Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ''As the face of law enforcement in America for almost 50 years, J. Edgar Hoover was feared and admired, reviled and revered. But behind closed doors, he held secrets that would have destroyed his image, his career and his life.'' (IMDb) Η νέα ταινία του Eastwood με τον Ντι Κάπριο. 5 του Γενάρη ακούγεται.
DrXavier Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα 19 Ιανουαρίου 2012.Είναι μία απο τις ταινίες που περιμένω πως και πως... Clint Eastwood , Dustin Lance Black σε σκηνοθεσία και σενάριο , Leonardo DiCaprio , Naomi Watts και Judi Dench σε πρώτους ρόλους... Περιμένουμε κάτι πολύ καλό με πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα..
Voodooman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πώς και δεν σχολήθηκε κανένας με την ταινία; Την είδα εχθές. Αυτό που κυριαρχεί για εμένα είναι το γνωστό ανεπιτήδευτο, ευθύ στυλ του Eastwood, μία σκηνοθεσία χωρίς ταρζανιές και εύκολους εντυπωσιασμούς. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι η ερμηνεία του Di Capriο, ένας ρόλος διαφορετικός για αυτόν, που τον απέδωσε εξαιρετικά, από τις πολύ καλές δουλειές του. Οι αδυναμίες της ταινίας σηκώνουν πολλή περισσότερη συζήτηση. Είναι φανερό ότι ο Eastwood δεν πολυχωνεύει τον Hoover, παρόλα αυτά δεν ένοιωσα να παρουσιάζει και τόσο έντονα την κακία και την φαυλότητα που προσάπτουν στον Hoover, του δίνει αρκετά ελαφρυντικά και δεν στέκεται τόσο πολύ στην κατάχρηση της (απόλυτης) εξουσίας που βρισκόταν στα χέρια του. Η ταινία είναι 2 ώρες και 20', αλλά δεν κατάλαβα πολύ καλά πού πήγε όλος αυτός ο χρόνος. Κόλλησε πολύ σε ορισμένα σημεία και δεν έχω την αίσθηση ότι καλύφθηκε επαρκώς η ζωή κάποιου που επί 40 χρόνια έκανε ό,τι ήθελε στην Αμερική. Έπειτα, αυτό το μακιγιάζ... Ας πούμε ότι του Di Caprio είναι καλό και της Watts ανεκτό. Αυτό του Armie Hammer δεν παλευόταν, απορώ τί σκέφτονταν όταν τον κινηματογραφούσαν και τον έβλεπαν με αυτά το απαράδεκτο μακιγιάζ. Δεν θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει ποτέ τόσο πολύ μακιγιάζ ηθοποιού σε πρωτοκλασάτη ταινία. Γενικά ήταν μία πολύ καλή ταινία που αξίζει να την δει κανείς, απλά ο Hoover έπεσε πολύ βαρύς στον Eastwood, και αυτός δεν μπόρεσε να τον παρουσιάσει σε όλο του το "μεγαλείο". Καλή προσπάθεια πάντως.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις την είδα. Όντως το μακιγιάζ του Hammer ήταν απλά άθλιο αντιθέτως του Ντι Κάπριο πολύ καλό, όπως και αυτός στο ρόλο του. Θα συμφωνήσω ότι κακώς κόλησε σε πολύ συγκεκριμένα σημεία της ζωής του και δε καταπιαστηκε καθόλου με άλλα ίσως σημαντικότερα γεγονότα (ούτε μια αναφορά στο θάνατο του Kennedy???). Γενικώς είχα μεγαλύτερες προσδοκίες για τη ταινία. Θεωρώ ότι χάθηκε μια καλή ευκαιρία. 6/10
oneofthem Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 την είδα πρόσφατα και μου φάνηκε αρκετά κακή γενικώς σε πολλά επίπεδα και για αυτό δεν ασχολήθηκα ενώ με ενδιέφερε την ερμηνεία του dicaprio δεν ξέρω γιατί πολλοί γράφουν ότι είναι καλή πάντως εμένα μου φάνηκε πολύ κακή κι επομένως αδικαιολόγητα κακή για τον dicaprio η προφορά και χρειά της φωνής όχι μόνο δεν μου θύμισαν το πραγματικό πρόσωπο αλλά μου φάνηκαν ότι βγαίνουν με κόπο επίσης μου δόθηκε η εντύπωση πως η προφορά άλλαξε κατά τη διάρκεια της ταινίας το παράστημα και η κίνηση επίσης δεν μου θύμισαν το πραγματικό πρόσωπο καθόλου οπότε δεν βλέπω καλή ερμηνεία κάπου εκτός αν ξεχάσουμε ότι είναι 'βιογραφική' ταινία και θεωρήσουμε ότι απλά παίζει ένα ισχυρό πρόσωπο σε μικρότερη και μεγαλύτερη ηλικία αλλά αυτό δεν έχει νόημα το make up (ή και ο φωτισμός / editing) επίσης κακό κι επίσης δεν υπάρχουν πολλά σημεία που να μοιάζουν με το εξώφυλλο της ταινίας (που διπλώνει το πρόσωπο δλδ) τώρα σενάριο, πιστότητα, λεπτομέρειες ήταν πολύ χαμηλά για βιογραφία πιστεύω και ακόμη περισσότερο όταν στηρίζεται σε προσωπικότητα που προσφέρει πάρα πολύ υλικό επίσης αν και έχω δει υλικό με μεμονωμένες γελοιότητες του πραγματικού προσώπου, δεν έχω δει ή διαβάσει τπτ αξιόπιστο που να υποδεικνύει ότι ήταν gay και αυτό λένε και κάποιοι κοντινοί υφιστάμενοί του ότι δλδ ήταν λάσπη ως αντίδραση της δικής του λασπολογίας γενικότερα οι πράξεις του για μένα περιγράφουν έναν άνθρωπο ακριβώς το 'αντίθετο από gay', δλδ αυστηρό και κλειστόμυαλο όπως κάποιοι ηλικιωμένοι δάσκαλοι που δεν αντέχουν να ακούνε για rock πόσο μάλλον για gay είναι δύσκολο να φανταστώ ότι κάποιος που απολύει πράκτορες επειδή πήραν κιλά ή δεν ντύθηκαν όπως αρμόζει, έκανε party ντυμένος με γυναικεία ρούχα και δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να φανταστώ πως ένας άνθρωπος τόσο διαπλεκόμενος και πράκτορας θα μπορούσε να είναι μοναχικός και να έχει έμπιστους άνδρες φίλους δίπλα του επίσης δεν μου δίνει την εντύπωση του μαμάκια όπως φαίνεται στην ταινία ένας άνθρωπος που ξέρουμε πως έβαζε τις φωνές σε αμερικανούς δικαστές... δεν ξέρω, δεν κολλάει αυτή απόσταση, είναι πολύ μεγάλη οπότε και αυτά είναι χοντρά λάθη αν και στο τέλος προσπάθησαν να αφήσουν ερωτηματικά για να καλύψουν όποια λάθη έκαναν και να αποφύγουν την κριτική εν τω μεταξύ το θέμα με τις αμερικάνικες βιογραφικές είναι ότι είναι απόπειρες για να χτυπήσουν oscar και δεν θα με εξέπληττε αν αυτό έγινε κι εδώ
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω την είδα. Συμφωνώ με τους απο πάνω. Ήταν ψιλοαδιάφορη και γιαυτό ξέχασα να γράψω εντυπώσεις. Ούτε πολυ κακή, ούτε εννοείται καλή. Δεν έχει περάσει βδομάδα και καλα καλα δεν την θυμάμαι...
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Την είδα και εγώ μέχρι ένα σημείο(εκεί που άρχισε τα gay-λίκια αηδίασα και την παράτησα). Ότι και να λέτε πάντως φαντάζομαι να ζηλέψατε που οι Αμερικάνοι είχαν μηχανοργάνωση σχεδόν πριν 100 χρόνια ενώ εδώ θα πεθάνουν οι Έλληνες μάλλον από την πείνα επειδή αρνούνται πεισματωδώς να μηχανογραφήσουν τη δημόσια διοίκηση.
oneofthem Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (αυτό δεν είναι τπτ, στη βρετανία είχαν μηχανογράφηση πριν τους πολέμους που δεν έχουμε εμείς το 2011 αλλά βέβαια αυτοί είναι οπισθοδρομικοί επειδή 'φακελώθηκαν' ενώ εδώ είμαστε προοδευτικοί κι έξυπνοι για αυτό ζούμε ακόμη στο 1821 κι όποιος 'φιλελεύθερος' θέλει, κλέβει τα ταμεία και εμείς δεν καταλαβαίνουμε τπτ..) πάντως δεν έχει κανένα άλλο gay στιγμιότυπο πιο μετά, απλά υπονοεί ότι δεν είναι straight αλλά δεν έχει καμμία σκηνή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα