Προς το περιεχόμενο

Σε δύο εβδομάδες η αναβάθμιση Windows Phone Mango για όλους


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την αναβάθμιση όλων των Windows Phone συσκευών στην έκδοση 7.5 (Mango) σε μία ή δύο εβδομάδες προανήγγειλε σήμερα η ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος για smartphones της Microsoft, μέσα από δημοσίευση στο επίσημο ιστολόγιό της.

 

Παράλληλα μας προτρέπει να ενημερώσουμε στην τελευταία έκδοση το λογισμικό του υπολογιστή μας που απαιτείται για την αναβάθμιση, καθώς δε θα υπάρξει δυνατότητα ενημέρωσης του λογισμικού μέσω OTA. Για Windows υπολογιστές το Zune είναι το κατάλληλο λογισμικό, ενώ για Mac υπεύθυνο είναι το “Windows Phone 7 Connector for Mac”.

 

Τα Windows Phone 7.5 είναι αναβάθμιση ορόσημο για την πλατφόρμα της Microsoft καθώς υποστηρίζεται δυνατότητα multitasking, πλήρως εξελληνισμένο μενού αλλά και ενσωμάτωση υπηρεσιών όπως αυτές των Live Messenger, Twitter, Facebook Chat και Linked In. Η αναβάθμιση θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους κατόχους WP7 συσκευών.

 

Link.png Site: windowsteamblog.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε με το καλο να ερθει.Καθολου τυχαια η πρωτη εβδομαδα του Οκτωβρη κατα την αποψη μου(στις 4 παρουσιαζεται το iphone).Το μενου θα ειναι τελικα εξελληνισμένο η οχι?Φημες λενε οτι μονο ελληνικο πληκτρολογιο θα ενσωματωθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε επιτέλους... αν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την beta, πρέπει να βγει και η κανονική να αναβαθμίσουν και τις εφαρμογές επιτέλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα είναι εξελληνισμένο το μενού.

Στο emulator του SDK για τα 7.5 υπάρχει επιλογή να είναι τα πάντα εξελληνισμένα, άρα λογικά και στην τελική έκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι σίγουρο αυτό 100%... οι καινούριες συσκευές ναι, θα έχουν και ελληνικό μενού. Για τις παλιές πολλοί λένε ότι θα προστεθούν απλά τα πληκτρολόγια. Δεν έχω δική μου άποψη, ότι διάβασα γράφω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο εχει αποτυχει ? χαχαχα δοκιμασε ενα wp7 και αν ξαναασχοληθει με android...και ios γραψε μου...Ακομα δεν εχεις δει τιποτα σε κανα χρονο μιλαμε παλι. Το ποιο γρηγορο,το ποιο ευελικτο και το ποιο αμεσο λειτουργικο αυτη τη στιγμη. Σου μιλαει χρηστης iphone 4 και gs2 ...δοκιμασε το wp7 και θα καταλαβεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@fsbmanic

 

Ο ρε φίλε με έβαλες σε σκέψεις εκεί που έλεγα να παω να πάρω τo Galaxy 2S θέλω WP7 (απο την αρχή ήθελα εδω που τα λέμε). αλλά δεν υπάρχει κανα καλό αντίστοιχο με WP7, έχετε να προτείνετε κατι???? γιατι δεν έχω τρελλαθεί με Android και iPhone

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν συσκευη το GS II ειναι απλα...αξεπεραστο.... αλλα δυστηχως εχει android ... ΕΑΝ ειχε wp7 mango πιστευω οτι δεν θα υπηρχε καλυτερο κινητο . Καποτε ημουν κολλημενος με τα iphone...γιατι ειχαν τη καλυτερη οθονη την καλυτερη αφη,γρηγορο internet κτλ κτλ... Τωρα οταν ολα αυτα τα εχει με 200ευρω(htc trophy 1Ghz 8gb wp7) ενα αξιοπρεπες κινητο απιστευτα τιμιο για τα χρηματα του...τοτε στο μελλον δηλαδη τι θα βγαλουν ? Και παντα μιλαμε για χρηστες που ξερουν τι παιρνουν ... τωρα οκ αν σου αρεσει το iphone παρε iphone 5 αλλιως περιμενε τα καινουρια wp7 της nokia ..απο την αλλη εαν παρεις gs2 θα το παρεις για την συσκευη και μονο...βαλε και καμια καλη εφαρμογη και μην πειραξεις τιποτα...αλλιως θα μπλεξεις σε αβυσους....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως τα Win7 κινητά της προηγούμενης χρονιάς έχουν πέσει πάρα πάρα πολύ σε τιμές (λόγω ελάχιστων πωλήσεων)

και εσείς απ ότι φαίνεται είστε η μειοψηφία , αλλά σε αυτή την τιμή είναι μια ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ λύση. Βέβαια έχουν λόγο που

δεν πουλάνε , είναι καρακλειδωμένα σαν τα iPhone στο οποίο υπάρχει και ένα Cydia από πίσω ενώ στα Wp7 δεν υπάρχουν

παρά ελάχιστες λύσεις ακόμα. Δέν λέω , ίσως σε ένα χρόνο , ίσως σε λιγότερο θα είναι σε καλά επίπεδα.(Απο θέμα κλειδώματος)

 

Προς Θεού , δεν τρολάρω , απλά επισημαίνω τις αδυναμίες των WP7.

Επίσης θεωρώ τουλάχιστον αστείο να συγκρίνετε τα Win με το Android και ειδικά όταν αναφέρετε το SGS2.

Το μόνο που λείπει από το Android είναι το Eye Candy που έχουν τα υπόλοιπα WP7/iOS/WebOS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...