HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Φαίνεται ενδιαφέρον. Μακάρι. Το πρώτο πάντως μου άρεσε.
Federacion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αφου τις τρώνε αυτοί π πρέπει να τις φάνε καλό φαίνεται. Μπά τώρα διάβασα στόρυ, πάλι αμερικανια...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ε CryTek = Αμερικανιά παρόλο που είναι Τούρκοι.
ggramenos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Όλο και πιο άσχημα είναι τα νέα για τα οικονομικά προβλήματα της Crytek. Σύμφωνα με νέα αναφορά του Kotaku, οι υπάλληλοι της Crytek UK, όντας απλήρωτοι εδώ και καιρό, πλέον έχουν σταματήσει να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου Homefront: The Revolution έχει σταματήσει προς το παρόν. Ακούγεται ότι η Crytek είναι σε συζητήσεις με τη Deep Silver για το τί θα γίνει από εδώ και πέρα, ενώ κάποιοι ελπίζουν ότι η Deep Silver θα αγοράσει την Crytek UK για να προχωρήσει κανονικά το Homefront: The Revolution, στο οποίο η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά. http://www.gamespot.com/videos/e3-2014-homefront-the-revolution-stage-demo/2300-6419449/ ......το βλεπω για το....2016...αν ποτε,τελικα βγει... 2
paxara Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Customization σαν το Crysis βλέπω και τα γραφικά δεν ξέρω γιατί.. μου θυμίζουν Medal of Honor: Warfighter. Τίποτα από αυτά που ανέφερα φυσικά δεν είναι αρνητικό. Ίσα - ίσα το βρίσκω πολύ ωραίο! Θα είμαι από τα πρώτα άτομα που θα το αγοράσω γιατί θέλω πραγματικά να τη παλέψει αυτή η εταιρία διότι νομίζω ότι έχει ακόμα να προσφέρει και ας της έχουν έρθει λάθος τα πράγματα. Υπάρχει φως στον ορίζοντα. P.S: CryEngine f*cking ROCKS! P.S 2: Στο 10:50 βλέπω και Deep Silver logo. Θα ήταν πολύ cool αν τελικά αυτές οι δύο γινόντουσαν ένα! Φανταστείτε Dead Island παιχνίδια σε CryEngine.. :D 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Homefront: The Revolution Acquired By Koch Media, Crytek UK Will No Longer Work On It
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Homefront: The Revolution Is Alive, Planned for 2016 Release on PC & Current-Gen Consoles 3
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι κακό είναι αυτό με τα open-world? Νέα μόδα έγινε.. Κουράζει πάρα πολύ! 1
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι κακό είναι αυτό με τα open-world? Νέα μόδα έγινε.. Κουράζει πάρα πολύ! Συμφωνώ μαζί σου. Ο κάθε developer κοιτάει να βγάλει ένα μεγάλο σε χάρτη παιχνίδι και ξεχνάει άλλα ουσιώδη στοιχεία που απαρτίζουν ένα παιχνίδι (πχ. σενάριο).
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Homefront: The Revolution Gets New Beautiful Gamescom 2015 Screenshots
MSSB Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πφφφφ σοβαρά;; Open world; Απλά δεν παίζει. Dislike.
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 "Red Zone" Gameplay Demo https://www.youtube.com/watch?v=MGf8CUZ0WCw&feature=youtu.be
chek2fire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πάντως αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρων από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα