Προς το περιεχόμενο

GR-OF νέα σεζον 2011

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην παρέα μας,και να παίξουμε μαζί.

Το σποτ για την clan που βρίσκομαι.

Φίλοι και Φίλες του PC Gaming

Μπορείτε τώρα να ενταχθείτε σε μια από τις Μεγαλύτερες και Καλύτερά Οργανωμένες Ομαδες-Clan στον Κόσμο που είναι Ελληνική.

Σκοπός ύπαρξης της ομάδας μας είναι η συγκέντρωση των απανταχού Ελλήνων παιχτών σε ένα οργανωμένο σύνολο για την καλύτερη προώθηση και διάδοση της Ελληνικής κοινότητας διαδικτυακών παιχνιδιών αλλά και η αξία αντιπροσώπευση της χώρας μας σε Οργανωμένα Διεθνή Πρωταθλήματα.

Ήδη βρισκόμαστε στον 8ο χρόνο λειτουργίας μας και το ίδιο πνεύμα δημιουργικότητας και ζήλου είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Η Ομάδα μας κρατάει ψηλά τη Σημαία μας στο Χωρο συμμετέχοντας σε Πολλά Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Είναι η μοναδική στην Ελλάδα με τόσες πολλές συμμέτοχες άλλα και η Μοναδική με Πρώτες θέσεις σε Πανευρωπαϊκές Διοργανώσεις.

Μπορείτε να δείτε εδώ το Μουσείο Τροπαίων μας http://www.grof.gr/trophies.asp?code...OVHPS&page=175

Επισκεφτείτε το Site μας www.grof.gr και κάντε την Αίτηση Έγγραφης σας.

Σε όλα τα Games υπάρχουν πολύ έμπειροι Εκπαιδευτές οι οποίοι βοηθούν τους νέους άλλα και τους έμπειρους παίχτες να προσαρμοστούν στην ομάδα αλλά και να μάθουν καλύτερα το Αγαπημένο τους Game.

Τα Games που υποστηρίζονται είναι:

1.Bad Company 2

2. Battlefield 3

3. Day of Defeat Source

4. Call Of Duty Black Ops

5.Company Of Heroes.

6.Call Of Duty Modern Warfare 3

7.Medal Of Honor 2010

8.Falcon 4-Εξομοιωτης σύγχρονων Πολεμικών Αεροσκαφών

9.League Of Legends

10.A-10C WARTHOG-Αεροπορικός Εξομοιωτής

11.Red Orchestra 2

Το Site μας: www.grof.gr

Σας περιμένουμε στο teamspeak

Δημοσ.

χωρίς να σας γνωρίζω είχα ακούσει πολύ άσχημα πράγματα για την GROF.. πριν πολλά χρόνια. δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι λογικά θα ξέρετε καλύτερα την κατάσταση..

η μόνη προσωπική μου αντίρριση κατα τα άλλα είναι το Falcon 4 AF, πρώτον γιατι έχουμε μια πολύ καλή Ελληνική ομάδα την e-haf και δεύτερον γιατι το AF έχει μείνει πολύ πίσω απο θέμα εξωμοίωσης. κατα τα άλλα χαίρομαι γενικά να βλέπω οργανωμένες ομάδες αν και δεν έχω χρόνο και "αντοχή νεύρων" για να μπώ σε κάποια απο αυτές ;)

Δημοσ.

Πάρα πολυ καλή σαν ομάδα , πολύ συνεργάσιμοι όλοι και κάνουν σωστά την δουλειά τους ;) υπήρχα στην ομάδα στο BF2 , πολύ ωραία ολα δεν μπορώ να πώ κάτι μείων.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνει να απαντήσω,όχι από κακία,αλλά λόγο promo .Αλλά όπως λένε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,πέφτει και σε πλακώνει .Απλώς,ναι πολλά ακουγόντουσαν,θέλω να πιστεύω ότι όποιες διαφορές υπήρχαν και παρεξηγήσεις ,να είναι πια στο παρελθόν. Έτσι και αλλιώς δεν χωρίζουμε χωράφια,παιχνίδια παίζουμε.Και ο καθένας ελεύθερος να διαλέξει να κάνει ότι θέλει,εννοείται .

Ναι με τα παιδιά της ehaf πετούσαμε παλιά μαζί.

Δημοσ.

Ο κάθε gamer μπορεί να εκπαιδεύσει έναν άλλον gamer φίλε orotoi. Δεν βλέπω που είναι το κακό?

Χεχεχε θυμαμαι που μας εδειχναν καποια camping spots στην Nuketown στο Black Ops. Anywayz, η ομαδα ειναι πολυ οργανωμενη και μαλλον καποιος που εχει ορεξη και χρονο να ασχοληθει ισως εχει μια καλυτερη gaming εμπειρια, οπως πχ στο Bad Company 2 που θελεις clan για να το ευχαριστηθεις.

Εμενα με διωξανε γιατι δεν ημουν ενεργο μελος στο Teamspeak ενω ημουν συνεχεια στον server κι επαιζα.

Απο την μια ηταν και καλο γιατι τωρα ειμαι στους euroFighters :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πλέον ξανά στην ομάδα το counter strike source Κανάλι στο youtube: Greek Op Forces ,στο twitter: GreekOpForces και σελίδα fb: Greek Operation Forces . Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας

android.png

Δημοσ.

Ρε παιδιά, διάβασα τους κανόνες του σαϊτ και τρομοκρατήθηκα!!! :shock:

Ο στρατός μου φαίνεται πιο χαλαρός απ'αυτο!!! :lol:

Δημοσ.
Ρε παιδιά, διάβασα τους κανόνες του σαϊτ και τρομοκρατήθηκα!!!

Ο στρατός μου φαίνεται πιο χαλαρός απ'αυτο!!!

Ε κοίτα οι κανόνες έχουν μπει απο παλιά που ξεκίνησε η ομάδα,κ πατάει πάνω σε μια βάση στρατιωτικο μοτίβο για λόγους πιο πολύ συμπεριφοράς κ για μην χάνουμε την μπάλα ποιος παίζει που. Όμως αν μπεις μέσα κ μείνεις κάποιες μέρες θα δεις ότι δεν είναι τοσο απότομα κ σκληρά όσο φαίνεται..Κ όσοι είμαστε μέσα δεν νομίζω να ήμαστε στρατόκ**λοι όσο φαίνεται. Αν σε ψηνει έλα μια βολτα,κάτσε κανα μήνα κ αν δεν σου αρέσει και δεν συμφωνείς,ελεύθερος να φύγεις. Δεν πιάνουμε απο τον λαιμό κανέναν εννοείται,κ ούτε θα βριστουμε .Αλλά κατα εμε στο bf που παίζω κάνουμε πολύ χαβαλέ κ περνάμε ωραία,θα το δεις άλλη φάση τελείως απο αυτό που φαίνεται!

android.png

Δημοσ.
Το μονο πράγμα που πρέπει να αλλάξει στο Clan σας είναι ο clan leader.

Έλα δεν θέλω τέτοια. Πήρα άδεια να το βάλω το θέμα εδώ,δεν θα ήθελα να καταλήξει σε επιθετικές απαντήσεις κατα άλλων και να κλείσει..Ποσο μάλλον κατα ατόμων που δεν γράφουν εδώ μέσα..Παμε σε κάποιο irc (μόλις αποκτήσω υπολογιστή)να τα λέμε αυτά ήρεμα κ ωραία.Οποίος δεν πάει κάποιον δεν τον κάνει και πάρεα. Δεν το έκανα το θέμα για να σας επιβληθω.

android.png

Δημοσ.

Εγω δε το ειπα για κακο,απλα ολη η εικονα ,με τους κανονες και το συστημα λειτουργιας,μου θυμησαν εικονες απο τα πιο ψαρομενα στρατοπεδα που υπηρετησα! :P

Απ'οτι καταλαβα,θελει να αφιεροσεις αρκετο χρονο,για μια τετοια ενασχοληση!

Δημοσ.
Εγω δε το ειπα για κακο,απλα ολη η εικονα ,με τους κανονες και το συστημα λειτουργιας,μου θυμησαν εικονες απο τα πιο ψαρομενα στρατοπεδα που υπηρετησα!

Απ'οτι καταλαβα,θελει να αφιεροσεις αρκετο χρονο,για μια τετοια ενασχοληση!

Ναι εννοείται,κανένα πρόβλημα. Αποτι ξερω και άλλες οργανωμένες clan έχουν κανονισμούς λειτουργίας..Τώρα όπως είπα η ομάδα πατάει πάνω σε ένα στρατιωτικο μοτίβο λειτουργίας,κάποιους απο τους κανόνες τους έχουμε αποσύρει. Πάντως μην νομίζεις ότι άμα δεν κανεισ περνάς απο στραταδηκειο:-D . Όλα με την κουβέντα λύνοντε μέσα απο το ts.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...