Προς το περιεχόμενο

Homefront: The Revolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

denuvo my friend...

Από όσο θυμάμαι δεν έχει Denuvo. Τώρα αν έχει σιγά το παιχνίδι δεν καίγομαι να το παίξω άμεσα. Θα το παίξω όταν το σπάσουν.

Πως γίνεται να λέτε ότι είναι για τον πέο ένα παιχνίδι και παρ' όλα αυτά θέλετε να το κατεβάσετε..Μήπως θα το κατεβάζατε έτσι και αλλιώς ; :P

Εμένα μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πάρα πολύ από τότε που ανακοινώθηκε οπότε θέλω να το παίξω.

Παρόλα αυτά δεν τους κάνω την χάρη να τους πληρώσω για να παίξω με 20fps.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι developers βγήκαν και είπαν, ότι με το νέο patch βελτιώθηκε η απόδοση έως 15%.

Και για μένα ήταν "αγορά", αλλά μετά που είδα αποδόσεις και σε δυνατότερα συστήματα από το δικό μου, είπα όταν πάει στα 10-15 ευρώ.

Πάντως, το κατεβάζω για να δω, με την απόδοση τι παίζει!

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι δεν έχει Denuvo. Τώρα αν έχει σιγά το παιχνίδι δεν καίγομαι να το παίξω άμεσα. Θα το παίξω όταν το σπάσουν.

Εμένα μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πάρα πολύ από τότε που ανακοινώθηκε οπότε θέλω να το παίξω.

Σου κέντρισε το ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο υποτίθεται έχουν καταλάβει την Αμερική Βορειοκορεάτες;; Πιο πιθανό είναι να την καταλάβουν εξωγήινοι...

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφερεται παιδια υπαρχει πανευκολος τροπος αμα το εχετε κανει install πριν ληξει η free to play διωρια να το παιζεται για οσο καιρο θελετε.

Δημοσ.

Έπαιξα κανένα 40λεπτο. Το lip sync τραγικό, ότι ρυθμίσεις και να βάλω δεν πιάνει τα 60 (σε 1080ρ ανάλυση). Οι μηχανισμοί του φαίνονται καλοί μέχρι τώρα, το "real time weapon modification", που είχα ξαναδεί στο Warface, είναι ωραίο. Σαν ιστορία, αν και προπαγανδιστική (?) φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Το πρώτο ήταν καλό σχετικά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

μια γευση απο  ingame settings !!  :-D

δε εχει cap στα 60 τραβουσα και 80-100 

αλλα το crossfire δε δουλευε με 17.3.1 drivers

δε δοκιμασα σε AFR mode

απο λιγο που  προλαβα να παιξω 3-4 αποστολες δε συναντησα  καποιο  θεμα  στη κινηση !!

post-238528-0-12146800-1488965691_thumb.jpg

post-238528-0-13033800-1488965760_thumb.jpg

post-238528-0-60764300-1488966293_thumb.jpg

post-238528-0-57559300-1488965910_thumb.jpg

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το παιζω τωρα.Δε το λες τιποτα τραγικο,ουτε κατι με φοβερο στορυ.Στα 8ε που το πηρα θεωρω οτι ηταν απλα οκ επιλογη.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξεπλαγειν κατά αρχήν που το pc μου το τρέχει νεράκι σε φουλ γραφικά!

Μετά είναι τα 116gb εγκατάστασης του παιχνιδιού ......το άμεσως προηγούμενο μεγεθος παιχνιδιού ήταν 25gb.   😅🤣😂😂

Ωραία γραφικά.....τρέχεις απο εδω τρέχεις απο εκεί,εξοντώνεις περιπολίες Κορεατών.

Κάπου κολησα στην κατάληψη ενός κτηρίου......

Αλλαξα σενάριο.......

Πρώτη πίστα στο medium πρέπει να ανέβω σε ένα φορτηγάκι διαφυγής.....

15 προσπάθειες άκαρπες....  

Και παίζω 15 χρόνια fps τρομάρα μου....😅😅🤣😂

Επεξ/σία από TolisT1985
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...