Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφτα πηρα καινουριο λααπτοπ και θελω να το δοκιμασω σε καινουρια και καπως απαιτητηκα games.εχω αγορασει καποια και καποια αλλα που τα εχω απο παλια οπως το call of duty black ops,gta iv,dirt 3,crysis 2,need for speed hot pursuit και prostreet,rome:total war,section 8 prejudice(το οποιο το εχω απο τον θειο),sniper ghost warrior,ghost recon advanced warfighter 2,counter strike 1.6,counter strike LH 2010,counter strike source 2011.θελω να παιξω καινουρια games,ακουω προτασεις.

Δημοσ.

Απαιτητικο αλλα οχι καινουργιο ειναι το metro 2033 ...Τωρα βεβαια οταν εννοεις απαιτητικο παιχνιδι ειναι λιγο συγκεχυμενο με την εννοια οτι σε ενα λαπτοπ δεν μπορεις να απαιτεις πραγματα εκτος αν ριχνεις πολυ τις ρυθμισεις σου .Οι απαιτησεις δηλαδη ενος παιχνιδιου εχουν να κανουν με τις ρυθμισεις που το παιζεις και οχι με τον τιτλο αυτο καθευαυτο .Δοκιμασε παντως το συγκεκριμενο

Δημοσ.

Αν σου αρέσει η σειρά total war, δοκίμασε το πιο πρόσφατο επεισόδιο, το shogun 2 total war. Και το metro 2033 είναι πολύ ωραίο όπως είπε ο φίλος, σε RPG υπάρχει το the whitcher 2 το οποίο είναι πολύ απαιτητικό. Από πιό πρόσφατα που ξέρω είναι το Dead Island και το deus Ex Human revolution.

Καλορίζικο το λάπτοπ !

Δημοσ.

Πρώτα δοκίμασε mods για το Rome

Έπειτα δοκίμασε τα άλλα της σειράς total war,ΠΡΟΣΟΧΗ μην κάνεις τον κόπο να παίξεις το Empire δίχως το τελευταίο patch+darth mod.

Για fps δεν ξέρω,αλλά δοκίμασε τα assasins creed.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

sniper ghost warrior

Κανε με add στο steam stratigos24 να παιξουμε μιας και το εχεις. Eιμαστε ηδη 3 φιλοι που το εχουμε.

call of duty black ops

Και για αυτο. Ειμαστε παραπανω φιλοι. ^_^

crysis 2

Kαι για αυτο στο origin stratigos25

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...