bluesattack Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει καποιο επισημο ενημερωτικο link-λιστα για το (μεχρι )ποτε ακριβως πρεπει να παει καποιος την μηχανη του για κτεο ?
Erwdios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το είχα ακούσει ότι θα εφαρμοστεί, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει μπει ακόμα σε εφαρμογή το μέτρο.
Aplostra Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Κάπουα κτεο εχουν ξεκινησει αλλα επειδη παει ημερολογιακά,θα χρειαστεί κάμποσος καιρος ακομα.γενικότερα η κυβέρνηση αυτη,οτι νομοσχεδια εχει περάσει,τα εχει κανει σα τα μούτρα της. Για να μη μιλήσω για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν οι υπουργοί της.
panosno1com Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ελλαδαρα σιγα μην παει κανεις στα ΚΤΕΟ κ μετα θα βρισκουν πατημα να "Γραφουν" τα ευκολα θυματα δλδ τα παπακια και τα σκουτερακια ....
Alxnks Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ελλαδαρα σιγα μην παει κανεις στα ΚΤΕΟ κ μετα θα βρισκουν πατημα να "Γραφουν" τα ευκολα θυματα δλδ τα παπακια και τα σκουτερακια .... sorry κιολας αλλα αν δεν παει να περασει κτεο, επιλογη του και προβλημα του! δεν ειναι οτι θα γραφουν τα μηχανακια και σκουτερακια μονο. κι αμαξι αν πιασουν και δεν εχει περασει κτεο, μια χαρα τρωει το προστιμο του...ευκολο θυμα κι αυτο μαλλον...
panosno1com Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 οχι alxnks εννοω απ την αποψη οτι θα σταματανε σιιιγουρα ολα τα μηχανακια και θα ψαχνουν το κτεο , ενω πχ τωρα πρεπει να προκαλεις/προκαλεσεις για να σε σταματησουν , το εννοω απο αποψη εισπρακτικη , σαφως κ αμαξι να μην περασει σε γραφουν..! βασικα δε μπορω να το εκφρασω οπως ακριβως θελω
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πληροφοριακα περασα κτεο το αμαξι πριν 1 μηνα σε δημοσιο κτεο στο ελληνικο μου ελενξανε μπροστα φρενα,πισω φρενα και αριθμο πλαισιου.
Aplostra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πληροφοριακα περασα κτεο το αμαξι πριν 1 μηνα σε δημοσιο κτεο στο ελληνικο μου ελενξανε μπροστα φρενα,πισω φρενα και αριθμο πλαισιου. Αμορτισέρ; ευθυγράμμιση; μπρος πίσω σύστημα; καυσαέρια; φώτα;
Alxnks Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 οχι alxnks εννοω απ την αποψη οτι θα σταματανε σιιιγουρα ολα τα μηχανακια και θα ψαχνουν το κτεο , ενω πχ τωρα πρεπει να προκαλεις/προκαλεσεις για να σε σταματησουν , το εννοω απο αποψη εισπρακτικη , σαφως κ αμαξι να μην περασει σε γραφουν..! βασικα δε μπορω να το εκφρασω οπως ακριβως θελω Ναι μάλλον καταλαβαίνω τι θες να πεις. Αλλά επειδή ακριβώς κάτω από το σπίτι μου τη στήνουν πολύ συχνά οι της διας και βλέπω πως λειτουργούν (τουλάχιστον όταν όσο δεν κάθονται και τρώνε σουβλάκια η κρεπες ενώ υποτίθεται ότι κάνουν μπλόκο) και σταματούν 1 στα 15 μηχανάκια (η χαρά μου βέβαια είναι όταν σταματάνε αυτοκίνητα-κινούμενα κλαμπ!) που το κράνος είτε δεν υπάρχει είτε είναι στον αγκώνα η στη μανιβελα η στην μπαγκαζιερα ίσως (; ). Ας ξεκινήσουν λοιπόν από εκεί, μπας και σωθεί καμία ζωή αν το κράνος από τον αγκώνα μεταφερθεί στο κεφάλι! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Πληροφοριακα περασα κτεο το αμαξι πριν 1 μηνα σε δημοσιο κτεο στο ελληνικο μου ελενξανε μπροστα φρενα,πισω φρενα και αριθμο πλαισιου. Αμορτισέρ; ευθυγράμμιση; μπρος πίσω σύστημα; καυσαέρια; φώτα; Δημόσιο κτεο εχω να περάσω μπόλικα χρόνια...αλλά τελευταία φορά που πηγα κι εμένα αυτα που είπε ο προηγούμενος φίλος έλεγξαν. Αυτα που λες εσυ είναι πολυτέλειες! Εκείνοι απλά περιμένουν μπας και τους πεις μόνος σου (αν έχεις πιει όρο της αλήθειας μάλλον) ότι έχεις αλλάξει κανα μοτερ (γιατί μόνοι τους δεν παίζει να το βρουν εκτός αν σε subaro alto έχει μπει μοτερ από evo ίσως) και να πάρουν τη μίζα τους. Αλλιώς...να τελειώνουν τα αμαξια να πιούμε το καφεδάκι μας, να παμε νωρίς σπιτάκι μας κτλ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
panosno1com Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Η ΔΙΑΣ ειναι ας πουμε κατι σαν περίπολος ή εκτακτη αναγκη ή σταματαει (οποτε το κανει) τους πολύ φαινομενικα υποπτους...! Βασικα αυτο το ρολο ,του να σταματανε για κρανος κτεο κτλ πρεπει να το κανει η Τροχαια...!
Alxnks Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 αν δεις τι ''φαινομενικα υποπτους'' σταματανε θα γελας. και δεν μενουμε και πολυ μακρια..καθολου θα λεγα αλλα κι αυτο το κανουν οπως ειπα στο break μεταξυ σουβλακο-κρεπο-φαγιας και καφε!
Ntinaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αμορτισέρ; ευθυγράμμιση; μπρος πίσω σύστημα; καυσαέρια; φώτα;
Aplostra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αισθάνομαι πολυ μλκας,γιατι φωνάζω τα παιδιά που καμια φορά δε κοιτάνε τα αυτοκίνητα στο λάκκο.......
LRoi Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τελικά έχουμε κάποιο νέο? Διάβασα αυτό το άρθρο και θυμήθηκα το νήμα: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ti_tha_isxuei_gia_to_kteo_sta_dikykla.2201988.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=news247gr Εμένα η μηχανή μου έχει ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας στην άδειά της Φεβρουάριο του 2010, πότε περνάει ΚΤΕΟ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα