BigWolf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Πέρασε ο καιρός και ξέχασα να ανανεώσω το διαβατήριό μου, και πρέπει να επιστρέψω στη Γερμανία (από Λονδινο) σε δύο βδομάδες και να επιστρέψω Λονδίνο για ενα ταξίδι αστραπή. Μπορώ να ταξιδεψω με ληγμένο διαβατήριο; Θα έχω πρόβλημα; Λέτε να μου αρνηθούν είσοδο στη Βρετανία λόγω ληγμένου διαβατηρίου; Ξέρω ότι τα σκανάρουν κατά την είσοδο... Σας ευχαριστώ!
tsifotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 θες αστυνομικη ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες δες και εδω http://www.insomnia.gr/topic/393276-απώλεια-ατ-στην-μεγάλη-βρετανία/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αχ...Ελληνικο Προξενειο Λονδινου...Καλο κουραγιο να ευχηθω στον τοπικ σταρτερ
dreamercon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αχ...Ελληνικο Προξενειο Λονδινου...Καλο κουραγιο να ευχηθω στον τοπικ σταρτερ Τουλαχιστον δεν είναι σαν την Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, που για ανανέωση διαβατηρίου σε υποχρεώνει να στείλεις τα χαρτιά σου στην.... Μαδρίτη!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τουλαχιστον δεν είναι σαν την Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, που για ανανέωση διαβατηρίου σε υποχρεώνει να στείλεις τα χαρτιά σου στην.... Μαδρίτη!! Μια χαρα,το Βρετανικο μου διαβατηριο ληγει το 2014.Κ παλι ομως το Ελληνικο Προξενειο Λονδινου ειναι ολα τα λιρια.Δεν σηκωνουν ποτε τηλεφωνο (τουλαχιστον τα τελευταια 11 χρονια που ξερω) κ φυσικα ενα κουτακι ηρεμιστικα κατα μεσο ορο το θελεις μετα την συναλλαγη σου με τις υπεροχες προξενικες αρχες της Ελλαδας στην Βρετανια
dreamercon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρα,το Βρετανικο μου διαβατηριο ληγει το 2014.Κ παλι ομως το Ελληνικο Προξενειο Λονδινου ειναι ολα τα λιρια.Δεν σηκωνουν ποτε τηλεφωνο (τουλαχιστον τα τελευταια 11 χρονια που ξερω) κ φυσικα ενα κουτακι ηρεμιστικα κατα μεσο ορο το θελεις μετα την συναλλαγη σου με τις υπεροχες προξενικες αρχες της Ελλαδας στην Βρετανια Μήπως βρωμάει και τσιγαρίλα, όπως τα ελληνικά προξενεία στις ΗΠΑ? Πραγματικά πάντως, τα βρετανικά προξενεία παρέχουν άθλιες υπηρεσίες σχετικά με την έκδοση βρετανικών διαβατηρίων.
BigWolf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ταυτοτητα δεν εχεις? Εχω την παλιά με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο... δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να ταξιδέψω?
Träumerei Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω την παλιά με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο... δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να ταξιδέψω? Εννοίτε ότι θα σου κάνουν πρόβλημα εάν το διαβατήριο είναι ληγμένο. Στην Αγγλία δεν αστιεύονται, εδώ εγώ με ταυτότητα κυπριακή περίμενα κανένα δεκάλεπτο στον έλεγχο διαβατηρίων κάθε φορά γιατί έπρεπε να ελέγξουν 1000 πράγματα προτού με αφήσουν να περάσω. Δεν αστιεύονται οι Άγγλοι, και πιστεύω πως δεν θα πρέπει να το ρισκάρεις. Εάν δεν έχει λήξει η ταυτότητα που έχεις δε νομίζω όμως να σου κάνουν πρόβλημα. Εξακολουθεί να είναι έγκυρη. Γιατί δεν παίρνεις όμως ένα τηλέφωνο στο προξενείο για να βεβαιωθείς;
kuzko21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα για τη γερμανια δε ξερω δεν ηταν λυγμενο οταν πηγα , αλλα στη Ιταλια και εγω και ο πατερας μου πηγαμε-ηρθαμε με ληγμενο διαβατηριο και ουτε στη Ελλαδα ουτε στην Ιταλια το ειδαν. Βεβαια ειχαμε και τις ταυτοτητες καβατζα. Ελα ρε τοξο , υπερβολικος. Σε εμας οταν ειμασταν εκει , την 14η φορα το ειχαν σηκωσει το ντηλεφωνο.
Mika Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν δεν έχει λήξει η ταυτότητα που έχεις δε νομίζω όμως να σου κάνουν πρόβλημα. Εξακολουθεί να είναι έγκυρη. η παλαιου τυπου ταυτοτητα δεν εχει λατινικους χαρακτηρες.
xri_ni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η ελευθερη κυκλοφορια προσωπων κτλ μεσω της συνθηκης του Σενγκεν(δηλαδη οχι ελεγχος στα συνορα για τα κρατη-μελη που εχουν υπογραψει) δεν ισχυει για τη Μ.Βρετανια και την Ιρλανδια.Γιατι αν και συμμετεχουν δεν εχουν καταργησει τους ελεγχους στα συνορα τους. Αρα επειδη θελουν να μας ταλαιπωρουν οι Αγγλοι ας εχεις ανανεωμενο το διαβατηριο σου...μη σε στειλουν πισω πακετο ^_^ .
tsakonas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μην το επιχειρήσεις καν, όχι μονο δε θα πετάξεις, θα φας και ταλαιπωρία μέχρι να βρούν ποιος είσαι και τι κανεις , τι θέλεις klp.to επόμενο διαθέσιμο ραντεβού στην ελληνική πρεσβεία στο λονδίνο είναι τον νοέμβριο.
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μην το επιχειρήσεις καν, όχι μονο δε θα πετάξεις, θα φας και ταλαιπωρία μέχρι να βρούν ποιος είσαι και τι κανεις , τι θέλεις klp.to επόμενο διαθέσιμο ραντεβού στην ελληνική πρεσβεία στο λονδίνο είναι τον νοέμβριο. ε? πως ειναι το νοεμβριο και εγω δεν μπορω να βρω κατι τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.