lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας παιδια η πενσα μου λεει οτι υποστηριζει βυσματα 8P8C, 6P6C, 4P4C εγω αγορασα βυσματα 6P4C λετε να μην κανω δουλεια? και κατι αλλο αυτο εδω το εργαλειο σε χρησιμευει http://www.ebay.co.uk/itm/RJ45-RJ11-Cat5e-Network-Cable-Punch-Down-Impact-Tool-UK-/250652856235?pt=UK_Computing_NetworkingTools_Accessories_SM&hash=item3a5c130fab
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το εργαλείο που αναφέρεις ειναι για να βάζεις τα καλώδια σε patch panel
lak10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 με την πενσα θα κανω δουλεια με τα 6P4C?
lak10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και μια χαζη ερωτηση η πενσα μου εκει που ειναι για να πατσαρει rj45 η υποδοχη εχει κενο και απο τις 2 μεριες ενω εκει που ειναι για rj11 απο την μια μερια ειναι κλειστο ετσι πρεπει να ειναι?
Bspus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και μια χαζη ερωτηση η πενσα μου εκει που ειναι για να πατσαρει rj45 η υποδοχη εχει κενο και απο τις 2 μεριες ενω εκει που ειναι για rj11 απο την μια μερια ειναι κλειστο ετσι πρεπει να ειναι? Εμενα ειναι ανοιχτη και στα 2 και στις 2 μεριες. Αλλα εχω δει και σκετη τηλεφωνικη οπως λες εσυ κλειστη απο τη μια μερια. Δεν νομιζω να εχει πολλη σημασια
lak10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το εργαλείο που αναφέρεις ειναι για να βάζεις τα καλώδια σε patch panel ειναι και κοφτης καλωδιων? δεν μπορω να βρω κοφτη καλωδιων στο ebay θελω να κοψω τα ζευγη του utp τι ειναι το patch panel?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ειναι και κοφτης καλωδιων? δεν μπορω να βρω κοφτη καλωδιων στο ebay θελω να κοψω τα ζευγη του utp τι ειναι το patch panel? ναι patchareι kai κοβει.συγκεκριμενα ειναι για ρεκλετες krone αυτο το εργαλειο. το patch panel ειναι αυτο στις φωτο.απο πισω βαζεις το Utp(τερματιζεις το Utp αλλιως)και απο μπροστα βγαζει rj45.συνηθως χρησιμοποιουνται σε εταιρειες για να μην γινεται χαμος με 500 καλωδια αντι να βαζουν Rj45 κλιπ στην ακρη τι εννοεις κοφτη καλωδιων?να γυμνωνεις το utp απο το περιβλημα η να κοβεις τα καλωδια?για το πρωτο ειναι αλλο καλωδιο για το δευτερο απλα ενα μικρο κοφτακι.το να βγαλεις το περιβλημα γινεται και με πιο manual τροπους και πολλες φορες γινεται και με την πενσα που αγορασες .εχει ενα μικρο κενο καπου για να γδυνει το καλωδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.