karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Για αποθήκη ναι δεν έχεις κανένα θέμα συμφωνώ... Απλά εξήγησα την διαφορά των δίσκων επειδή πολλοί βλέπουν στους WD Green Αυτό το 5400-7200 και μπερδεύονται...
stm00192 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητε μου αγνωστε που μου φωναζεις επειδη σου εβρισα τον σκληρο σου, κάλμαρε. Δεν ειπα οτι τον σιχαινομαι, δεν γινεται αν δεν τον δω κιολας. Το quote μου που παραθεσες ηταν ΠΡΙΝ μου απαντησει η καρμεν. Καρμεν σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ειχα διαγραψει απο το μυαλο μου το οτι ειναι green. Αλλα, σκεφτομαι λανθασμενα στο οτι εγω προτιμω να αγορασω τα 1.5 τερατα (ασχετα τι μαρκα θα ειναι) μιας και η διαφορα ειναι μικρη σε σχεση με τον 1TB? Αληθεια, ημουν ετοιμη να παρω τον Samsung αλλα για 4-5 ευρω θα προτιμησω τα επιπλεον 500 (περιπου) GB. Μιλαω παντα για αποθηκευση οπως και ο topic starter. Ο green που εχω ηδη μια χαρα με εχει βολεψει. Αγαπητή μου γνωστή αγνωστη ... Εκανα λάθος και δεν παρατηρησα οτι το ποστ της karmen ήταν μετα το δικο σου! Σου φωναξα γτ δυστυχως εδω μέσα παρα πολλοι τωρα τελευταία το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να αμφισβητουν τους παντες και τα παντα χωρις να εχουν γνωση επι των πραγματων που μιλανε!!! Οποτε και εγω έχω γινει αρκετα προκατηλημένος! Συγνώμη αν σε προσεβαλα με τον οποιοδηποτε τρόπο!! Οσο για το να καλμαρω δυστυχως δεν γινεται διοτι είναι ανιατη η νευρικότητα μου!!
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί γνωστοί άγνωστοι, Χαίρομαι βρε που τα βρίσκεται τελικά
stm00192 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί γνωστοί άγνωστοι, Χαίρομαι βρε που τα βρίσκεται τελικά Αγαπητο μου ημερολογιο.....
sistah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητή μου γνωστή αγνωστη ... Εκανα λάθος και δεν παρατηρησα οτι το ποστ της karmen ήταν μετα το δικο σου! Σου φωναξα γτ δυστυχως εδω μέσα παρα πολλοι τωρα τελευταία το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να αμφισβητουν τους παντες και τα παντα χωρις να εχουν γνωση επι των πραγματων που μιλανε!!! Οποτε και εγω έχω γινει αρκετα προκατηλημένος! Συγνώμη αν σε προσεβαλα με τον οποιοδηποτε τρόπο!! Οσο για το να καλμαρω δυστυχως δεν γινεται διοτι είναι ανιατη η νευρικότητα μου!! Αγαπητε αγνωστε ημερολογιε μου (sic) δεν εχεις και αδικο, το δικο μου ποστ μαλλον κατι παρομοιο εδειχνε, οτι αμφισβητω ολους οσους προτεινουν τον samsung. Αν και δεν ειναι ετσι. Δεν με προσεβαλες εννοειτε!
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί άγνωστοι, Ετσι μου έρχεται να σας φιλήσω στα μούτρα
RottenLungs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί να σας ρωτήσ ω κι εγω κάτι;;;; Εχω ένα 2 ΤΒ Green WD και τον έχω για αποθήκευση ΑΛΛΑ και αναπαραγωγή ταινιών. Πάιζει να έχω θέμα ταχύτητας στην αναπαραγωγή 8 - 40 GB αρχείων ταινιών;;;;; Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει αλλα δεν έχω δεί και πολλές ταινίες τον τελευταίο καιρό. Έχω λιώσει "Οι Μεν Και Δεν" και τώρα που τους τέλειωσα πάω σε Δόγκανο.
Martini Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω κανω partision.. στο ενα τa windows πχ 150GB και ολο το αλλο σαν αποθηκευτικο.. ( Πλακα πλακα ποσα να αφησω στα win7? βαζω και τα προγραμμα εκει οπως photoshop και διαφορα αλλα ) Εκτος απο τον Samsung F3 τπτ αλλο δεν ειδα να λέτε δε παιζει τπ αλλο καλο?
sistah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω κανω partision.. στο ενα τa windows πχ 150GB και ολο το αλλο σαν αποθηκευτικο.. ( Πλακα πλακα ποσα να αφησω στα win7? βαζω και τα προγραμμα εκει οπως photoshop και διαφορα αλλα ) Εκτος απο τον Samsung F3 τπτ αλλο δεν ειδα να λέτε δε παιζει τπ αλλο καλο? Οσο αναφορα τα win εχω δει απο προσωπικη εμπειρια, με full suite adobe, 4 παιχνιδια (gta iv, cod 4, moh, crysis) και τα γνωστα μικρα προγραμματα, μου παιρνει 120-150GB σε seagate 250GB. Με win 7 ultimate SP1 και latest update until today. νομιζω οτι τα 250 GB ειναι υπερ αρκετα.
cabdik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αλλος ενας δισκος, εκτος απο τον spinpoint F3, που ειναι σχεδον εξισου γρηγορος, ειναι ο seagate ST31000528AS. αλλα βλεπω μαλλον οτι εχει αντικατασταθει απο τον ST31000524AS ο οποιος ειναι και SATA III!
moutzoura Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί μου, Σας ευχαριστώ όλους. Μόλις παρήγγειλα τον Samsung F3. Ελπίζω να καταφέρω να τον εγκαταστήσω χωρίς προβλήματα. Μία τελευταία ερώτηση: Υπάρχει κάποιος λόγος να κάνω partition σε έναν σκληρό δίσκο ο οποίος δεν θα χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση λειτουργικού ή προγραμμάτων;
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί μου άγνωστοι γνωστοί άγνωστοι, δεν έχω κάτι να πω. Απλώς ήθελα να μαι και γω σε αυτό το τόσο αγάπη topic. ---edit--- χμμ τελικά έχω.. martini: Ε απλώς μην πάρεις τους 7200.11...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.