Προς το περιεχόμενο

Samsung 37" UE37D6100 511,79 €

assos01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως ειναι πολυ καλη τιμη, αλλα θα συμφωνησω με τον JIMBOΑthens, θα πηγαινα σε SAM, αλλα εδω

http://www.skroutz.gr/s/330458/Samsung-UE40D5500.html (με LAN), κι ας ειναι αναλογικα λιγο πιο ακριβη!

αν και για να πληρωσω το LAN, εναντι των ιντσων, δε μου αρεσει..!! αλλα αυτο εξαρταται απο τον καθενα!

παντως τα χαρακτηριστικα της σε σχεση με την τιμη της, ειναι αριστα!!

Δημοσ.

Εγω εβαλα συγκριση την LG LV5500 γιατι εχει παρει παντου τις καλυτερες κριτικες για αυτες τις ιντσες.

Βεβαια η Samsung ειναι 3D αλλα σε αυτες τις ιντσες και με 80ευρω τα γυαλια, απλα το προσπερναμε.

To καλο της samsung είναι οτι εχει και PVR, αλλα στις τηλεορασεις το κυριοτερο είναι το οπτικο αποτελεσμα, PVR μπορει να μπει και με εξωτερικο δεκτη που θα έχει και Timeshift

Δημοσ.

Εγω εβαλα συγκριση την LG LV5500 γιατι εχει παρει παντου τις καλυτερες κριτικες για αυτες τις ιντσες.

Βεβαια η Samsung ειναι 3D αλλα σε αυτες τις ιντσες και με 80ευρω τα γυαλια, απλα το προσπερναμε.

To καλο της samsung είναι οτι εχει και PVR, αλλα στις τηλεορασεις το κυριοτερο είναι το οπτικο αποτελεσμα, PVR μπορει να μπει και με εξωτερικο δεκτη που θα έχει και Timeshift

Kαλό θα είναι πριν γραφτεί κάτι να ελέγχεται.

Τα 2 τεμάχια γυαλιά 3d έχουν 65 ευρώ και όχι 160 όπως γράφεις.

http://www.skroutz.gr/c/310/aksesouar-tv.html?keyphrase=SAMSUNG+SSG-P31002%2FXC

H φθηνότερη τιμη της LG LV5500 είναι 575 ευρώ.

Όσο για το οπτικό αποτέλεσμα δες τις 2 τηλεοράσεις να παίζουν μαζί και το ξανασυζητάμε.

Ένα άλλο πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κάθε προσφορά που γράφεται στο forum πρέπει να μετατρέπεται σε vs topic.

Δημοσ.

Για τα γυαλια ειχα μεινει πισω στις τιμες.

Για το οπτικο αποτελεσμα, πες μου που μπορω να δω και τις 2 να παιζουν μαζι ωστε να το ξανασυζητησουμε.

Εγω προτεινα την lv5500 γιατι ξερω οτι εχει IPS panel, την UE37D6100 δεν την εχω ψαξει.

Δεν ηθελα να το μετατρεψω σε vs topic, απλως εχω μαλεψει λεφτα για την LG και σκεφτηκα μηπως καποιος ξερει κατι παραπανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...