{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω πρόθεση για flame dude no worries και ούτε έχω πρόβλημα με τον CL σας, απλά δεν είναι για Clan το παλικάρι that's all. Φιλικά πάντα
Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Έλα δεν θέλω τέτοια. Πήρα άδεια να το βάλω το θέμα εδώ,δεν θα ήθελα να καταλήξει σε επιθετικές απαντήσεις κατα άλλων και να κλείσει..Ποσο μάλλον κατα ατόμων που δεν γράφουν εδώ μέσα..Παμε σε κάποιο irc (μόλις αποκτήσω υπολογιστή)να τα λέμε αυτά ήρεμα κ ωραία.Οποίος δεν πάει κάποιον δεν τον κάνει και πάρεα. Δεν το έκανα το θέμα για να σας επιβληθω. εμένα πάλι δεν μου αρέσει το όλο θέμα. μπαίνεις και "διαφημίζεις" το clan, πετάγεται κάποιος και λέει κάτι, και ας είναι προσβλητικό για κάποιον που δεν είναι εδω μέσα, είναι η γνώμη του. αν θέλει ο άλλος η εσύ να αμυνθεί για την προσωπικότητα του κτλπ, ας κάνει register εδώ να το κάνει. και δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο απλά αυτά που λέει ο φίλος εγώ τα έχω ακούσει πριν πολλα πολλα πολλα χρόνια. δεν μπορει να είναι όλα φήμες. στο κάτω κάτω εσύ γιατι να τον υποστηρίξεις...? πληρώνεσαι για αυτό?
orotoi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ο άλλος είναι Συνταγματάρχης κι αυτός Λοχαγός ;-ρ
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει θα καταφέρεται να κλειδωθεί το θέμα.Ο καθένας ναι μπορεί να λέει την γνωμη του.Αλλά παρακάλω μην το χαλάσουμε το θέμα. Οι βαθμοί δεν παίζουν κάποιον ρόλο πλέον.
orotoi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πλάκα έκανα. Δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν/υπήρχαν βαθμοί. Αυτό το κάνει ακόμα πιο γελοίο..
headbanger Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν βαθμοί. Η ομάδα είχε κάνει μεγάλο άνοιγμα με την προσθήκη του CSS εν έτη 2005 και βγήκανε πολλά αρνητικά προς τα έξω. Δεν είναι flame , its the ugly truth. παρεπιπ΄τωντως θυμήθηκα και αυτό :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.