Προς το περιεχόμενο

Αγορά ps3 από ebay

Giwrgoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum

Ενδιαφέρομαι εδώ και λίγες ημέρες να αποκτήσω ένα slim ps3 και κοιτάζω τις

αγγελίες εδώ στο forum και στο ebay σε όλη την Ευρώπη. Παρατήρησα ότι υπάρχει

ένας πωλητής με user name "betze51073" και feedback 100% 545 βαθμοί που δημοπρατεί συνεχώς ps3 slim με τιμή εκκίνησης

1E και χτυπιούνται στα..50 έως 160Ε. Ένα από αυτά το "χτύπησα " και εγώ στα 90Ε

Σε επικοινωνία μου πριν λάβω μέρος σε κάποια από τις δημοπρασίες του, ρωτώντας για έξοδα αποστολής κλπ για Ελλάδα

είπε ότι θα στείλει mail. Είχε ..απόλυτο δίκιο...γιατί..όταν "χτύπησα" το ps3 στα 90Ε και ξαναρώτησα, μου είπε ότι

πρόκειται για έναν οδηγό πώς να αποκτήσω την κονσόλα με λιγότερο από 20Ε. Φυσικά δεν τον πλήρωσα...

.Στο τελευταίο μήνυμά μου προς αυτόν τον ρώτησα αφού είναι τόσο εύκολο, γιατί δεν το αποκτάς εσύ και να το πουλήσεις μετά όσο θες..κοντά στα 200Ε αφού είναι 320gb και slim...Απάτη μου μυρίζει..

Αλλά..το 545 και το 100% προκαλούν. Έχει κανένας από εδώ κάτι υπόψη του;

Δημοσ.

Ποιο είναι το link του "προϊόντος"; Ειχα ξαναδιαβάσει παρόμοια ιστορία για τύπο που πουλούσε... ένα link για τη σελίδα της apple για αγορά iPhone. O τύπος είχε γράψει με μεγάλα κόκκινα γράμματα ότι πουλάει το link και όχι τη συσκευή, αλλά παρόλα αυτά χτύπησε πολύ άνετα το κατοστάρικο. Από τη στιγμή που πούλησε ό,τι έγραφε στη σελίδα, απλά αποδέχεσαι ότι σε έπιασε κορόιδο και το αφήνεις να περάσει

Δημοσ.

H πρώτη αγγελία γράφει:

In nur wenigen Schritten eine PlayStation 3 Slim 320GB Geschenk bekommen!!!!!!

Sie bieten hier auf eine Anleitung wie man unter 20 Euro, in nur wenigen Schritten eine Playstation 3 320 GB geschenkt bekommt!!!

Es funktioniert wirklich, ich hab es selbst ausprobiert!

Nach Geldeingang wird die Anleitung sofort per E-mail an Sie versand.

και ο γούγλης μεταφράζει:

In just a few steps, a 320GB PlayStation 3 to get gift !!!!!!

You are bidding on instructions how to have paid € 20, in just a few steps, get a Playstation 3 320GB!

It really works, I tried it myself!

After receipt of the money is ready for shipping instructions via e-mail to you.

Είσαι τυχερός που πρόλαβες και δεν έδωσες λεφτά, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τα πάρεις πίσω. Την επόμενη φορά, λίγη προσοχή;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...