kebinB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 για σας, θέλω λιγο να μου φυγει το περιμετρικό σωσίβιο. οκ περπατά καμια 4 χιλιόμετρα τη μέρα αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρω και ένα ποδήλατο το σκευτομαι καιρο αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργήσει για το αποτέλεσμα που θέλω. οκ θεωρείται αερόβια, με τη χρηση ποδηλάτου υπάρχει περίπτωση να τουμπανιάσουν οι γάμπες; τα 200€ ειναι καλά για να επενδύσω; γυμναστήρια κλπ δεν παίζουν λόγω + οτι ειναι μακρία δεν εχω το χρόνο με τρεξιμο/δαιαβασμα.
Adon1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 σε σχέση με το κανονικό ποδήλατο , η θέση του σώματος επάνω στο στατικό είναι epic fail , κινούνται και γυμνάζονται διαφορετικές ομάδες μυών και το εποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό άλλο ενα αρνητικό , είναι οτι σε ενα 6μηνο το πολύ θα γίνει κρεμάστρα σαλονιού ... εγγυημένο...
kage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 η σειρα αποδοσης παει ετσι...ελλειπτικο,διαδρομος,ποδηλατο.μπορει να ειναι πιο καλο απ ολα το powerplate(αλλα κοστιζει κατι χιλιαρικα)
kebinB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και με το ελειπτικό ειμαι οκ, εκτός απο τον διάδρομο. πίσευεται καλύβομαι για τις ανάγκες που το θέλω; τα 200€ ειναι εντάξει η πολύ λίγα; είδα αυτα τα ελειπτηκα ειναι λιγο ακριβούτσικα.
michael92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 200 ευρώ είναι πολύ λίγα. 400 με 500 ευρώ νομίζω είναι οκ.
xri_ni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ελλειπτικο,πραγματικο δεν υπαρχει πιο βαρετο οργανο απο το ποδηλατο.Ασε που με το ελλειπτικο γυμναζεις πολλα σημεια συγχρονως.Γυρω στα 300+ μπορεις να βρεις ενα καλης ποιοτητας.Αλλα ξεκινανε απο πιο κατω οι τιμες τους,αλλα δε ξερω κατα ποσο θα ειναι καλα.
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παρε κανονικο ποδηλατο να γλιτωνεις και βενζινες και εχει και καλυτερη μεταπωλητικη αξια. αν επιμεενεις να παρεις ποδηλατο γυμναστηριου,ψαξε για μεταχειρισμενο,σιγουρα υπαρχουν πολλοι που εχουν και τους καθεται
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 παρε κανονικο ποδηλατο να γλιτωνεις και βενζινες και εχει και καλυτερη μεταπωλητικη αξια. αν επιμεενεις να παρεις ποδηλατο γυμναστηριου,ψαξε για μεταχειρισμενο,σιγουρα υπαρχουν πολλοι που εχουν και τους καθεται Συμφωνώ απόλυτα και να προσθέσω οτι αμα ψάξεις θα βρεις και αρκετά μεταχειρισμένα (κανονικά) ποδήλατα που αγοράστηκαν με ενθουσιασμό αλλά κατέληξαν στην αποθήκη/είσοδο/γκαράζ.
Haldol Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το στατικό ποδήλατο το βαριέσαι. Πάρε κανονικό ποδήλατο, που θα κάνεις τις δουλειές ή τη βόλτα σου, θα αλλάζεις παραστάσεις και δεν πρόκειται να το βαρεθείς σε τρεις μήνες. Άσε που δε θα σου γα**σει και τη μέση λόγω της στάσης την οποία και θα παίρνεις, σε αντίθεση με το στατικό.
DrLo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ελλειπτικο,πραγματικο δεν υπαρχει πιο βαρετο οργανο απο το ποδηλατο.Ασε που με το ελλειπτικο γυμναζεις πολλα σημεια συγχρονως.Γυρω στα 300+ μπορεις να βρεις ενα καλης ποιοτητας.Αλλα ξεκινανε απο πιο κατω οι τιμες τους,αλλα δε ξερω κατα ποσο θα ειναι καλα. Θα συμφωνήσω. Αν θες οποσδήποτε όργανο για το σπίτι πάρε ελλειπτικό, πολύ καλύτερο από το ποδήλατο και από διάδρομο (πολύ λίγοτεροι κραδασμοί)
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε παπούτσια και ένα φτηνό mp3 player και ξεκίνα το τρέξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.