Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης windows 7

kostasaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Αγόρασα ένα pc καινούριο και έχω το εξής πρόβλημα. Αρχικά είχα εγκαταστήσει τα windows κανονικά και ξαφνικά μετά από κανα δύωρο μου έβγαλε μπλε οθόνη που έλεγε για σφάλαματα. Μετά όποτε προσπάθησα να τα ξαναεγκαταστήσω μου έβγαζε μήνυμα ότι λείπουν αρχεία από το cd. Ωστόσο δοκίμασα 2-3 cd ακόμα και μου έβγαζε το ίδιο. Δοκίμασα επίσης το cd το αρχικό σε άλλον υπολογιστή και εγκαταστάθηκαν κανονικά. Όταν το ξαναπήγα στο μαγαζί που τα πήρα μου άλλαξαν μνήμες και κάρτα γραφικών αλλά πάλι το ίδιο. ΜΟυ εγκατέστησαν εκεί κάποια windows αλλά επειδή έπρεπε να κάνω partition τα έβγαλα και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βάλω windows. Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμφέρει? ΕΥχαριστώ.

Δημοσ.

Δε μπορείς να τα περάσεις καν τώρα;

Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου και καλό θα ήταν ΑΝ υπήρχε ο φάκελος C:\Windows\Minidumps να τον ανέβαζες... Βέβαια υποθέτω ότι θα έχεις κάνει φορμάτ οπότε θα χάθηκε...

Οταν σου εγκαταστήσανε τα windows και αντικαταστήσανε τα Parts που είπες υποθέτω ότι κάνανε έλεγχο και τα βρήκανε μάπα; Ή μπα; Τι σου είπαν;

Δημοσ.

Δε μπορείς να τα περάσεις καν τώρα;

Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου και καλό θα ήταν ΑΝ υπήρχε ο φάκελος C:\Windows\Minidumps να τον ανέβαζες... Βέβαια υποθέτω ότι θα έχεις κάνει φορμάτ οπότε θα χάθηκε...

Οταν σου εγκαταστήσανε τα windows και αντικαταστήσανε τα Parts που είπες υποθέτω ότι κάνανε έλεγχο και τα βρήκανε μάπα; Ή μπα; Τι σου είπαν;

Τα αλλάξενε προληπτικά απότι κατάλαβα...

Δημοσ.

Στην θέση σου και εφόσον είναι καινούριο, δεν θα το πείραζα...

Πίσω και απαιτείς ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ η τα λεφτά σου πίσω..!!!

Πως θα απαιτήσει καινούργιο όταν δουλεύει μια χαρά με τα windows που βάζουν από το μαγαζί;;;;

Δημοσ.

Πως θα απαιτήσει καινούργιο όταν δουλεύει μια χαρά με τα windows που βάζουν από το μαγαζί;;;;

Δεν χρειάζεσαι δικαιολογία..!

Μπορεις να το γυρίσεις πίσω επειδή δεν σου αρέσει το χρώμα η δεν σε βολεύει το πληκτρολόγιο...

(Ξέρω, υπερβολικό, αλλά σύμφωνα με την νομοθεσία μπορείς να το κάνεις)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι δικαιολογία..!

Μπορεις να το γυρίσεις πίσω επειδή δεν σου αρέσει το χρώμα η δεν σε βολεύει το πληκτρολόγιο...

(Ξέρω, υπερβολικό, αλλά σύμφωνα με την νομοθεσία μπορείς να το κάνεις)

Μπορείς μεν να το κάνεις αυτό αλλά όχι σύμφωνα με την νομοθεσία,σύμφωνα με την νομοθεσία έχεις δικαίωμα μόνο όταν υπάρχουν «Πραγματικά ελαττώματα ή/και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων» άσε που το μαγαζί φέρθηκε πολύ σωστά με αυτά που έκανε που ήταν σαφώς πολύ περισσότερα από ότι λέει ο νόμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...