Galis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτες ειναι τιμες! Επιτελους. Βαρεθηκα να βλεπω αγγελιες με Q9550 150 ευρω
50EuroUser Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Mην το λες.Αλλοι θα παρουν intel γιατι ειναι INTEL.(τους)Eχουνε μαθει τους AMD σαν μουφα. Οπως ενα παιδι που ξερω ενω φτιαχνει 4πυρινο AMD θελει το ιδιο με 2πυρινο Intel και με παραπανω λεφτα να του συνθέσω.(εννοειται ολα ιδια μεσα gpu,παραπλησια mobo κτλπ). Χεχε ... ο άλλος πήγε έστεισε μηχάνημα με i3 540 + GTS250 με 500€ ... άσε γελάει ο κόσμος. Πάλι καλά που είναι και αυτοί κ ξεστοκάρει η Ιντελ τα παλιά cpu (s775-1156).
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που μας ξαφνιάζει περισσότερο είναι οι τιμές αγοράς των επεξεργαστών, σχετικά με την ανακοίνωση οι επεξεργαστές δεν θα φτάνουν ούτε καν τα 200 ευρώ. Ο FX-8150 που είναι και ανώτερος θα κυκλοφορήσει στην τιμή των περίπου 180 ευρώ ενώ απο πίσω έρχονται FX-8120 και ο FX-6100 όπου θα πωλούνται σε τιμές περίπου 150 και 130 ευρώ αντίστοιχα. καλα δουλευομαστε...? τσαμπα τον δινουνε
digekas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.pcgameshardware.de/aid,837552/Bulldozer-FX-8150-Neue-Werte-plus-FX-auf-6-5-GHz-per-LN2-Launch-erst-im-Oktober-Geruecht-des-Tages/CPU/News/bildergalerie/?iid=1555077
NT1G Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον με τον 920 πες καλυτερα και αν.Οταν δεις τους Sandy Bridge-E θα θες να σκασεις τα λεφτά οσο διαφορα και αν εχουν.Εκτος αν εισαι Value for money τυπος και δεν σε ενδιαφερει να εχεις το πιο δυνατό Cpu . Σαν τιμές ομως πιστεύω οτι ειναι πολύ δυνατες για 8core cpu Τους SB-E των 1000€ ή των 500€;
kisto Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει παιδια ολα αυτα ειναι θεμα Marketing!και επειδη η Intel τα εχει παρει μονοπωλειο! και η amd εχει χασει την αξιοπιστία της! για να τους χτυπησει η amd ανεβαζει τον πηχει κ ριχνει της τιμες για να προσελκυσει κοσμο! αργοτερα αν ανεβουν οι πωλησεις της θα ανεβασει και της τιμες.. Εγω προσωπικά εχω ενδιασμούς για την επιλογή amd επεξεργαστή! ειχα ενα Laptop HP DV6000 είναι η μεγαλυτερη κατασκευαστική αποτυχία της HP ( απο τοτε δεν θελω να ακουω για HP... κατα την αποψη μου επρεπε να τα αποσυρει κ να αντικαταστήσει αυτα τα Laptop) Το μηχανημα πεταγε!! ομως η θερμοκρασίες δημιουργουσαν προβληματα .. αλλα αυτο ηταν κ κατασκευαστικό λαθος της HP.
VasPolys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 @NT1G Μην κουβεντιαζεις κατι που δεν εχεις δει.Τα bench του digekas ειναι αρκετα καλα ποσο μαλλον για την τιμη του ειναι τελεια αλλα μεχρι να δουμε αναλογα bench με τους sb-e δεν μπορουμε υποθετικα να συγκρινουμε απολυτως τιποτα. Δικη μου σκεψη αν και γενικοτερα εχω μια κλιση προς intel δεν ειμαι υποκειμενικος οταν προκειται για την amd.Αλλωστε εχω στησει αρκετα μηχανηματα φιλων με amd.Στην θεωρια παντα οι sb ειναι σε αρκετα bench λιγο εως πολυ καλυτεροι απο την extreme σειρα του Χ58 αρα στην θεωρια οι sb-e θα ειναι πολυ καλυτεροι απ οτι κυκλοφορει τωρα.
tritonas00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.pcgameshardware.de/aid,837552/Bulldozer-FX-8150-Neue-Werte-plus-FX-auf-6-5-GHz-per-LN2-Launch-erst-im-Oktober-Geruecht-des-Tages/CPU/News/bildergalerie/?iid=1555077 Αυτο ειναι το 50% που λεγανε απο Core i7 και Phenom II ?
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.pcgameshardware.de/aid,837552/Bulldozer-FX-8150-Neue-Werte-plus-FX-auf-6-5-GHz-per-LN2-Launch-erst-im-Oktober-Geruecht-des-Tages/CPU/News/bildergalerie/?iid=1555077 αυτα ειναι απο τον OBR. οσες φορες τον εχω αναφερει στο αντιστοιχο νημα μου την ειπαν αγρια. γιαυτο μη κανεις το λαθος και το ποσταρεις αυτο εκει θα φας το κραξιμο της αρκουδας! περιμενετε τα official benchmarks και αφηστε αυτα εδω σοβαρα. επισης δεν τα κραζουν μονο εδω αλλα και σε αλλα αντιστοιχα φορουμς αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η τιμη γιατι αυτο ειναι οιωνος της αποδοσης. οπως βλεπω απο τα 266 πεσαμε στα 245...αυτο ειναι κακο σημαδι επισης με αυτα που διαβασα στο oktabit εχω προβληματιστει αρκετα. καταλαβαινω απο τα γραφομενα εκει οτι ΕΛΛΑΔΑ θα ερθουν γυρω στα 280 ευρω τιμολογιακα δηλαδη με τον 2600Κ ΟΜΩΣ και εδω ξεκιναει ο προβληματισμος μου στην αμερικη φαινεται οτι θα σκασουν στα 250$ ΟΤΑΝ ο 2600Κ πωλειται στα 315$ αρα δυστυχως συμπερασμα για τις αποδοσεις με βαση των τιμων δε μπορω να εξαγω.
Meraklis56 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Mην το λες.Αλλοι θα παρουν intel γιατι ειναι INTEL.(τους)Eχουνε μαθει τους AMD σαν μουφα. Οπως ενα παιδι που ξερω ενω φτιαχνει 4πυρινο AMD θελει το ιδιο με 2πυρινο Intel και με παραπανω λεφτα να του συνθέσω.(εννοειται ολα ιδια μεσα gpu,παραπλησια mobo κτλπ). Εξαρτάται τι θέλει...Αν ήθελε gaming καλά έκανε. Εδώ i3 ψιλο-κοντράρουν τους x4.Όπως και να χει,στον ίδιο αριθμό πυρήνων η intel είναι μίλια μπροστά,η τουλάχιστον ήταν(για να αποφύγω flame) και προσωπικά δε το κόβω να αλλάζει.Με τόσα εργοστάσια,τεχνογνωσία και χρήματα...
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 benchmarks, ελληνικές τιμές και διαθεσιμότητα... α και κάνα "χαρά στο κουράγιο σας" που αντέξαμε και περιμέναμε τόσο καιρό δεν είναι κακό...
FarCry Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 αρχιζω να πιστευω οτι αυτα θα βγουν αληθινα, ο sebastian θα εχει δικιο και στην ελλαδα αγοραζεις τα πιο ακριβα προιοντα της ευρωπης.... Και οχι δεν εχω μετοχες της Intel Performance-wise, the price of the flagship 3.6GHz FX-8150($245) puts it between the Core i5 2500K and Core i7 2600K. The FX-8120 and FX-6100 retails at $205 and $175, respectively. At these price points, the 3.1GHz FX-8120 is then expected to be on par with Intel's Core i5 2500K, and the FX-6100, clocked at 3.3GHz and can be boosted to 3.9GHz, is assumed to replace the Phenom II X6 1100T. Both the FX-8150 and FX-8120 have eight cores(or four Bulldozer modules), and features a respective Turbo Core boost of 4.2GHz and 4GHz. The three CPUs come with 8MB of L3 cache, as well as 6MB of L2 cache for the FX-6100, while its eight-core siblings have 8MB http://www.overclockersclub.com/news/29456/
firewalker Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, ότι πληρώνεις παίρνεις. άμα δεν έχουμε για το ακριβό θα πάρουμε το φτηνό.
digekas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 To μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να βγει στην Ελλάδα συγκρίνοντας ποιότητα/χαρακτηριστικά και τιμή προϊόντος, δεν αφορά το προϊόν αλλά τους Έλληνες, οπότε όποιος θέλει να έρθει εδώ για κράξιμο είναι ευπρόσδεκτος, με προσοχή όμως μη σκίσει κανένα καλτσόν... Αυτές είναι κάποιες πρώτες εντυπώσεις και ως τέτοιες κρίνονται, θα περιμένουμε προφανώς πολύ περισσότερα benchmarks και από το σύνολο αυτών θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, από εκεί και πέρα όλοι θα πρέπει να χαίρονται όταν βλέπουν πραγματικό ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών, ο οποίος οδηγεί σε μειώσεις τιμών σε άλλες χώρες ή αύξηση του κέρδους στην Ελλάδα...
ektor7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει παιδια ολα αυτα ειναι θεμα Marketing!και επειδη η Intel τα εχει παρει μονοπωλειο! και η amd εχει χασει την αξιοπιστία της! για να τους χτυπησει η amd ανεβαζει τον πηχει κ ριχνει της τιμες για να προσελκυσει κοσμο! αργοτερα αν ανεβουν οι πωλησεις της θα ανεβασει και της τιμες.. Εγω προσωπικά εχω ενδιασμούς για την επιλογή amd επεξεργαστή! ειχα ενα Laptop HP DV6000 είναι η μεγαλυτερη κατασκευαστική αποτυχία της HP ( απο τοτε δεν θελω να ακουω για HP... κατα την αποψη μου επρεπε να τα αποσυρει κ να αντικαταστήσει αυτα τα Laptop) Το μηχανημα πεταγε!! ομως η θερμοκρασίες δημιουργουσαν προβληματα .. αλλα αυτο ηταν κ κατασκευαστικό λαθος της HP. Στις προβληματικες σειρες της HP,δε φταινε ουτε η AMD,ουτε η nVidia,ουτε η intel,φταιει μονο η το χαλια συστημα ψυξης της HP! Και ας μη συγκρινουμε τους επεξεργαστες των λαπτοπ,που εκει εχουμε τα τελευταια χρονια αρκετα προβληματα κ αποτυχιες,με τις desktop σειρες που ειναι πολυ καλες και σε επιδοσεις κ θερμοκρασιες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα