Sprou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι με τα τελευταία patch και με το σύστημα της υπογραφής είναι σχεδόν unplayable σε αρκετές περιοχές.. fps drops και stuttering..το ότι πέρασε απο τόσα πολλά ***.
Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν και αρχικα σκοπευα να το αγορασω αφου εχω παιξει το Homefront 1 οταν ανακοινωσαν οτι ο εκδοτης ειναι η Deep Sliver που ειναι Γερμανικη εταιρια αποφασισα να μην το αγορασω. Και καλες βαθμολογιες να ειχε παρει εφοτον εμπλεκονται Γερμανοι δεν τους δινω ουτε μισο ευρω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν και αρχικα σκοπευα να το αγορασω αφου εχω παιξει το Homefront 1 οταν ανακοινωσαν οτι ο εκδοτης ειναι η Deep Sliver που ειναι Γερμανικη εταιρια αποφασισα να μην το αγορασω. Και καλες βαθμολογιες να ειχε παρει εφοτον εμπλεκονται Γερμανοι δεν τους δινω ουτε μισο ευρω. τους εκανες την μουρη κρεας των γερμαναραδων!Ετσι τους πρεπει μπραβο ρε φιλε 2
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Στις 19/6/2016 στις 4:06 ΜΜ, Sprou είπε Στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι με τα τελευταία patch και με το σύστημα της υπογραφής είναι σχεδόν unplayable σε αρκετές περιοχές..fps drops και stuttering.. Γιατί έτσι; Και έχεις και καλύτερο επεξεργαστή. Στο δικό μου σύστημα τρέχει νεράκι . Ένα πρόβλημα μόνο που είχα με τα saves δείχνει να λύθηκε. Δεν είναι άσχημο το παιχνίδι τελικά.
Sprou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το νεράκι μπορεί να είναι διαφορετικό για σένα..επίσης τόλμησε λίγο το very high και πες μου ξανά.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Όντως στο very high πέφτουν τα frames.Αλλά αφενός δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που συμβαίνει αυτό, αντίθετα μάλλον είναι ο κανόνας,( WF New Order πχ) αφετέρου με αυτές τις ρυθμίσεις εσένα σε χαλάει πολύ το αποτέλεσμα ; Τη ζημιά πάντως την κάνει κατά κύριο λόγο το supersambling. Αν σαν παιχνίδι δεν σου άρεσε δεκτόν , αν έπρεπε πρώτα να το φτιάξουν όπως πρέπει και μετά να το κυκλοφορήσουν , ούτε συζήτηση . Γι αυτό πάντα ας περιμένουμε 2,3 μήνες μετά κάθε κυκλοφορία. 1
Sprou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλά φυςικα δεν ενεργοποιούμε supersampling για κανένα λόγο.. Με λίγα λόγια δεν γινεται να μη μπορεις να μαξαρεις σε 1080p(που εχω εγω) με 980ti..βεβαια το εχουμε ξαναδεί το έργο με οτι piece of shit βγαίνει..όσον αφορά την πρώτη εικόνα σου για ανέβα στη μηχανή και πήγαινε μια βόλτα και πες μου τα fps..εχεις 60αρι όταν μαζευτούν οχτροι?
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Θα το δοκιμάσω και επίσης θα βάλω και very high να δω πως θα πάει. Πάντως με τις ρυθμίσεις μου και με την κάρτα που έχεις, σε 1080 δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα.
KouMasGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αν θελετε δειτε το επεισοδιο που ανεβασε απο το homefront αλλα και τα αλλα δυο επεισοδια που ειναι μεχρι στιγμης στο καναλι μου! Ευχαριστω! https://www.youtube.com/watch?v=KFQ2fUEV19E&feature=youtu.be 1
cpttony Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δωρεάν για δοκιμή στο steam για 2 μέρες ακόμη. Ενημερωτικά, οι developers έβγαλαν νέο patch, το οποίο βελτιώνει την απόδοση του παιχνιδιού έως και 15%.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ότι αρπάξουν πριν γίνει τελείως δωρεάν
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως το παιχνιδακι μετα απο κανα 2ωρο που παιξα μπορω να πω οτι μου αρεσε...θεματα με τεχνικο τομεα δεν ειχα ουτε πειραξα στα settings τπτ οπως με εβαλε επαιξα αμεσως...1-2 fps drops αλλα τπτ το τρομερο! Πιο πολλες λεπτομερειες για το gameplay αυριο το concept παντως μου αρεσει πολυ!
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κρίμα πάντως, Το παιχνίδι είχε απίστευτο Concept. Πως τα κατάφεραν και βγήκε ΓΤΠ το παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω. Κρίμα πραγματικά. Γιαυτό σε αυτά τα παιχνίδια αξίζει το Torrent. Και αυτό σκοπεύω να κάνω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πως γίνεται να λέτε ότι είναι για τον πέο ένα παιχνίδι και παρ' όλα αυτά θέλετε να το κατεβάσετε..Μήπως θα το κατεβάζατε έτσι και αλλιώς ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα