DimAslan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτσε, το koritsi μπορεί να το είπε για καλό το extreme casuals... μην την αποπαίρνουμε με τη μια...
redcom7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μαλλον παει παλι για ρεκορ το εργαλειο .... ειλικρινά τωρα υπαρχει καποιος που να ειχε iphone και να αλλαξε??? χλωμο .... ενδειαφερον θα ειχε καποια στιγμη ενα τετοιο γκαλλοπ
gantemis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 εγω ειχα iphone και βαρεθηκα τα αποκρυφα του και αγορασα ενα galaxy s2 και εχω βρει την υγεια μου.
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ είπα δεν θα το πάρω έτσι όπως το είδα το ios5 και ας είχα όλα τα προηγούμενα. Είμαι στην διάθεση της apple όμως να μου αλλάξει γνώμη αν μπορεί. ειλικρινά τωρα υπαρχει καποιος που να ειχε iphone και να αλλαξε??? χλωμο .... ενδειαφερον θα ειχε καποια στιγμη ενα τετοιο γκαλλοπ και ο κολλητός μου και εγώ... και ναι... και επιστροφή από mac σε pc κάναμε
redcom7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εγω ειχα iphone και βαρεθηκα τα αποκρυφα του και αγορασα ενα galaxy s2 και εχω βρει την υγεια μου. Το iPhone δεν έχει καθόλου αποκρυφα .. Ή δεν ξέρεις και το λες αυτο ή δεν ασχοληθηκες αρκετά @alezzz μάλλον είστε μικρο ποσοστό.
oldermania Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τι σας νοιάζει τι κάνει στο κρεββατι γιατί μερικοί είστε τόσο κομπλεξικοι οτι ειναι στέλεχος σε τόσο μεγάλη εταιρία έχει σημασία ειναι έξυπνος
argyk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε ας φερει το iphone 5 γρηγορα στην ελλαδα και ας κανει οτι θελει στο κρεβατι του λολ!!!!
billxl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 και ναι... και επιστροφή από mac σε pc κάναμε :shock: :shock: :shock: Τι 'πες τώρα; Σοκ και δέος!
stamatisx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ πόσο αργεί να έρθει ? (πχ πόσο άργησε το 4?)
panos2000gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ειλικρινά τωρα υπαρχει καποιος που να ειχε iphone και να αλλαξε??? χλωμο .... Παρών...πήγα σε samsung galaxy 2! Σε διαδικασία σύγκρισης με τα υπάρχοντα iphone φυσικά και δεν θα μπώ, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο. Όταν με το καλό βγεί το 5αρι που θα είναι και ο βασικός ανταγωνιστής του galaxy s2 και αν υπάρχουν οι απαραίτητες διορθώσεις/προσθήκες τότε ίσως επιστρέψω στο μήλο.
salazar1991 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ισχυουν αυτα που λεει εδω(πραγμα καθολου απιθανο) τοτε μιλαμε για τρελο epic fail http://www.digitallife.gr/breaking-news-iphone-4s/
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ισχυουν αυτα που λεει εδω(πραγμα καθολου απιθανο) τοτε μιλαμε για τρελο epic fail http://www.digitallife.gr/breaking-news-iphone-4s/ Αλλο κολπακι και αυτο! Διαδιδει με εμεσο τροπο φημες,οτι δε θα υπαρξει το iphone5,για να προκαλεσει περισσοτερο σαλο με την ξαφνικη "εκπληξη"(iphone5) στην παρουσιαση του νεου iphone!
Hal9000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPhone Η εικόνα που συνοδεύει την πρόσκληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα