Konstantin77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Συγγνώμη, που παρεμβαίνω... Πριν γραφτώ στον ιστότοπό σας, παρατηρούσα με οξύ ενδιαφέρον τις προσφορές και τις κριτικές που αναρτούσατε. Και ομολογώ ότι έμαθα αρκετά από δω, και ακόμα μαθαίνω. Τώρα που γράφτηκα, και μετά από μία λάθος ανάρτηση που έγινε από μέρους μου, με λύπη μου παρατηρώ, ότι έχει δημιουργηθεί μία σύγχιση. Σας γνωρίζω ότι επιβάλλεται να βρώ ένα φορητό υπολογιστή μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Ψάχνω για ένα μηχάνημα αξιόπιστο, με μεγάλη αυτονομία, που θα με συντροφέψει επαγγελματικά για τα επόμενα δύο χρόνια περίπου. Ο μόνος λόγος που γράφτηκα, ήταν επειδή βρήκα μία προσφορά σε μεταχειρισμένο. Όμως η συναλλαγή έχει αναβληθεί από τον πωλητή δύο φορές. Μάλιστα, ο ίδιος ο πωλητής με είχε ενημερώσει και για δεύτερο ενδιαφερόμενο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, και η θέση μου γίνεται όλο και πιο δύσκολη και αγωνιώδης. Οπότε βρίσκομαι σε μία ρευστή και αγχώδη κατάσταση αναζήτησης, για ένα μηχάνημα που θα με καλύψει. Θα σας ήμουν υπόχρεος, εάν επικοινωνούσατε μαζί μου για οτιδήποτε υποπέσει στην υπόληψή σας. Παρακαλώ, να σταματήσετε να καταστρέφετε τον ιστότοπό σας κατ' αυτό τον τρόπο. Θα μπορούσατε, το χρόνο που σπαταλάτε κινδυνολογώντας, να τον αξιοποιήσετε δημοσιεύοντας ένα άρθρο με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής από επίδοξους πωλητές ή απατεώνες. Ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε οποιονδήποτε σχολιασμό με προσβάλλει, όπως ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Η εξήγηση για την ανάρτηση σχετικά με το DELL, είναι ακριβώς αυτή που έγραψε ο Χριστόφορος. Θεωρώ ότι όταν μας ζητούνται πληροφορίες, θα πρέπει να προσπαθούμε να καλύψουμε κατά το δυνατό, όλα τα σκοτεινά σημεία. Ομολογώ ότι δε σκέφτηκα πως θα μπορούσε ο Κωτσόβολος να διαθέτει μόνο έναν υπολογιστή DELL. Όμως θεωρώ απόλυτα φυσιολογική την ερώτησή μου, καθώς δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το κατάστημα, και προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω τα προϊόντα που εμπορεύεται ο καθένας. Όσο για το σχόλιό μου, ενημερώνω ότι δε μου κάνει, καθώς ψάχνω για ένα αξιόπιστο φορητό υπολογιστή, από 12 έως 13 ίντσες, με κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο για άνεση στην πληκτρολόγηση, που να έχει μεγάλη αυτονομία, καλή εγγύηση, και δυνατότητα προβολής παρουσιάσεων με άνεση (slides ή hd video) σε εξωτερική οθόνη μέσω D-SUB και HDMI. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση. Φιλικά <Μ> απλώς και δυστυχώς δεν είσαι καλοδεχούμενος. αν ενδιαφερεσαι δε χρειαζεται να γραφεις, θα βρεις αυτο που θελεις και θα το καταλαβεις οτι ειναι προσφορά...πολλά γαφεις για το τιποτα!
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το συμπερασμα του οτι ειναι απατεωνας απο που το εβγαλες ακριβως; Καλο ειναι να μην πεταμε μια μαλακια, ετσι απλα για να την πουμε. Aνοιξε θεμα (ο συγκεκριμενος που αναφερεσαι) και ετυχε και ηταν οτι ηταν. Γιατι τοση καχυποψια πια; Θα το ηθελε σε ροζακι μαλλον, για αυτο δεν τον βολεψε.. Εμπιστευσιμος σε τι; Προσωπικα -απο τα ποστ του- δεν βλεπω καποιο συμφερον. Σορρυ που το παιζω κακος και συνηγορος του διαβολου, αλλα τις τελευταιες μερες διαβαζω καθε βλακεια στο παρον φορουμ (ο ενας θα κανει καταγγελια για την τηλεοραση που δεν ελαβε στα 53 ευρω, ο αλλος κανει συγκριση των 2 lenovo laptop και τρελαινεται επειδη θεωρει το δικο του καλυτερο -βλεπε παρακατω ποστ στις προσφορες-). Παει που παει κατα διαολου η χωρα μας και στο τελος δεν θα εχουμε ουτε να φαμε, αλλα εμεις ασχολουμαστε φανατικα για μια τηλεοραση των 53ευρω που δεν λαβαμε. Τοση φανατιλα ομως για τα νεα μετρα που ηρθαν σημερα δεν βλεπω. Αυτα απο εμενα, καλη συνεχεια στο κραξιμο σας. με δουλευεις?εσυ δεν ειχες γραψει οτι ειναι απατεωνες εδω? η νομιζεις αυτος ηταν ενας τυχαιος χρηστης που απλα επεσε πανω σε μια "προσφορα"?
RipperRoo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 με δουλευεις?εσυ δεν ειχες γραψει οτι ειναι απατεωνες εδω? η νομιζεις αυτος ηταν ενας τυχαιος χρηστης που απλα επεσε πανω σε μια "προσφορα"? (+1)
Giorgos09 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Συγγνώμη, που παρεμβαίνω... Πριν γραφτώ στον ιστότοπό σας, παρατηρούσα με οξύ ενδιαφέρον τις προσφορές και τις κριτικές που αναρτούσατε. Και ομολογώ ότι έμαθα αρκετά από δω, και ακόμα μαθαίνω. Τώρα που γράφτηκα, και μετά από μία λάθος ανάρτηση που έγινε από μέρους μου, με λύπη μου παρατηρώ, ότι έχει δημιουργηθεί μία σύγχιση. Σας γνωρίζω ότι επιβάλλεται να βρώ ένα φορητό υπολογιστή μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Ψάχνω για ένα μηχάνημα αξιόπιστο, με μεγάλη αυτονομία, που θα με συντροφέψει επαγγελματικά για τα επόμενα δύο χρόνια περίπου. Ο μόνος λόγος που γράφτηκα, ήταν επειδή βρήκα μία προσφορά σε μεταχειρισμένο. Όμως η συναλλαγή έχει αναβληθεί από τον πωλητή δύο φορές. Μάλιστα, ο ίδιος ο πωλητής με είχε ενημερώσει και για δεύτερο ενδιαφερόμενο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, και η θέση μου γίνεται όλο και πιο δύσκολη και αγωνιώδης. Οπότε βρίσκομαι σε μία ρευστή και αγχώδη κατάσταση αναζήτησης, για ένα μηχάνημα που θα με καλύψει. Θα σας ήμουν υπόχρεος, εάν επικοινωνούσατε μαζί μου για οτιδήποτε υποπέσει στην υπόληψή σας. Παρακαλώ, να σταματήσετε να καταστρέφετε τον ιστότοπό σας κατ' αυτό τον τρόπο. Θα μπορούσατε, το χρόνο που σπαταλάτε κινδυνολογώντας, να τον αξιοποιήσετε δημοσιεύοντας ένα άρθρο με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής από επίδοξους πωλητές ή απατεώνες. Ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε οποιονδήποτε σχολιασμό με προσβάλλει, όπως ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Η εξήγηση για την ανάρτηση σχετικά με το DELL, είναι ακριβώς αυτή που έγραψε ο Χριστόφορος. Θεωρώ ότι όταν μας ζητούνται πληροφορίες, θα πρέπει να προσπαθούμε να καλύψουμε κατά το δυνατό, όλα τα σκοτεινά σημεία. Ομολογώ ότι δε σκέφτηκα πως θα μπορούσε ο Κωτσόβολος να διαθέτει μόνο έναν υπολογιστή DELL. Όμως θεωρώ απόλυτα φυσιολογική την ερώτησή μου, καθώς δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το κατάστημα, και προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω τα προϊόντα που εμπορεύεται ο καθένας. Όσο για το σχόλιό μου, ενημερώνω ότι δε μου κάνει, καθώς ψάχνω για ένα αξιόπιστο φορητό υπολογιστή, από 12 έως 13 ίντσες, με κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο για άνεση στην πληκτρολόγηση, που να έχει μεγάλη αυτονομία, καλή εγγύηση, και δυνατότητα προβολής παρουσιάσεων με άνεση (slides ή hd video) σε εξωτερική οθόνη μέσω D-SUB και HDMI. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση. Φιλικά <Μ> To post σου θα επρεπε να ειναι σε τουλαχιστον αλλες 2 διαφορετικες θεματικες ενοτητες και οχι εδω.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 με δουλευεις?εσυ δεν ειχες γραψει οτι ειναι απατεωνες εδω? η νομιζεις αυτος ηταν ενας τυχαιος χρηστης που απλα επεσε πανω σε μια "προσφορα"? Διαβασε λιγο καλυτερα τι γραφω. Εγραψα οτι στην Olx ειναι απατεωνες. Αυτοι που βαζουν τις αγγελιες στην Olx και οπου αλλου, ναι. Χαρακτηρισα ποτε τον συγκεκριμενο topic starter απατεωνα; Το οτι εσυ πιστευεις οτι ειναι απατεωνας ειναι δικαιωμα σου. Οπως και ειναι δικαιωμα μου να πιστευω οτι.. (οπως λες και εσυ) επεσε τυχαια στην αγγελια και την εβαλε. Στην στηλη ''Προσφορες'' ο καθενας βαζει οτι του κατεβει στο κεφαλι σαν προσφορα. Αυτο γιατι δηλαδη να μην ειναι; (+1) Πολυ μου αρεσουν τα +1 +2 +572 που δεν εχουν επιχειρηματα..
Giorgos09 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα εχει προσφορες ο Κωτσοβολος? Θα εχει και κερασματα?
empire21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν έχω το φυλλάδιο και χάθηκα στην συζήτηση μπορεί κάποιος να μας πει αν υπάρχουν λάπτοπ σε προσφορά και αν αξίζουν;
xetasa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ και καιρό του κάνουν διάφορα μερεμέτια. Προφανώς με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης είπαν να βγάλουν κανένα φυλάδιο μπας και τσιμπήσει κανείς. Αν ήταν έτσι και το Πλαίσιο στο Mall που έκανε ανακαίνιση έπρεπε να βγάλει ντελάλη για νέο κατάστημα. Είναι ψιλο-τραγικοί. Στο public (στον 1ο όροφο) που άλλαξαν μια... λάμπα στην είσοδο του θα κάνουν άραγε εγκαίνια? Αφορμή ψάχνουν οι π@@στηδες για να πουλήσουν-ξεστοκάρουν. ΥΓ Στο συγκεκριμένο κώτσο πρέπει αν θυμάμαι καλά να είναι η τρίτη φορά που κάνουν εγκαίνια, τη μια απο αυτές έχω ψωνίσει ένα στικάκι 8 gb στα 8 ευρώ. Λέω να πάω τώρα να πάρω κανά 16άρι στα 16 ευρώ (το 32άρι θα το πάρω στα... τέταρτα εγκαίνια!!!).
sphinxgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σε διαφήμιση του ραδιοφώνου λέει οι προσφορές ισχύουν μέχρι σήμερα!
hurin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρασα σήμερα από εκεί. Έχουν ωραία γκομενάκια στην είσοδο, πολλοί πωλητές-πωλήτριες που στα ζαλίζουν σε στυλ-Πλαισίου (να σας βοηθήσουμε??? ΟΧΙ!!!!), από τιμές δεν είδα τίποτα καλό, τουλάχιστον σε αυτά που με ενδιέφεραν.
xetasa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα χθες με ρωτούσε ο πωλητής αν θέλω να με εξυπηρετήσει και του απαντούσα ΟΧΙ!!! και καπάκι ο άλλος πωλητής που είχε δει την απάντησή μου με ξαναρωτούσε το ίδιο πράγμα!!! Δε λέω εξυπηρετικοί αλλά...μας τα ζαλίσανε και απο τιμές...μάπα το καρπούζι!!! Κάτι άλλο???
sakis.kom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Έχε πάει σε Κώτσο Ρέντη ή Πειραιώς? Δεν σας ζαλίζει κανένας... γιατί πολύ απλά μας γράφουν στα τέτοια τους! Ψάχνεις κάποιον για ερώτηση και... περιμέεεεεεεεενεις.
xetasa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δε κατάλαβες, και στο mall σε γράφουν απλά τώρα λόγω εγκαινίων είχαν μαζέψει προσωπικό για να πουλήσουν!!!
pittas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρασα σήμερα από εκεί. Έχουν ωραία γκομενάκια στην είσοδο, πολλοί πωλητές-πωλήτριες που στα ζαλίζουν σε στυλ-Πλαισίου (να σας βοηθήσουμε??? ΟΧΙ!!!!), από τιμές δεν είδα τίποτα καλό, τουλάχιστον σε αυτά που με ενδιέφεραν. Ο ορισμος της πολιτικης "απευθυνομαστε σε ιθαγενεις" Η μονη συμπαθητικη τιμη ειναι στο 1.5tb lacie εξωτερικο σκληρο στα 67.5 ευρω αν θυμαμαι καλα
johnbond Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ορισμος της πολιτικης "απευθυνομαστε σε ιθαγενεις" Η μονη συμπαθητικη τιμη ειναι στο 1.5tb lacie εξωτερικο σκληρο στα 67.5 ευρω αν θυμαμαι καλα Εγώ πάντως πήρα αυτό το πλυντήριο με 299 και δώρο ένα ασύρματο και μεταφορά. http://www.skroutz.gr/s/245274/Samsung-WF9802RWE.html Μια χαρά μου έκατσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.