wiowia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε καταλήγουμε στην U2412M... Περιμένω απάντηση για διαθεσιμότητα από 2 καταστήματα και την παραγγέλνω.. Άντε να κλείσω και τον πύργο σιγά σιγά για να τελειώνουμε.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις ανοίξει θέμα για πύργο; Χρειάζεσαι κάποια βοήθεια/διευκρίνηση;
wiowia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι φίλε μου εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/420897-dell-xps-8300/ Πως σου φαίνετε το συγκεκριμένο μηχάνημα??
ninos30 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και τώρα είδα το θέμα, ο Phanispal στα έχει πει πολύ ωραία. Όπως ανέφερε και παραπάνω, εγώ κατέληξα στην ZR24w μετά από αρκετό ψάξιμο. Είναι ισοδύναμη με την U2410, αλλά αρκετά πιο φθηνή. Με καθαρό 8αρι panel, εγώ θα την προτιμούσα σε σχέση με την δουλειά που την θέλεις από την U2412m. Την τελευταία θα την κατέτασσα πιο πολύ σε gaming monitor (όπως και την U2311/12). Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την ASUS που ανέφερες. Με P-IPS (Professional) panel φαντάζει τεράστια ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα. Ανάλογα μοντέλα της NEC/Lacie βαρανε το 1000αρικο+. ΑΛΛΑ όπως είπε και ο φίλος Phanispal νωρίτερα, θέλεις και το ανάλογο HW-SW (ειδικά VGA) για να το εκμεταλλευτείς. Αν δεν "καίγεσαι" για άμεση αγορά, έχε στον νου στου και στο καινούριο PLS monitor που θα βγάλει η Sαmsung, to SA850. Η ανακοίνωση της ήταν για Αύγουστο, άρα αναμένεται οσονούπω. Πρόκειται για τεχνολογία ανταγωνιστική της e-IPS (σε κόστος) με απόδοση πιο κοντά στα h-IPS/s-IPS. Το εν λόγω είναι 27αρι (και δεν θα βγει άμεσα σε μικρότερες ίντσες) και ακούγεται ότι θα είναι πιο φθηνή από την U2711 πλησιάζοντας την U2410, με ανάλυση φυσικά τα 2560. Μακάρι να επαληθευθούν οι φήμες. Καλή αγορά
wiowia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η αγορά της οθόνης θα γίνει μόλις αποφασίσω και για τον πύργο.. Πιστεύω ότι θα με πάρει μέχρι τέλος Οκτώβρη η επιλογή(θα λείπω 4-15 Οκτώβρη αν δεν έχω αποφασίσει μέχρι τότε θα πρέπει να το κάνω μέχρι τέλος του μήνα).. Θα ρίξω και μια τελευταία ματιά μόλις κλείσω τον πύργο και στις οθόνες.. Αν μου το επιτρέψει η τιμή του πύργου(να μην ξεπεράσει τα 900-1000Ε) θα ανέβω 100-200Ε και στην οθόνη.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές-προτροπές σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.