ilianne Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, η ερωτηση που θελω να σας κανω αφορα εναν δισκο στον οποιο ειχα το λειτουργικο συστημα WINDOWS VISTA 32bit,το οποιο κρασαρε πριν 2 μερες κ χρειαζεται φορματ. ο δισκος δουλευει κανονικα κ ενας φιλος, μου προτεινε να τον βγαλω απο τον πυργο μου και να τον βαλω προσωρινα σε εναν αλλον υπολογιστη προκειμενου να βγαλω καποια αρχεια που χρειαζομαι εκει και μετα να το κανω φορματ. το προβλημα λοιπον ειναι οτι, ενω συνδεσα τον δισκο στην μητρικη και στο ρευμα, τα WINDOWS (XP) τον αναγνωριζουν αλλα οποτε προσπαθω να τον ανοιξω η να πατησω εξερευνηση μου μιλαει για διαμορφωση δισκου. πως μπορω να τον ανοιξω χωρις να περασω απο αυτη την διαδικασια η οποια σαφως δεν με συμφερει καθολου? ειναι επειγον σχετικα με το χρονο και σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα παιδια... σας παρακαλω πολυ...
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.