Προς το περιεχόμενο

Custom Laptop Case...

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!

Εχω κανει μια βλακεια στον φορητο υπολογιστη...

Εχω το Αcer 5920G και επειδη ειχα βαρεθει το γκρι χρωμα που ειχε αποφασισα να του βαψω τα πλαστικα!

Σιγουρα φαινεται καλυτερο απο παλια αλλα το βαψιμο εχει γινει χαλια και αλλου ξεφτιζει...

Ετσι λοιπον ψαχνω 2 πραγματα...

1. Γνωριζετε που να παω τα πλαστικα να μου τα βαψουν επαγγελματικα?

2. Υπαρχουν custom cases προς αγορα ωστε να λυσω ξανα ολο το λαπτοπ και να το βαλω σε αλλο case?

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν του περάσεις ένα βερνίκι από πάνω, πιστεύω θα είσαι εντάξει...

Περίμενε όμως να σου απαντήσει κ κανένας άλλος...!

Και ανέβασε κ καμια φώτο να δουμε το το λαπτοπ..!

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια δεν ειναι και τοσο σπουδαιο, ενα μαυρο σπρει του εριξα και αυτο ειναι ολο!

θα βαλω φωτο σε λιγο.

Δημοσ.

φιλε μου απ οτι βλεπω τα πλαστικα ειναι οντως σε κακη κατασταση.

το θεμα ειναι οτι για να ξεβαφτουν θελει πολυ δουλεια και εχει και ρισκο για τυχον μικροζημιες

(πληρες λυσιμο,ξεβαμα,τριψιμο, καθαρισμα)

εγω θα σου προτεινα να παραγγειλεις καινουρια πλαστικα και να βαφτουν εξαρχης στο χρωμα που θες

ή ακομα καλυτερα να βρεις ενα πληρες laptop ιδιο με το δικο σου

χαλασμενο κατα προτιμηση

και να παρεις ολα τα πλαστικα και οτι αλλο αξεσουαρ μπορει να χρειαστεις μελλοντικα για ανταλλακτικο.

κι ενδεχομενως να πουλησεις και μερικα απο αυτα

το κοστος ολων των πλαστικων με μεταφορικα, paypal κτλ παιζει γυρω στο 100€

τα χρηματα για το λυσιμο δεσιμο τα γλυτωνεις εαν το κανεις μονος σου

η τιμη για το τριψιμο, ασταρωμα, βαφη, βερνικωμα με χρωματα αυτοκινητου και βαφη αερογραφου

ειναι στα 90-120€ αναλογα με το τι χρωματα και τι εφε θελεις, και φυσικα μιλαμε για επαγγελματικη βαφη.

απλα εχε υποψιν να μην εμπιστευτεις βαφη laptop parts σε τυχαιο φανοποιο χωρις να ξερεις οτι μπορει να κανει σωστα τη δουλεια

γιατι συνηθως βαφουν με πιστολι μεγαλου μπεκ και τοσο μικρα κομματια εαν φανε πολυ χρωμα δεν κουμπωνουν μετα και ξεφτιζουν σε γωνιες και κλιπακια.

επισης σκεψου το να πουλησεις το δικο σου για ανταλλακτικα κανενα 150αρι

να βαλεις και τα 100 της βαφης

και να συμπληρωσεις κι ενα 100/150ρικο και να παρεις ενα καινουριο λαπιτοπ με πληρη εγγυηση και παρομοια/καλυτερα χαρακτηριστικα...

Δημοσ.

αυτο που σκεφτομαι ειναι να το λυσω μονος μου και να βρω καποιον επαγγελματια με καλυτερες τιμες για να βαψει τα πλαστικα.

90-120€ ειναι πολυ ακριβη τιμη για βαφη 2 μικρων πλαστικων κομματιων.

εδω ειχα βαψει το Honda CB400 Superfour που ειχα καποτε με 100 ευρω σε επαγγελματια.

Δημοσ.

αυτο που σκεφτομαι ειναι να το λυσω μονος μου και να βρω καποιον επαγγελματια με καλυτερες τιμες για να βαψει τα πλαστικα.

90-120€ ειναι πολυ ακριβη τιμη για βαφη 2 μικρων πλαστικων κομματιων.

εδω ειχα βαψει το Honda CB400 Superfour που ειχα καποτε με 100 ευρω σε επαγγελματια.

τμηματα προς βαφη:

1. εξωτερικο καπακι οθονης
  2. εσωτερικο πλαισιο οθονης
  3. περιβλημα πληκτρολογιου
  4. φασα κουμπιων/ηχειων
  5. σκαφος σασι

& διαδικασια βαφης:

• τριψιμο
  • ασταρι
  • βαφη
  • βερνικι

αλλιως παιρνεις τα σωστα υλικα και δοκιμαζεις DIY μεθοδο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...