xpapias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/364931/Toshiba-Satellite-C660D-16L.html 299E Lenovo Thinkpad edge-2 i3-380M [intel GMA shared - 15,6 LED HD 1366x768 - dvdrw - wifi - bluetooth - ethernet - usbX3 - VGA - Win7Home Premium) 399E
geioannou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το netbook ειναι αυτο που ειχε το καλοκαιρι το saturn 199€ ?? θυματε κανεις ? για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο παντος.
RipperRoo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ. Όχι, δε με βολεύει. Δυστυχώς... οντως, γιατι "δε σε βολευει"? επειδη ειναι απο κανονικο μαγαζι? επισης οντως νοιαζοσουν για το netbook η απλα θες να γινεις λιγο πιο advanced member με τα posts και επομενως λιγο πιο εμπιστευσιμος?
siegfried_gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί έχω την εντύπωση οτι υπαρχει εδώ και χρόνια Κωτσόβολος στο Mall??? Μεγάλωσαν το μαγαζί και το αλλάξανε, σαν ανακαίνιση αλλά remake τελείως, το είχα πετύχει πριν 2-3 βδομάδες που ακόμα έφτιαχναν πράγματα μέσα και ήταν σαν εργοτάξιο.
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 οντως, γιατι "δε σε βολευει"? επειδη ειναι απο κανονικο μαγαζι? επισης οντως νοιαζοσουν για το netbook η απλα θες να γινεις λιγο πιο advanced member με τα posts και επομενως λιγο πιο εμπιστευσιμος? να φαινεται λιγοτερο απατεωνας
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 να φαινεται λιγοτερο απατεωνας Το συμπερασμα του οτι ειναι απατεωνας απο που το εβγαλες ακριβως; Καλο ειναι να μην πεταμε μια μαλακια, ετσι απλα για να την πουμε. Aνοιξε θεμα (ο συγκεκριμενος που αναφερεσαι) και ετυχε και ηταν οτι ηταν. Γιατι τοση καχυποψια πια; οντως, γιατι "δε σε βολευει"? επειδη ειναι απο κανονικο μαγαζι? επισης οντως νοιαζοσουν για το netbook η απλα θες να γινεις λιγο πιο advanced member με τα posts και επομενως λιγο πιο εμπιστευσιμος? Θα το ηθελε σε ροζακι μαλλον, για αυτο δεν τον βολεψε.. Εμπιστευσιμος σε τι; Προσωπικα -απο τα ποστ του- δεν βλεπω καποιο συμφερον. Σορρυ που το παιζω κακος και συνηγορος του διαβολου, αλλα τις τελευταιες μερες διαβαζω καθε βλακεια στο παρον φορουμ (ο ενας θα κανει καταγγελια για την τηλεοραση που δεν ελαβε στα 53 ευρω, ο αλλος κανει συγκριση των 2 lenovo laptop και τρελαινεται επειδη θεωρει το δικο του καλυτερο -βλεπε παρακατω ποστ στις προσφορες-). Παει που παει κατα διαολου η χωρα μας και στο τελος δεν θα εχουμε ουτε να φαμε, αλλα εμεις ασχολουμαστε φανατικα για μια τηλεοραση των 53ευρω που δεν λαβαμε. Τοση φανατιλα ομως για τα νεα μετρα που ηρθαν σημερα δεν βλεπω. Αυτα απο εμενα, καλη συνεχεια στο κραξιμο σας.
trelomhxmhx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 οντως, γιατι "δε σε βολευει"? επειδη ειναι απο κανονικο μαγαζι? επισης οντως νοιαζοσουν για το netbook η απλα θες να γινεις λιγο πιο advanced member με τα posts και επομενως λιγο πιο εμπιστευσιμος? δηλαδή εσύ εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους σύμφωνα με τον αριθμό των post του; ο άνθρωπος έχει ποστ-άρει 13 φορές δηλαδή περίπου 1 την ημέρα και όλα είναι για netbook άρα μάλλον..... ναι το βρήκατε: ....ψάχνει netbook (καλά είμαι σαΐνι) μήπως εσύ είσαι αυτός που θέλει να γίνει πιο "εμπιστεύσιμος"; συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και προσθέτω ότι - επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι - δεν πρέπει να αλληλομαχούμε και να στρέψουμε την οργή μας στην σωστή κατεύθυνση (if you know what i mean)
nek4d Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ... Τοση φανατιλα ομως για τα νεα μετρα που ηρθαν σημερα δεν βλεπω. ... ... και προσθέτω ότι - επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι - δεν πρέπει να αλληλομαχούμε και να στρέψουμε την οργή μας στην σωστή κατεύθυνση (if you know what i mean) +1 Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα σχόλια! Συμφωνώ μαζί σας και χαίρομαι που υπάρχει γενικότερη αντίληψη από κάποια μέλη. Αν μη τι άλλο, λαμβάνω σοβαρά τα οποιαδήποτε σχόλια (από εσάς) ακόμη και εδώ στις προσφορές που τροφοδοτούν την καταναλωτική μας μανία. Να'στε καλά.
agapi4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλύτερα αν κάποιο μέλος έχει πρόβλημα με κάποιο άλλο, να τα βρίσκουν με προσωπικά μηνύματα. Έχουμε μπερδευτεί οι υπόλοιποι... Τελικά ισχύουν οι τιμές ή όχι;
ipal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά ισχύουν οι τιμές ή όχι; λογικα θα ισχυουν. στα "εγκαινια" του ο Κωτσος παντα δινει 1 λαπτοπ στα 300. οι 40" απορω αν τελειωσαν στις 10:00 οπως τα παλια καλα χρονια
RipperRoo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδή εσύ εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους σύμφωνα με τον αριθμό των post του; ο άνθρωπος έχει ποστ-άρει 13 φορές δηλαδή περίπου 1 την ημέρα και όλα είναι για netbook άρα μάλλον..... ναι το βρήκατε: ....ψάχνει netbook (καλά είμαι σαΐνι) μήπως εσύ είσαι αυτός που θέλει να γίνει πιο "εμπιστεύσιμος"; συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και προσθέτω ότι - επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι - δεν πρέπει να αλληλομαχούμε και να στρέψουμε την οργή μας στην σωστή κατεύθυνση (if you know what i mean) Εμπιστευσιμος σε τι; Προσωπικα -απο τα ποστ του- δεν βλεπω καποιο συμφερον. (Εδω απαντιεται και το δικο σου ερωτημα) γιατι να θελώ να γινω εγω πιο εμπιστευσιμος φιλε? με δουλευεις? με εχεις δει να ανοιγω στον τομεα των προσφορων υποπτη αγγελια σχετικα με κατι που πουλαω?κατ'αρχην εχεις γνωση του θεματος που ανοιξε ο τυπος με τις αγγελιες απτο oxl.gr η πως αλλιως λεγεται?(εγω ειμαι κατα κυριο λογ εδω για να λυσω τις τεχνολογικες μου αποριες, οποτε εχω, και να ενημερωνομαι εγκαιρως για τα νεα πανω στον τομεα) αν εγω ηθελα να αγορασω ενα λαπτοπ και μου ζητουσαν προκαταβολη και εβλεπα οτι το μελος που την εχει ανεβασει ειναι ενα senior member εδω στο φορουμ που ασχολειται καιρο επι του θεματος θα ημουν λιγοτερο καχυπτοτος ως προς το να κανω την καταθεση της προκαταβολης. ελεος δηλαδη, ενταξει με θηγεις χωρις λογο και δεν το εκτιμω καθολου ειμαι αριστος χρηστης του φορουμ και τηρω καθε κανονα του επισης..... Αυτό είναιhttp://www.skroutz.g...eaPad-S100.html αν αξίζει δεν το ξέρω. Ευχαριστώ. Όχι, δε με βολεύει. Δυστυχώς... δηλαδη εκανε ερωτηση που του λυθηκε η απορια με ενα απλο link στο σκρουτζ. δηλαδη αυτο εσενα εσας σας φαινεται φυσιολογικο..δεν μπορουσε να το βρει μονος του το λινκ στο σκρουτζ επρεπε να το βρει ως απαντηση σε ερωτηση "αν αξιζει το λαπτοπ". εν το μεταξυ για netbook, ειναι μια χαρα στα χαρακτηριστικα του και σε καλη τιμη. απορω πιο απο τα χαρακτηριστικα του δεν το βολεψε οταν διαβασε τη σελιδα στο link. ...να πεις οτι καποιος του στειλε ενα λινκ απο καποιο review να πω ενταξει.. και κατι τελευταιο, επειδη εχουμε βγει full εκτος θεματος..αν θελετε κατι στειλτε μου PM. θα ειμαι σε stand by για αμεση απαντηση (trelomhxmhx & χριστοφορε)
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη εκανε ερωτηση που του λυθηκε η απορια με ενα απλο link στο σκρουτζ. δηλαδη αυτο εσενα εσας σας φαινεται φυσιολογικο..δεν μπορουσε να το βρει μονος του το λινκ στο σκρουτζ επρεπε να το βρει ως απαντηση σε ερωτηση "αν αξιζει το λαπτοπ". Φιλικα παντα, αλλα το φυλλαδιο σε ενα παιδι ηρθε. Εγω πχ (αλλα και οι περισσοτεροι)δεν ειχαμε γνωση περι τινος προκειται αλλα και ποια τεχνολογικα προιοντα βρισκονται σε προσφορα. Πως να το βρει το λινκ στο σκρουτζ οταν δεν ξερουμε ποιο νετμπουκ εχει σε προσφορα; Σορρυ για το οφτοπικ, καλημερες!
RipperRoo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλικα παντα, αλλα το φυλλαδιο σε ενα παιδι ηρθε. Εγω πχ (αλλα και οι περισσοτεροι)δεν ειχαμε γνωση περι τινος προκειται αλλα και ποια τεχνολογικα προιοντα βρισκονται σε προσφορα. Πως να το βρει το λινκ στο σκρουτζ οταν δεν ξερουμε ποιο νετμπουκ εχει σε προσφορα; Σορρυ για το οφτοπικ, καλημερες! εσυ προσωπικα γιατι ξαφνικα υποστηριζεις τον mparmpamathios δεν μπορω να καταλαβω! παντως netbook lenovo σε προσφορα απο κοτσοβολο δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις πoιο ειναι, αρκει να μπεις στο site του κοτσοβολου (MONO 1 EXEI LOL -->Link)
xristoforos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Υποστηριζω τον καθε mparmpamathios που δεν τον βλεπω καχυποπτα. Τωρα που το λες εχεις δικιο, αλλα και εγω που ασχολουμαι με αγοραπωλησιες δεν μου περασε απο το μυαλο να το παω με την αφαιρετικη μεθοδο.
mparmpamathios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Συγγνώμη, που παρεμβαίνω... Πριν γραφτώ στον ιστότοπό σας, παρατηρούσα με οξύ ενδιαφέρον τις προσφορές και τις κριτικές που αναρτούσατε. Και ομολογώ ότι έμαθα αρκετά από δω, και ακόμα μαθαίνω. Τώρα που γράφτηκα, και μετά από μία λάθος ανάρτηση που έγινε από μέρους μου, με λύπη μου παρατηρώ, ότι έχει δημιουργηθεί μία σύγχιση. Σας γνωρίζω ότι επιβάλλεται να βρώ ένα φορητό υπολογιστή μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Ψάχνω για ένα μηχάνημα αξιόπιστο, με μεγάλη αυτονομία, που θα με συντροφέψει επαγγελματικά για τα επόμενα δύο χρόνια περίπου. Ο μόνος λόγος που γράφτηκα, ήταν επειδή βρήκα μία προσφορά σε μεταχειρισμένο. Όμως η συναλλαγή έχει αναβληθεί από τον πωλητή δύο φορές. Μάλιστα, ο ίδιος ο πωλητής με είχε ενημερώσει και για δεύτερο ενδιαφερόμενο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, και η θέση μου γίνεται όλο και πιο δύσκολη και αγωνιώδης. Οπότε βρίσκομαι σε μία ρευστή και αγχώδη κατάσταση αναζήτησης, για ένα μηχάνημα που θα με καλύψει. Θα σας ήμουν υπόχρεος, εάν επικοινωνούσατε μαζί μου για οτιδήποτε υποπέσει στην υπόληψή σας. Παρακαλώ, να σταματήσετε να καταστρέφετε τον ιστότοπό σας κατ' αυτό τον τρόπο. Θα μπορούσατε, το χρόνο που σπαταλάτε κινδυνολογώντας, να τον αξιοποιήσετε δημοσιεύοντας ένα άρθρο με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής από επίδοξους πωλητές ή απατεώνες. Ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε οποιονδήποτε σχολιασμό με προσβάλλει, όπως ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση. Η εξήγηση για την ανάρτηση σχετικά με το DELL, είναι ακριβώς αυτή που έγραψε ο Χριστόφορος. Θεωρώ ότι όταν μας ζητούνται πληροφορίες, θα πρέπει να προσπαθούμε να καλύψουμε κατά το δυνατό, όλα τα σκοτεινά σημεία. Ομολογώ ότι δε σκέφτηκα πως θα μπορούσε ο Κωτσόβολος να διαθέτει μόνο έναν υπολογιστή DELL. Όμως θεωρώ απόλυτα φυσιολογική την ερώτησή μου, καθώς δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το κατάστημα, και προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω τα προϊόντα που εμπορεύεται ο καθένας. Όσο για το σχόλιό μου, ενημερώνω ότι δε μου κάνει, καθώς ψάχνω για ένα αξιόπιστο φορητό υπολογιστή, από 12 έως 13 ίντσες, με κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο για άνεση στην πληκτρολόγηση, που να έχει μεγάλη αυτονομία, καλή εγγύηση, και δυνατότητα προβολής παρουσιάσεων με άνεση (slides ή hd video) σε εξωτερική οθόνη μέσω D-SUB και HDMI. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση. Φιλικά <Μ>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.