WHAT'S UP
  • CALL THEM ALL X- TENSION για να μιλάς χωρίς μονάδες
  • WHAT'S UP RELOAD IT για να κερδίζεις ένα σίγουρο δώρο με κάθε ανανέωση

Το call Them All X - Tension με πόσα € είναι και πόσα λεπτά σου δίνει. Επίσης μηνύματα δεν δίνει καθόλου;;;

Εγω πχ. δεν με χαλάει και 20 € τον μήνα να δίνω. Οπότε 5 € για τους what's up και τα υπόλοιπα για να μιλάω με άλλα δίκτυα και για μηνύματα. Χρεώσεις δεν βλέπω να λέει το site. πόσες είναι;;;;;

Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες έχουν τα ίδια ή πολύ κοντινά πακέτα (λέγε με καρτέλ). Οπότε σε συμφέρει η εταιρεία που έχουν οι περισσότεροι γνωστοί σου.

Δημοσ.

To Whats up ειχα βαλει και εγω καποιο διαστημα, εχει 600 λεπτα και 100 μηνυματα και αμα κανεις ανανεωση (Reload) μπορεις να κερδισεις και αλλο χρονο ομιλιας ή μηνυματα..

Εγω θυμαμαι ειχα κερδισει χρονο ομιλιας.

Δημοσ.

Ε και ο κολλητός μου θα φύγει απο σύνδεση, οπότε άμα πάω κάπου θα του πώ να έρθει. Έχει και η κοπέλα μου νομίζω (εκτός αν έχει cosmoκάρτα).

Απο χρεώσεις δεν ξέρουμε τίποτα;;;;; Τι σημαίνει να κερδίσει χρόνο ομιλίας με την ανανέωση;;;; Αφού κάνεις ανανέωση λογικό δεν είναι να σου βάλουν χρόνο ομιλίας;;;;

Edit:

Στο shop ήμουνα γιαυτό δεν τα έβρισκα. Τώρα τα βρήκα.

Δλδ όλοι what's up ου λέτε;;; Οκ

Δημοσ.

cosmote...μονο που την θυμαμαι στην φανελα του βαζελου παθαινω αλεργια.... :P :P :P

Σοβαρα τωρα να επιλεξεις οτι εχουν οι περισσοτεροι φιλοι και συγγενεις σου....

Δημοσ.

Βάζεις π.χ 10 ευρω. Με τα 10 ευρώ έχει νομίζω κάποια μηνύματα δώρο. Δεν θυμάμαι πόσα. Με 20αρα κάρτα πιο πολλά. Και με 20αρα κάρτα το reload δωρο είναι πάλι είτε μηνύματα, είτε επιπλεόν χρήματα στην κάρτα (πιο σπάνια).

Ε με τα 5 ευρω έχεις 600 λεπτά σε what's up. Αυτο μάλλον λένε κέρδος στον χρόνο ομιλίας. (να ξέρεις όμως ότι τα λεπτά τα μετράνε σε 3λεπτα. Δηλαδή αν έχεις 600 λεπτά και μιλήσεις με κάποιον για 20 δευτερόλεπτα και το κλείσεις, μετά θα έχει 597 λεπτά)

Δημοσ.

Ε και ο κολλητός μου θα φύγει απο σύνδεση, οπότε άμα πάω κάπου θα του πώ να έρθει. Έχει και η κοπέλα μου νομίζω (εκτός αν έχει cosmoκάρτα).

Απο χρεώσεις δεν ξέρουμε τίποτα;;;;; Τι σημαίνει να κερδίσει χρόνο ομιλίας με την ανανέωση;;;; Αφού κάνεις ανανέωση λογικό δεν είναι να σου βάλουν χρόνο ομιλίας;;;;

Με καθε ανανεωση παιρνεις ενα επιπλεον δωρακι...μπαινεις στο reloadit και πατας τον κωδικο που σου στελνουν.Ομως αν θες να μιλας αλλου εκτος what's up...πικραααα!

Δημοσ.

Το καλοκαιρι που ειχα βαλει ειχε ενα διαγωνισμο , το Reload, οπου με καθε ανανεωση που εκανες σου εδινε διαφορα δωρα, ε ενα απο αυτα ηταν και 15 λεπτα επιπλεον (νομιζω) , μηνυματα και διαφορα αλλα.

Τωρα πλεον ειμαι στη vodafone, oi 2 ωρες ομιλιας που εχει στα αλλα δικτυα μου φτανουν.

Δημοσ.

Vodafon μου πάει γύρω στα 40 - 50 € το μήνα και δεν μπορώ να πώ οτι μιλάω πολύ. Θυμάμαι είχα φύγει εκ΄τος παγίου για 15 λεπτά και τα πλήρωσα πάνω απο 10 - 12 € εκείνα τα λεπτά, άμα βρώ τον λογαριασμό νθα τον σκανάρω να τον βάλω εδώ.

Ε προτιμώ να κάνω δώρο σε όλα τα άτομα που μιλάω μία what's up και να τους πέρνω εκεί.

Εγω επειδή στέλνω και μηνύματα με έφτιαξε αυτό το πρόγραμμα του what's up

CALL THEM ALL PLUS 1200 λεπτά για κλήσεις και video κλήσεις και 1200 SMS, μόνο με 7€!

Επιτέλους τα έχεις όλα μαζί από το WHAT’S UP!

Τώρα με την υπηρεσία CALL THEM ALL PLUS έχεις 1200’ ομιλίας και videoκλήσεων και 1200 SMS για να μιλάς, να βλέπεις και να στέλνεις SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP μόνο με 7 €.

Τέλειο; Μη χάνεις χρόνο! Για ενεργοποίηση κάλεσε δωρεάν στο 1330 ή στείλε δωρεάν το μήνυμα PLUS στο 1313.

Και για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης WHAT’S UP, στείλε δωρεάν το μήνυμα WU αριθμός κινητού στο 1314 (π.χ. WU 6971234567 ).

Αν θέλεις να μάθεις πόσα δωρεάν λεπτά & SMS έχεις από την υπηρεσία CALL THEM ALL PLUS στείλε δωρεάν το μήνυμα Υ στο 1313

Υ.Γ. Επίσης πολυ καλό είναι οτι μπορείς να στείλεις δωρεάν μήνυμα και να μάθεις αν ο άλλος είναι what's up. Σκέψου οτι ένας λόγος που σκεφτόμουνα να μην βάλω ήταν αυτός. Ωραία πάω αύριο να ακυρώσω το συμβόλαιό μου.

Δημοσ.

Βλεπω να φαλιριζουν οι εταιριες κινητης...ολο ακουω οτι ολοι σταματανε τις συνδεσεις και καταληγουν στα καρτοκινητα.Γι'αυτο φοβαμαι μηπως κοψουν αυτα τα πακετα και μας αναγκασουν να κανουμε συνδεση...:fear:

Δημοσ.

Καλα εγω δεν παιρνω και πολλα τηλεφωνα, αλλα 1200 λεπτα? και 1200 μηνυματα? και ειναι μονο για ενα μηνα ολα αυτα !

Δημοσ.

Καλα εγω δεν παιρνω και πολλα τηλεφωνα, αλλα 1200 λεπτα? και 1200 μηνυματα? και ειναι μονο για ενα μηνα ολα αυτα !

Ειχαν τυχει περιπτωσεις που ειχα εξαντλησει τα λεπτα πριν το μηνα...τα μηνυματα με τιποτα γιατι πλεον ψιλοβαριεμαι να γραφω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...