Προς το περιεχόμενο

online Σεμινάρια Web Design

Archimides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' το Μετσόβειο Πολυτεχνείο, δωρεάν σεμινάρια WebDesign που μπορείτε να παρακολουθήσετε online.

Ιδιαίτερα πλήρης σειρά από μαθήματα για ανάπτυξη web εφαρμογών.

http://web-seminar.softlab.ntua.gr/#lectures

σύντομα και κάτι παρόμοιο από το auth.

Δημοσ.

Δεν είναι δωρεάν όμως... Έλαβα κι εγώ ένα ενημερωτικό email.

Έχει συμμετοχή 690€ ανά σεμινάριο & κάθε σεμινάριο διαρκεί 15 εβδομάδες.

Δημοσ.

Αυτά απο το auth φαντάζομαι δεν είναι δωρεάν? Γιατί τα άλλα εδώ και αρκετό καιρό (πάνω απο χρόνο) βρίσκονται Online και η συμμετοχή στο σεμινάριο για όποιον ήθελε ήταν δωρεάν.

Αν στη θεσσαλονίκη είναι επι πληρωμή θα έπρεπε να το βάλουν και στο FAQ τους πάντως. (Ελπίζω να μην αντιγράψουν απλώς την προσπάθεια του ntua, αλλα απ την άλλη ίδια ύλη είναι οπότε..)

Δημοσ.

christophore.. Αυτά που είχαν γίνει στο ntua ήταν δωρεάν και υπάρχει όλο το υλικό (βιντεοσκοπημένες οι διαλέξεις, διαφάνειες, εργασίες) στο site (που έχει στο πρώτο post).

Αυτά που θα γίνουν θεσσαλονίκη δεν ξέρω.. αλλά στο faq τους δε λέει κάτι για $$$. Αν γίνει βέβαια απο φοιτητές (όπως στο ntua) και στους χώρους του πανεπιστημίου, μου φαίνεται πολύ κουλό να πάρουν και λεφτά.

Agapi: σε ποιο σεμινάριο αναφέρεσαι οτι θέλει 700ευρώ?

Δημοσ.

Δεν είναι δωρεάν όμως... Έλαβα κι εγώ ένα ενημερωτικό email.

Έχει συμμετοχή 690€ ανά σεμινάριο & κάθε σεμινάριο διαρκεί 15 εβδομάδες.

στο δεύτερο ποστ που είναι της agapi4

Δημοσ.

Δε ξερω αν θα το ελεγα web design αυτο. Ειναι κλασικουρες λιγο. Το πιο χρησιμο ειναι να μαθεις καποια καλα pattern, πως να βαζεις σωστα χρωματα και οχι οτι να ειναι κτλ..

Δημοσ.

Έχετε δίκιο, εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι διαφορετικό.

Τα σεμινάρια μέσω e-learning του εθνικού μετσόβιου πολυτεχνείου.

Δημοσ.

Δε ξερω αν θα το ελεγα web design αυτο. Ειναι κλασικουρες λιγο. Το πιο χρησιμο ειναι να μαθεις καποια καλα pattern, πως να βαζεις σωστα χρωματα και οχι οτι να ειναι κτλ..

Τα παιδιά αγγίζουν και web developing (php/mysql) αλλά σχεδόν πάντα και ειδικά στα πρώτα μαθήματα αναφέρονται στο web design (html/css) και javascript στο τέλος.

Δεν είπαν οτι θα κάνουν και μαθήματα art. ;)

Απλώς έχουμε γενικεύσει λίγο τους όρους και με web design εννοούμε τα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...