Archimides Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Απ' το Μετσόβειο Πολυτεχνείο, δωρεάν σεμινάρια WebDesign που μπορείτε να παρακολουθήσετε online. Ιδιαίτερα πλήρης σειρά από μαθήματα για ανάπτυξη web εφαρμογών. http://web-seminar.softlab.ntua.gr/#lectures σύντομα και κάτι παρόμοιο από το auth.
agapi4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι δωρεάν όμως... Έλαβα κι εγώ ένα ενημερωτικό email. Έχει συμμετοχή 690€ ανά σεμινάριο & κάθε σεμινάριο διαρκεί 15 εβδομάδες.
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτά απο το auth φαντάζομαι δεν είναι δωρεάν? Γιατί τα άλλα εδώ και αρκετό καιρό (πάνω απο χρόνο) βρίσκονται Online και η συμμετοχή στο σεμινάριο για όποιον ήθελε ήταν δωρεάν. Αν στη θεσσαλονίκη είναι επι πληρωμή θα έπρεπε να το βάλουν και στο FAQ τους πάντως. (Ελπίζω να μην αντιγράψουν απλώς την προσπάθεια του ntua, αλλα απ την άλλη ίδια ύλη είναι οπότε..)
christophoros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 τελικά τα σεμινάρια του λινκ είναι ή δεν είναι δωρεάν;;; μην τραβηχτώ μέχρι εκεί και μου πουν να δώσω 690ε για να μπω μέσα
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 christophore.. Αυτά που είχαν γίνει στο ntua ήταν δωρεάν και υπάρχει όλο το υλικό (βιντεοσκοπημένες οι διαλέξεις, διαφάνειες, εργασίες) στο site (που έχει στο πρώτο post). Αυτά που θα γίνουν θεσσαλονίκη δεν ξέρω.. αλλά στο faq τους δε λέει κάτι για $$$. Αν γίνει βέβαια απο φοιτητές (όπως στο ntua) και στους χώρους του πανεπιστημίου, μου φαίνεται πολύ κουλό να πάρουν και λεφτά. Agapi: σε ποιο σεμινάριο αναφέρεσαι οτι θέλει 700ευρώ?
christophoros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι δωρεάν όμως... Έλαβα κι εγώ ένα ενημερωτικό email. Έχει συμμετοχή 690€ ανά σεμινάριο & κάθε σεμινάριο διαρκεί 15 εβδομάδες. στο δεύτερο ποστ που είναι της agapi4
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξερω αν θα το ελεγα web design αυτο. Ειναι κλασικουρες λιγο. Το πιο χρησιμο ειναι να μαθεις καποια καλα pattern, πως να βαζεις σωστα χρωματα και οχι οτι να ειναι κτλ..
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Τα πρώτα λεπτά εδώ, θα σας λύσουν νομίζω σχεδόν όλες τις απορίες περί του σεμιναρίου.
agapi4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Έχετε δίκιο, εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι διαφορετικό. Τα σεμινάρια μέσω e-learning του εθνικού μετσόβιου πολυτεχνείου.
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξερω αν θα το ελεγα web design αυτο. Ειναι κλασικουρες λιγο. Το πιο χρησιμο ειναι να μαθεις καποια καλα pattern, πως να βαζεις σωστα χρωματα και οχι οτι να ειναι κτλ.. Τα παιδιά αγγίζουν και web developing (php/mysql) αλλά σχεδόν πάντα και ειδικά στα πρώτα μαθήματα αναφέρονται στο web design (html/css) και javascript στο τέλος. Δεν είπαν οτι θα κάνουν και μαθήματα art. Απλώς έχουμε γενικεύσει λίγο τους όρους και με web design εννοούμε τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.