akatallhlos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια χαρα. Αγορασα ενα laptop Dell Inspiron 5110 πριν απο μερικες ωρες κ παρατηρησα ενα μαλλον κολλημενο pixel. Λεω μαλλον γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κολλημενο η' καμμενο. Χρωμα πρασινο πολυ ανοικτο, φαινεται μονο σε μαυρο φοντο. Καλυπτεται απο την εγγυηση η' οχι αν ξερετε? Υπαρχουν κατι προγραμματα για κολλημενα pixel, εχουν αποτελεσμα αν ξερει κανεις? Ευχαριστω για την βοηθεια
ckdodis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια χαρα. Αγορασα ενα laptop Dell Inspiron 5110 πριν απο μερικες ωρες κ παρατηρησα ενα μαλλον κολλημενο pixel. Λεω μαλλον γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κολλημενο η' καμμενο. Χρωμα πρασινο πολυ ανοικτο, φαινεται μονο σε μαυρο φοντο. Καλυπτεται απο την εγγυηση η' οχι αν ξερετε? Υπαρχουν κατι προγραμματα για κολλημενα pixel, εχουν αποτελεσμα αν ξερει κανεις? Ευχαριστω για την βοηθεια από που το αγόρασες? π.χ. το e-shop δίνει doa 7 ημερών για τα περισότερα προϊόντα του! ένα λαπιτοπ που είχα αγοράσει απο μουλτιραμα και είχε προβλημα μου το αλλαξανε αμέσως χέρι με χέρι!!εδωσα το χαλασμένο και πηρα καινούργιο! αν όντος είναι καμένο θα στο αλλάξουνε!
akatallhlos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Απο μουλτιραμα το πηρα, αν και δεν ξερω αν εχουν doa εντος 7 ημερων. Ελπιζω να εχουν.
kifinas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορείς να επικαλεστείς DOA. Το μηχανάκι δουλεύει. Επίσης η εγγύηση δεν καλύπτει τo συγκεκριμένο ελάττωμα. http://en.community.dell.com/f/3529/t/18539029.aspx Δοκίμασε το Dead Pixel Buddy και αν δεν φτιάξει πήγαινε στον πωλητή και ζήτησε με όμορφο τρόπο αντικατάσταση.
bebis4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το multirama εδινε και δινει doa 7ημερων αλλα και δυνατοτητα αλλαγής του προιοντος που θα αγορασεις
sougiasdj Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το multirama εδινε και δινει doa 7ημερων αλλα και δυνατοτητα αλλαγής του προιοντος που θα αγορασεις Στίς οθόνες στα λάπτοπ αν δεν υπάρχουν αρκετά dead pixel(10-20) δεν αλλάζουν τον υπολογιστή .Εκτός και αν το γράφουν στην εγγύηση...Το Doa δεν ισχύει για όλα τα λάπτοπ ειναι αναλόγως την εταιρια.Βεβαιά υπάρχει και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλα αυτό ειναι κάτι που δεν ειναι δεσμευτικό για τίς οθόνες των λάπτοπ.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τα multirama αγορασα τον Ιανουαριο ενα Dell και τελικα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Την επομενη το γυρισα και πηρα τα χρηματα μου πισω. Απλα καλεσε τους το πρωι και ενημερωσε τους. 1 ερωτηση θα σου κανουν. Δεν τους ενδιαφερει αυτους μιας και θα σταλει πισω την αντιπροσωπεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.