Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σάπιο παιχνιδάκι, απορώ αφού βλέπουν ότι έχει τέτοια χάλια ένας τίτλος, γιατί τον κάνουν release..
Oroku Saki Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ειναι οντως τοσο χαλια οσο λενε? Ακομα και αν το παιξεις στο hard? Εννοω σαν gameplay οχι για τα τεχνικα προβληματα που σιγουρα ξερουμε οτι εχει
Sprou Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σάπιο παιχνιδάκι, απορώ αφού βλέπουν ότι έχει τέτοια χάλια ένας τίτλος, γιατί τον κάνουν release..Το επαιξες;γιατί εγώ θα το πιάσω το βράδυ αν προλαβω..το έχω αφήσει για update(boost performance)..πόσο boost θα είναι δε ξέρω το πρώτο σχόλιο μου ότι είναι μουγγός ο πρωταγωνιστης.. τρελαινομαι..να μου πεις και στο metro ήταν αλλά εκει ήταν το τελευταίο που κοιταζες..
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το παιχνιδι απο οσο εχω δει ως τωρα σε streams και youtube ειναι ο ορισμος της ενοικιασης.μακαρι να σου αρεσει το παιχνιδι αλλα για full price ειτε απο κλειδαδικα ειτε απο καταστημα ειναι πολλα αυτα που ζηταει.
Sprou Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 around the city average fps 50.. και όταν έρθουν και οι οχτροί πέφτει και στα 30.. 1080p παρακαλώ.. just avoid it,τα υπόλοιπα το πρωί..
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ένας reviewer του έβαλε 10/100, λογικά δεν αξίζει καν το download.
Sprou Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 το παιχνίδι αναμενόμενο βεβαια ειναι μια απο τις μεγαλύτερες απογοήτευσεις της χρονιάς..δεν αξίζει για download ποσο μαλλον για αγορά..(αφήστε με εμενα εχω αλλη τρέλα)..στο τεχνικό κομμάτι πολλα τα προβλήματα απο fps drops παντού μεχρι τα items(μου έτυχε χτες) να κολλάνε σε πόρτες και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις στο story..το μονο θετικό που μπορεις να βρεις πέρα απο τα ανωτέρω ειναι η ατμόσφαιρα η οποία σε βάζει στο χορό της επανάστασης..απο gameplay μεριά τωρα..υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος χάρτης με strongholds και διαφορά αλλα side quests (βλ. Far Cry)..τα γνωστά..οι μετακινήσεις σου ειναι με μηχανή η οποία ειναι easy to ride αλλα με τα fps στα 45 και με Κορεάτες να εμφανίζονται απο το πουθενά(οπως ο roach στο witcher) και αυτή η εμπειρία γινεται terrible.. απο λεπτομέρειες ο πρωταγωνιστής μουγγός,τα πτώματα ευτυχως δεν εξαφανίζονται γρήγορα,αίματακι ειδα αρκετό(στα θετικά και αυτο)..τα items(α εχει και crafting system το παιχνίδι μη το αδικήσω) που βρίσκονται στα 5 μέτρα και δεν απλώνει το κωλοχερο να το παρει πως λεγεται;σε first person shooter παιχνίδια του 2016 απαιτώ κάποια πράγματα..αυτα τα ολίγα..οτι αλλο θυμηθώ θα προσθέσω.. JUST AVOID IT.. 3/10 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Έλα κλασσικά, σε κάνα 6 μηνo-χρόνο μετά από μπόλικα patches μια χαρά θα είναι για 10 euro...or 5
Brandtobrand Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχει κανείς προσωπική άποψη μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία του εν λόγω παιχνιδιού ? Πως σας φάνηκε ? Το πρώτο μου άρεσε, γι αυτό δεν ξέρω οι γνώμες είναι μάλλον αρνητικές.
Brandtobrand Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 τα παραπανω δεν τ διαβασες? Ti ακριβώς να διαβάσω ??? Μια κριτική βλέπω μόνο και αυτή από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, που σημαίνει πρακτικά λίγες έως ελάχιστες ώρες παιχνιδιού και κατά πάσα πιθανότητα όχι ακόμα εμπεριστατωμένη και πλήρη άποψη για το παιχνίδι, λέω εγώ τώρα... Αν αυτό σε καλύπτει εσένα, δηλαδή κάτι αναφορές σε average fps και σε βαθμολογίες άλλων σελίδων, πάω πάσο. Θα μ ενδιέφερε να ακούσω την - τις κριτικές - απόψεις ατόμων που έχουν ασχοληθεί προσωπικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι και του έχουν αφιερώσει κάποιο χρόνο. Ευχαριστώ, που τα διαβάζεις εσύ για εμένα και τα καταλαβαίνεις.
Sprou Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Φίλε το παιχνίδι είναι σχεδόν unplayable..είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να αφιερώσεις χρόνο με τοσα πολλά τεχνικά προβλήματα..είναι ένα good looking game οπως αναφέρεται σε video ανωτέρω αλλά χωρίς patch δεν..τι άλλο θες; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Απλα Bandtobrand το οτι κανεις δεν μιλαει για το game και μονο 1-2 το χουν αγορασει θα πρεπει να λεει απο μονο του την ιστορια...Ελαχιστοι εχουν το παιχνιδι κ αυτοι λενε κακα...δλδ τι αλλο να σου πουν?να αγορασουν 200 ατομα την μαπα για να γραψουν κριτικες για να εισαι καλλυμενος?Διαβασε και λιγο ξενα site που εκει θα το εχουν σαφως πιο πολλα ατομα και εισαι κομπλε! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 3.5 user score στο MC και 5.4 reviewer score οποτε καταλαβαίνεις...δώσε λεφτά σε κάνα game που τα αξίζει, doom, W3, TR κτλ imo...προσωπικά από τα video φαίνεται τόσο flat που ούτε bandwidth δεν θα ξόδευα tbh. http://www.metacritic.com/game/pc/homefront-the-revolution 2
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν ενδιαφέρεται ακόμη κανείς.. http://busted.gr/homefront-the-revolution-review/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα