Προς το περιεχόμενο

Αντε να κάνω και εγώ μια αναβαθμισούλα

jimmakosthrylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pes

call of duty

resident evil

και καταλαβες ελπιζω....

Σε ρωτάω γιατί με την ανάλυση της οθόνης σου αυτή η κάρτα δεν ξέρω κατά πόσο στηρίζει call of duty πχ...

Αν σε ζάλισα με ερωτήσεις δεν ήταν για κακό σου...

Δημοσ.

Σε ρωτάω γιατί με την ανάλυση της οθόνης σου αυτή η κάρτα δεν ξέρω κατά πόσο στηρίζει call of duty πχ...

Αν σε ζάλισα με ερωτήσεις δεν ήταν για κακό σου...

οχι κ σ ευχαριστω και που μου απαντας αλλα ειναι πολλα τα games και ειπα να σου δωσω μια "ιδεα" με αυτα τα τρια...

Δημοσ.

Στα λεφτά που διαθέτεις και για να παίζεις αυτό απο μένα...

Πρόσθεσε και σε πρώτη ευκαιρία άλλα 4GB RAM

post-204649-0-12360600-1316553209_thumb.png

Απλά θα στο συνθέσουν και εσύ θα κουμπώσεις δίσκους αν κατάλαβα καλά; Τότε γιατί να μην πάρεις και από αλλού μνήμες πχ να τις κουμπώσεις εσύ;

http://www.skroutz.gr/s/292817/Kingston-8GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-XMP.html

Νομίζω καλά θα κάνεις επειδή έχεις περιορισμένο budget να σκεφτείς και άλλα μαγαζιά και να βρεις μία ώρα χρόνο να τον συνθέσεις

Δημοσ.

ωραία η σύνθεση αλλα κάτι παθαίνω οταν βλεπω amd(παλαιότερες εμπειρίες) σ ευχαριστώ πολύ...

Κακώς να ξεχάσεις τις παλαιότερες εμπειρίες και να έρθεις στο παρόν...

Αν ανέβεις χρηματικά γίνεται κάτι και σε Intel...

Δημοσ.

Damn! :-(

ontopic..

jimmako.. μια χαρά είναι οι amd πλέον.

Αν θες ντε και καλά intel.. στην αρχική σύνθεση που χες κάνει post.. άλλαξε τροφοδοτικό και μνήμες με αυτά που σου έβαλε η κάρμεν.

Οπότε εξοικονομείς λίγα ντόλαρζ και βάζεις μερικά ακόμη για κάρτα γραφικών. (αν σε παίρνει βάλε και 2500k 30-40 ευρώ διαφορά είναι απο αυτόν που έχεις αλλά νομίζω αξίζει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...