Προς το περιεχόμενο

Αγορα Dell απο εξωτερικο

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Μιας και πολλα παιδια που ειναι στο φορουμ, ζουν στο εξωτερικο παρακαλω βοηθηστε με σε 2-3 ερωτηματα που εχω.

Εχω εναν φιλο που κανει βολτες αναμεσα σε Ολλανδια και Ηπα.

Ειχε παρει λοιπον περυσι απο Best Buy Αμερικης ενα sony F series σε ξεφτιλα τιμη (700ευρω).

Φετος λοιπον ειπα να τον εκμεταλλευτω εγω! :P

Μπαινω λοιπον στο site της Dell στην Ολλανδια και με πιανει ενα μικρο εγκεφαλικο με τις τιμες..

http://www.dell.com/nl/bedrijven/p/inspiron-xps-laptops?~ck=anav#!facets=41103~0~199308&p=1

Ψαχνομαι γενικοτερα για 17αρι λαπτοπ και βλεπω το xps σε πολυ καλη τιμη.

Η διαδικασια πως γινεται μεσω του online eshop της Dell;

Ολα αυτα εχουν 1 χρονο εγγυηση ετσι;

Οι τιμες που αναγραφονται στο site, ισχυουν κανονικα;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Οι τιμές στα Dell είναι όντως πολύ καλές.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν καταστήματα λιανικής που να πουλάνε dell στην Ολλανδία?

Δημοσ.

Είναι χωρίς φόρο 19% και χωρίς μεταφορικά

Αυτην την απαντηση περιμενα για να πεσω για υπνο. :-D

Μωρε εχουν και στην Ολλανδια Φ(Α)ΠΑ 19%; Μπραβο..

Μεταφορικα κανενα 30αρη να υπολογιζω;

Απο την Ολλανδια, στην Ολλανδια θα παει. Για αυτο και υπολογιζω τοσο.

Δημοσ.

κάπου εκεί για μεταφορικά, εξαρτάται βέβαια πόσο γρήγορα θες να έρθει...

και το σκεφτόμουν να καθυστερήσω λίγο την απάντησή μου...devil.png

Δημοσ.

Καλα δεν το βιαζομαστε κιολας.

Θα μεινει καιρο ο φιλος εκει, οποτε χρονος υπαρχει.

Ουτως ή αλλως αργα θα πεσω, οποτε θα μου ειχε φυγει η καψα. ^_^

Δημοσ.

Αφου ξερω οτι δεν προκειται να το αγορασω, τι να καθομαι να κανω τωρα.. :P

Αλλα ειμαι ορκισμενος εχθρος των Alienware μετα την παταγωδη αποτυχια που ειχα με το M15x.

δεν παιζει για κανενα λογο να σταλει κατι απ'το store αυτο ελλαδα ε?......

Οχι.

Μονο η Dell Ελλαδας δεν τα κανει αυτα τα κολπα. :devil:

Δημοσ.

Αλλα ειμαι ορκισμενος εχθρος των Alienware μετα την παταγωδη αποτυχια που ειχα με το M15x.

Τι σου έπαθε?

Δημοσ.

Χωρις λογο και αιτια στο α εξαμηνο που το ειχα, το πισω αριστερα πλαστικο hinge (δεν μου ερχεται στα ελληνικα η λεξη)

στραβωσε και με το ανοιξε-κλεισε διαλυθηκε ολο το πλαστικο γυρω γυρω και ειχε μονιμως προβλημα (επρεπε να κρατας με κατι την οθονη για να μεινει ορθια). Η Dell δεν το επισκευαζε λογω του οτι και καλα εγω εφταιγα.. Αλλα εκπληκτος πριν απο κανενα διμηνο διαβασα οτι το συγκεκριμενο προβλημα το ειχαν και αλλα τοσα ατομα και οφειλοταν σε καποιο κατασκευαστικο προβλημα. Και μιλαμε για λαπτοπ των -σχεδον- 3000ευρω. :mad:

Δημοσ.

Χωρις λογο και αιτια στο α εξαμηνο που το ειχα, το πισω αριστερα πλαστικο hinge (δεν μου ερχεται στα ελληνικα η λεξη)

στραβωσε και με το ανοιξε-κλεισε διαλυθηκε ολο το πλαστικο γυρω γυρω και ειχε μονιμως προβλημα (επρεπε να κρατας με κατι την οθονη για να μεινει ορθια). Η Dell δεν το επισκευαζε λογω του οτι και καλα εγω εφταιγα.. Αλλα εκπληκτος πριν απο κανενα διμηνο διαβασα οτι το συγκεκριμενο προβλημα το ειχαν και αλλα τοσα ατομα και οφειλοταν σε καποιο κατασκευαστικο προβλημα. Και μιλαμε για λαπτοπ των -σχεδον- 3000ευρω. :mad:

να σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που χρειάζεται το accidental damage... στο επισκευάζουν και σου λένε και ευχαριστώ από πάνω

Δημοσ.

Για αυτο και πηρα πλεον Toshiba που εχει αυτην την εγγυηση.

Λεω πρωτου μου τελειωσει η εγγυηση να του πεταξω λιγο νερακι να δω την αντιδραση τους.. :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...