Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ειλικρινά τωρα υπαρχει καποιος που να ειχε iphone και να αλλαξε??? χλωμο ....

Παρων. Και το ειχα ξεζουμισει πριν αλλαξω.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPhone

Η εικόνα που συνοδεύει την πρόσκληση

mainimageus.jpg

άντε να σε δω apple... συντάραξε με... κάνε με να αλλάξω γνώμη...

Δημοσ.

Ο,τι και να δειξει ( και τπτ νεο που λεει ο λογος ) θα γινει χαμος ...

Απλα γιατι αυτο γινεται καθε φορα...:-D

Δημοσ.

εγώ δεν δίνω πάνω απο 90... όντως δεν έχει νόημα...

προσωπικά προτιμώ όλες τις δραστηριότητες που θα έκανα από ένα iphone να τις κάνω απο έναν υπολογιστή

• Moderators
Δημοσ.

τι να το κάνεις το ίντερνετ στο τηλεφωνο δλδ να παλεύεις εκεί μια ώρα να μπεις στο Ιντερνετ σε μια τόσο μικρή οθόνη .

E καλα δεν χρειαζονται σε ολους τα high end κινητα. Οπως δεν χρειαζονται σε ολους τα super pc ή τα super ηχοσυστηματα ή οτιδηποτε αλλο high end/super.

Υπαρχουν τιμες και features για ολους. Εγω παντως ετσι προχειρα θα μπορουσα να σκεφτω τις εξης απαντησεις στην ερωτηση σου.

Να ελεγχεις τα email σου οταν εισαι on the go. Nα επικοινωνεις μεσω Skype/whatever οταν εισαι on the go. Και γενικα να κανεις ο,τι θα εκανες με τον υπολογιστη σου και το ιντερνετ οταν εισαι on the go.

Eλπιζω παντως να ειναι οντως wow το νεο iphone. Κυριως για να υπαρχει ανταγωνισμος. :)

Δημοσ.

Εγω πονταρω οτι θα είναι δυο οι συσκευές.

Ενα βελτιωμένο iPhone 4s με δυπιρινο στα 400€

Και το νέο iPhone 5 με 4αρα οθόνη δυπιρινο και νέο σχεδιασμό στα 600€

Και νομίζω οτι εχω πάντα δίκιο

Δημοσ.

ειπαμε δε δίνω πάνω απο 60 € για κινητό,είναι αχρηστο

Για κινητό τηλέφωνο, ναι μην δίνεις, νομίζω όμως πως αυτές οι συσκευές είναι κάτι παραπάνω από κινητά τηλέφωνα.

Πιο πολύ μοιάζουν με υπολογιστές παρά με κινητά.

Γνώμη μου είναι πως αν δεν θες κάτι απ το κινητό σου εκτός απ το να μιλάς και τα 60 πολλά είναι.

Όσο για το μήλο Νο5, αν η apple δεν παρουσιάσει κάτι καινοτόμο αλλά μια βελτιωμένη έκδοση του 4 θα είναι σαν να κοροϊδεύει τους fans της.

Δημοσ.

Όσο για το μήλο Νο5, αν η apple δεν παρουσιάσει κάτι καινοτόμο αλλά μια βελτιωμένη έκδοση του 4 θα είναι σαν να κοροϊδεύει τους fans της.

τι ακριβώς λες λέγοντας σαν?

αφου έτσι και αλλιώς δεν θα έχει κάποια σημαντική αλλαγή

ίσα ίσα να βγάλουν κανένα ψιλό

Δημοσ.

Δηλαδή τι αλλαγή περιμένετε να δείτε; Αναβάθμιση στη CPU θα πάρει, την κάμερα, ίσως και στη μπαταρία. Κάνουν περισσότερες αναβαθμίσεις οι ανταγωνιστές από γενιά σε γενιά και σας φαίνονται «λίγα»;

:rolleyes:

Το καινούριο δε με βλέπω να το παίρνω πάντως, μια και καλή του χρόνου. Απ' ότι κατάλαβα και η Apple δουλεύει με... tick-tock. Ε, αυτό το μοντέλο μάλλον είναι το tock. Θα περιμένω το επόμενο.

Δημοσ.

Το μέγεθος της οθόνης προβλέπω οτι θα απωθήσει πλέον πολλούς απο την αγορά του. Αν μείνει ίδια δηλαδή. Αυτή θα ήταν η μεγάλη αλλαγή δηλαδή.

Πλέον η 3.7 θεωρούνται minimum απο το 98% των χρηστών touch συσκευών.

Δημοσ.
Πλέον η 3.7 θεωρούνται minimum απο το 98% των hardcore χρηστών touch συσκευών.

Fixed. :)

Για τον κόσμο του Insomnia και γενικά για τον geek κόσμο, μάλλον έχεις δίκιο. Κατά γενική παραδοχή όμως, οι 4" είναι πολλές για τον πιο πολύ κόσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...