Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τους δυο τόμους του σκληρού

ail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα λαπτοπ το οποίο έχει χωρητικότητα 80GB. Από τη στιγμή που το αγόρασα ο σκληρός του δίσκος ήταν χωρισμένος σε δυο τόμους C και D. Το προβλήμα μου για το οποίο ζητάω την βοήθειά σας αν είναι δυνατόν είναι ότι όλα μου τα αρχειά,μουσική,ταινίες κλπ αποθηκεύονται στο τόμο C με αποτέλεσμα να γεμίζει γρήγορα και ο τόμος D να παραμένει άδειος. Πώς μπορώ και τί πρέπει να κάνω για να στέλνω αρχεία και στο τόμο D; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο μήνυμα και με τη σίγουρα χαζή απορία μου!

Δημοσ.

ανοιγεις το παραθυρο του "d"

φτιαχνεις ενα φακελο στον "d" που τον ονομαζεις οπως θες(αλλιως τα στελνεις ετσι χυμα οτι θες)

μικραινεις το παραθυρο του "d" ωστε να ανοιξεις και του "c"

ανοιγεις και του "c" να δεις τα περιεχομενα που θες και με πατημενο το κλικ του ποντικιου τα σερνεις απο τ οενα παραθυρο στ οαλλο και μεταφερονται.,,,,οτι θες...κτλπ ! τοσο απλο!

-------------------------------------------------------------------

αλλιως δεξι κλικ ποντικιου σε οτι φακελο θες να μεταφερεις "αντιγραφη"(copy) και στο αλλο παραθυρο του "d" παλι δεξι κλικ ποντικιου "επικολληση"(paste)

--------------------------------------------------------------------

οταν τα μ,εταφερεις με επιτυχια στον "d" πας στον "c" και διαγραφεις οτι εχεις στειλει ωστε να ελευθερωθει ο χωρος σου! αυτα!

Δημοσ.

Πω! Πω! Τόσο απλό! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό παιδευόμουν! Τι να πω Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...