mondri Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Ακούστε προβληματάρα.. Πριν κανενα μήνα αποφάσισα να αναβαθμίσω το bios.Η αναβαθμιση πήγε καλά αλλά μετά...... αρχίσαν τα προβλήματα. Συνεχή blue screens με διάφορα μηνύματα του τύπου ότι κάποια sys αρχεία (κάθε φορά και διαφορετικά!!)είνα corrupted. Φυσικά το PC έκανε REBOOT ¨αρχιζαν scan disks και πάλι φτου από την αρχή.... Να μην τα πολυλογώ..έφτασα στο σημείο να αλλάξω μητρική, επεξεργαστή, ακόμα και τροφοδοτικό για τη νέα Mobo.Παρόλαυτά...ακόμα και σήμερα μία φορά στις τρεις μου σκάει και μια blue screen που λέει κάτι του στυλ IRQ_LESS_THAN και κάτι τέτοια... ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ... HELP ME!!! έχω δοκιμάσει και νέα εγκατάσταση των XP αλλα μπά τιποτα
@_zerocool Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Πές μας λίγο πότε το βγάζει το error αλλά και τι άλλο έχει επάνω το μηχάνημα.
mondri Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 ΤΟ βγάζει σε αψυχολογητες στιγμές.Αυτό είναι που με ανησυχεί και μου τη σπάει. PENTIUM CELERON 2GHZ 256 SDRAM 14 GB WESTERN DIGITAL 40 GB SEAGATE 32 MB VIPER V700 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ DVD CR-RW
mondri Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Μήπως φταίει η μνήμη??? Είναι το μόνο που δεν έχω αλλάξει....
lionheart Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Maaaaaallon!sunh8ws kollhmata kai bluse screen einai 8ema mnhmhs! Oxi aparaithta alla einai apo ta basika ta opoia koitaei kapoios otan exei problhma!
steliosdj Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Μην ξεχνατε οτι παιζει να ειναι IRQ conflicts ή drivers. Με το καινουριο BIOS μπορει να αλλαξε κατι ... Να αναφερω επισης πως εγω και 2 φιλοι μου ειχαμε παρει καποτε απο ενα motherboard με Via266a Αυτο λοιπον το board απο τη στιγμη που αποφασιζες να αναβαθμισεις το BIOS επρεπε να κανεις εγκατασταση απο την αρχη το λειτουργικο , γιατι διαφορετικα κολλαγε σε ανυποπτους χρονους.
LEFteriz Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 steliosdj said: Μην ξεχνατε οτι παιζει να ειναι IRQ conflicts ή drivers. Με το καινουριο BIOS μπορει να αλλαξε κατι ... Κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει (εκτός αν εχει προβλημα καμια μνήμη), δηλαδη με το new bios εγιναν reset οι ρυθμισεις του και κατι επιλογες Plug n'play OS κλπ εγιναν default.
mondri Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Ωραία αυτά ρε παιδιά...Εγώ τι κάνω τώρα...Να αρχίσω από την μνήμη πρώτα και μετά βλέπουμε??? Η καινούργια mobo είναι VIA266, αλλά δεν την έχω πειράξει...Την παλιά πείραξα και έπαθα αυτά που έπαθα...Λέτε να κάνω κανένα format Και να τα εγκαταστήσω από την αρχή????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.